Bilinçsiz Mom = Ölüm Baslarda işe yarar ama sonlarda basmak zararına olur karşıda stun atan bir hero varsa Mom bastında stun yersen kaçma şansında gider . 0 riskli bir item olan Domi var atağı ve nc den bir Kurt çevirirseniz çok faydalı olucaktır üstelik ileride Satanic kasabilirsiniz. Sonlarda zaten basmaya korkuyorsunuz sağlam adamlar varsa karşınızda bence gereksiz . Domi yada Vlad daha iyi bir seçim olur.
Olay şu rakibini yenmek için şaşırtmalısın başlığından çıkıyor bu değişik buildller.
Ve bence başarılı, kendim denemedim ama takımda yapan adamlar çok değişik işlere yol açıyorlar.
Oyun başı ayıplıyorsun, oyun sonu commendlemekle uğraşıyorsun gibisinden.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackVnM
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
quote:
Birşeyden dert yanarken örnek veriyorsun, o dert yandığın noobların durumuna düşürüyorsun kendini. Mom juggernaut için en ucuza en çok katkıyı sağlayan item, ultisinde mom ile hayvani bir hasar vermesine sebep oluyor. Çıkılır mı? Pek sağlıklı değil, şaçma mı? Kesinlikle değil.
Şimdi sen bunları güzel güzel anlatıyorsun , trenchler eksiliyor. Adama sor momu açıp ulti açtıktan sonra Blade Fury ile purgelyebileceğini bilmiyor.
forumdaki ölümüne low kesim için elden malesef birşey gelmiyor, kurtarılabilecek raddeyi çoktan geçmiş onlar, ne desen boş üşenmeyip hasar grafiklerini çizen birisinden de bir alıntı yapıyım, o eksileyen lowlar anlamasa da belki başkaları birşeyler kapar...
yurneronun 3. seviye aghanimli ultisi eşya olmadan ~800 hasar mı veriyormus? kısıtlı internetim olduğundan kontrol edemeyeceğim ama 125-175 arası hasar veren yeteneğin; yetenek kullanıldıktan sonra toplamda 125*12=1500 ile 175*12=2100 hasar aralığına ulaşması gerekiyor. Kabaca bunun %25'i armordan dolayı gitti dersek 1125 - 1575 hasar demek oluyor ki yine hesapla tutmuyor. tablonun kontrol edilmesi gerek diye düşünüyorum.
şimdi her ne kadar konu pa olarak açılmış olsa da meraktan sormak istediğim bir şey var. yurneronun ultisinde standart vuruş aralığı 0.4 saniye (heralde). pt + mom ile yurneronun vuruş hızı 0,4ten aşağı iniyor olmalı. böyle olunca 1 slash 1 normal atak 1 slash 1 normal atak diye devam mı ediyor? yani 12 değil de 24 tane mi vuruyor? tabloya bakınca buna yakın bir sonuç çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: graal
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
quote:
Birşeyden dert yanarken örnek veriyorsun, o dert yandığın noobların durumuna düşürüyorsun kendini. Mom juggernaut için en ucuza en çok katkıyı sağlayan item, ultisinde mom ile hayvani bir hasar vermesine sebep oluyor. Çıkılır mı? Pek sağlıklı değil, şaçma mı? Kesinlikle değil.
Şimdi sen bunları güzel güzel anlatıyorsun , trenchler eksiliyor. Adama sor momu açıp ulti açtıktan sonra Blade Fury ile purgelyebileceğini bilmiyor.
forumdaki ölümüne low kesim için elden malesef birşey gelmiyor, kurtarılabilecek raddeyi çoktan geçmiş onlar, ne desen boş üşenmeyip hasar grafiklerini çizen birisinden de bir alıntı yapıyım, o eksileyen lowlar anlamasa da belki başkaları birşeyler kapar...
yurneronun 3. seviye aghanimli ultisi eşya olmadan ~800 hasar mı veriyormus? kısıtlı internetim olduğundan kontrol edemeyeceğim ama 125-175 arası hasar veren yeteneğin; yetenek kullanıldıktan sonra toplamda 125*12=1500 ile 175*12=2100 hasar aralığına ulaşması gerekiyor. Kabaca bunun %25'i armordan dolayı gitti dersek 1125 - 1575 hasar demek oluyor ki yine hesapla tutmuyor. tablonun kontrol edilmesi gerek diye düşünüyorum.
şimdi her ne kadar konu pa olarak açılmış olsa da meraktan sormak istediğim bir şey var. yurneronun ultisinde standart vuruş aralığı 0.4 saniye (heralde). pt + mom ile yurneronun vuruş hızı 0,4ten aşağı iniyor olmalı. böyle olunca 1 slash 1 normal atak 1 slash 1 normal atak diye devam mı ediyor? yani 12 değil de 24 tane mi vuruyor? tabloya bakınca buna yakın bir sonuç çıkıyor.
tablonun kontrol edilmesine gerek yok, tablo doğru, senin ingilizce çalışıp, okuduğunu anlama eksikliklerini gidermen gerekiyor tablonun üstünde " extra damage during omnislash " yazıyor, yani aldığın itemin omnislash hasarı üzerine yaptığı ekstra etkiden bahsediliyor.
vuruşu 12+12=24 şeklinde düşünmek doğru değil, skillden kaynaklı hasarda artış veya azalış olmuyor, armora bağlı olarak değişiyor sadece, 12 skill vuruşu, 12 düz vuruş şeklinde oluyor. oyun başı düz vuruşlar önemsiz iken oyun sonu düz vuruşlar daha etkili hale geliyor.
Riki solo offlane oynuyorum Mask of madness coreum ( rikiyi aldığımda zaten özellikle baktığım şey rakibin ortalama HP si, ) Eğer rakipte rubick-Shadow demon gibi az canlı supportlar, Yada rikiye tehdit oluşturma potansiyeli olmayan ( Brood-Lycan hariç ) pusherlara karşı güçlü.Ayrıca slark- Storm gibi dostlara atlayan herolara hard counter gibi birşey :P (smoke at kes )
Kısaca mom düşmanın Dağınık durduğu lineuplara ( 3 carry yada 4 core takımlar herkez farm yapmaya başlayınca ) karşı gankerlarda ( riki , spirit breaker , ) . Düşmanları mom la çok hızlı kesme potansiyeli olan herolarda (Sven, Void) iyi. Juggernautta ise farklı, normalde heroların %90 ı hareket halinde bir heroya maximum DPSte vuramaz sürekli vurduktan sonra ilerlemeleri gerekeceğinde, Fakat juggernaut Ultimati sırasında böyle bir sorun yok her saniyede tam atak hızında ultimateiyle beraber vuruyor , bu yüzden çok stunın varsada mom güzel bir item