Şimdi Ara

PACE DS810XE HD Almak istiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki bu cihaz nasıl biraz anlatırmısınız

sunny 11000 hd

sahibinden.com da ikinci eli 295 ytl denior

sizce nasıl işe yararmı destegi warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: juiceles

Tr de satan bir kac kişi war fiyatı da 400-450 ytl diorlar.

Birde aklınızda olsun yurt dısından 100euro ya mal getirttiginizde gumruge takılmaz 1 hafta icinde kapınıza gelir.

100euro ustu mallar gumruge takılır we cıkartması inanılmaz zordur. 2-3 katı paranız rahat gider

Gümrüksüz getirebileceğimiz bir uydu alıcı buldum

Fortec Star MERCURY II uydu alıcısı
    http://www.gosatellite.net/fortec_star_mercury_17410_prd1.htm
    Fiyati 89.99 Dolar bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

PACE DS810XE HD Almak istiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 17 Nisan 2008; 21:22:55 >

• Arkadaşlar 100 euro altı uydu alıcı satan Avrupa sitesi
    Arayınca bulunuyor harbiden sağlam siteyse niye alınmasın
    http://www.sateuropa.co.uk/overview.asp?catid=1&subcat=1
  • Fiyatı 100 € nun altında diye gümrükte takılmayacak diye bir şey yok, yanlış bilgi vermeyin.

Pace aslında iyi bir cihaz, görüntü kalitesi olarak piyasadaki en iyi cihaz diyebilirim, bunu bir çok cihaz kullanmış kişiler de söylüyor yabancı forumlardan araştırabilirsiniz. Ancak Türkiyede servisi olduğunu zannetmiyorum, servisi olsa bile kendi ithal etmedikleri cihaza parayla bakarlar. Bu alette emu vs yok, yazılım desteği de hemen hemen hiç yok. Bazı modüllerle yazılımla açılan kanalları açabilirsiniz, ancak kart sharing usb pvr özellikleri falan yok, sadece kanalları gösterir Sizin yerinizde olsam çalışıp çalışmayacağı bile belli olmayan bir cihaza o kadar para vermezdim, zaten şu anda Türkiyeden seyredilen şifresiz hd yayın yok, kullanamayacağınız bir özelliğe para vermek de gereksiz bence.

• arkadaşın bahsettiği cihaz açık artırmada o anki fiyatı 140 euoro 30 euroda gönderi ücreti var.onları hesaba katmak lazım artı bandrol ve vergiside olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: teme

Fiyatı 100 € nun altında diye gümrükte takılmayacak diye bir şey yok, yanlış bilgi vermeyin.

Pace aslında iyi bir cihaz, görüntü kalitesi olarak piyasadaki en iyi cihaz diyebilirim, bunu bir çok cihaz kullanmış kişiler de söylüyor yabancı forumlardan araştırabilirsiniz. Ancak Türkiyede servisi olduğunu zannetmiyorum, servisi olsa bile kendi ithal etmedikleri cihaza parayla bakarlar. Bu alette emu vs yok, yazılım desteği de hemen hemen hiç yok. Bazı modüllerle yazılımla açılan kanalları açabilirsiniz, ancak kart sharing usb pvr özellikleri falan yok, sadece kanalları gösterir Sizin yerinizde olsam çalışıp çalışmayacağı bile belli olmayan bir cihaza o kadar para vermezdim, zaten şu anda Türkiyeden seyredilen şifresiz hd yayın yok, kullanamayacağınız bir özelliğe para vermek de gereksiz bence.

Gürmük olayını bildigim kadarıyla anlatayım. Arkadaşım yaklaşık 1 ay once "Abercrombie & Fitch" sitesinden 5-6 parça mal "kot ws.." aldı. yaklaşık 190$ tutdu. siparisi werdikten 1 hafta sonra İstanbul FedEx kargo şirketi aramışlar kargonuz geldi buradan mı teslim alacaksınız yoksa ankara gumrugemi yollıyalım demişler, ne gumrugu direk gelmiyor mu oda 100euro ustu mallarda gumruk den cekmeniz gerekir cinsinden bisi demiş 3 gun cıkartana kadar anası agladı arkadasın we ustune 300ytl daha para odedi ole bi durum arkadasın basına geldi oradan biliyorum ondan ole yazdım bende

• ister 100 usd ıster 100 e altı olsun ısterse 10 usd olsun gumruk memuru ıncelemede onay vermezse gumrukten gecmez sureklı yurt dısından numune getırten bırı olarak bunu soylıyebılırım 100 altı takılmaz dıyerek yanlıs yonlendırme yapmayın sans ısı bırazda dıyelım
  • cihaz alımını tr de yapsanız daha iyi olur.
  • quote:

Gürmük olayını bildigim kadarıyla anlatayım. Arkadaşım yaklaşık 1 ay once "Abercrombie & Fitch" sitesinden 5-6 parça mal "kot ws.." aldı. yaklaşık 190$ tutdu. siparisi werdikten 1 hafta sonra İstanbul FedEx kargo şirketi aramışlar kargonuz geldi buradan mı teslim alacaksınız yoksa ankara gumrugemi yollıyalım demişler, ne gumrugu direk gelmiyor mu oda 100euro ustu mallarda gumruk den cekmeniz gerekir cinsinden bisi demiş 3 gun cıkartana kadar anası agladı arkadasın we ustune 300ytl daha para odedi ole bi durum arkadasın basına geldi oradan biliyorum ondan ole yazdım bende

Ben Örnek olsun diye bir ürün gösteriyorum
    TechniSat SkyStar USB 2 için 52 euro fiyat vermişler,Türkiye şartlarına göre çok uygun,Türkiyeye gelişti 100 euro geçme ihtimali varmı mesela
    http://www.sateuropa.co.uk/product_overview.asp?id=1844&catid=2&subcat=7

Bu arada bu ürün Türkiyeye gelmemiş,yada ben göremedim TechniSat SkyStar USB 2 Anasayfasınıda ekliyorum arkadaşlar
    http://www.technisat.com/index04e9.html?nav=PC_products,en,76-227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 18 Nisan 2008; 8:11:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soygar

quote:

Ben Örnek olsun diye bir ürün gösteriyorum
    TechniSat SkyStar USB 2 için 52 euro fiyat vermişler,Türkiye şartlarına göre çok uygun,Türkiyeye gelişti 100 euro geçme ihtimali varmı mesela
    http://www.sateuropa.co.uk/product_overview.asp?id=1844&catid=2&subcat=7

Bu arada bu ürün Türkiyeye gelmemiş,yada ben göremedim TechniSat SkyStar USB 2 Anasayfasınıda ekliyorum arkadaşlar
    http://www.technisat.com/index04e9.html?nav=PC_products,en,76-227

yalnız bu ürün bilgisayar için farkındasın değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaramese -- 18 Nisan 2008; 8:33:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mkaramese

yalnız bu ürün bilgisayar için farkındasın değil mi?

Her halde biliyorum,Daha geçenlerde arkadaşıma almak için vatanbilgisayara gittik
    SkyStar USB 1.1 Dijital Uydu Tv Kartına 270 lira fiyat verdi,tabii vazgeçtik bizde
    Bilgisayarıma bende USB 2.0 bağlantılı uydu kartı almak istiyorum,benim gibi fiyat ve ürün araştırması yapanlar için foruma koydum.
  • en iyi tercihi yaparsınız umarım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.