Arkadaşlar, garment diyeceksiniz büyük çoğunluğunuz biliyorum bende garment giyilmesini düşünüyorum fakat görselini hiç sevmiyorum. Acep prot. giysem ne gibi sakata geliriz prot. göze daha hoş geliyor ^^
mag def çok düşük olur pro ile
pac/fire/ligtinh yapsan pro derdim ama colddaki phy def yeter
o yüzden Garment
Görsel bakımdan garment çok daha güzel bence Zevk meselesi
@Ultr@k@plan
Evet biliyorum. Fakat 9D garment gözüme hiç güzel gelmiyor
@Scrappy
Keşke senin gibi düşünebilsem
Bunun 10 Degree'si var onu düşün... Üstüne dress alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Ying Xiong
Bunun 10 Degree'si var onu düşün... Üstüne dress alabilirsin.
Üstümde dress olsabile içim rahat değil. ^^ Merchant,Hunter gibi joblarda garment gözükecek ve ben bunu hiç sevmiyorum 10D geldiğindede 11D var onu düşün muhabbetimi yapacaksınız. Saçmalık ^^
He sen hiç bir garment setini sevmiyorsun ben sadece son seti sevmiyorsun sandım, o zaman Pro. git çok şey değişmez char biraz hantal kalır biraz da Mag. defans kaybedersin o kadar senin göz zevkinden önemli mi
Fire pacheon cold güzel bir build ve garment giyerek gerek str gerek intlerle pvp yapabilirsin çünkü garment+firedan mag defans colddan phy defans gelicek zaten str olduğu için coldun phy defansı yeter...
Eğer protector giyersen phy defansın artar ama mag defansın azalır str char olduğun için phyden çok mag defansa ihtiyacın var bu yüzden garment giymelisin.
garment giymen gerekir ama pro giymek istiyosan pacheon/fire/lıght yapman gerekiyor
Garment
Hmm ben şöyle öneriler bekliyordum ; Pro giy str fazla olsun ve sun olsun vs. diye ama napalım artık garmet giyilecek el mahkum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme