Şimdi Ara

PACE DS810XE HD Almak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konunun uzmanlarından yardım istiyorum, ben bu cihazı almaya karar werdim
    ilk olarak hd desteklemesi we gorunusunden dolayı almak istiyorum.
    fiyatı 400ytl ciwarı sizce edermi yada degermi
    simdiden tesekkur ederim.
    Cihazın ozellikleri şöle

DVB-S / DVB-S2
    MPEG-2 / MPEG-4 AVC / H.264
    1x HDMI
    2x SCART (RGB, YUV, CVBS)
    1x Komponenten-Video (YPbPr)
    1x S/PDIF Dolby Digital
    1x RS-232
    1x RCA Video
    1x RCA Audio
    2x Sat-Antenne (in/out)
    1x USB
    2x CI-Slot
    4.000 Speicherplätze
    576i (SCART), 576p, 720p, 1080i
    DiSEqC 1.0, 1.2

The DS810XE is Pace’s high definition satellite set-top box for Europe and one of the first pan-European DVB-S2 H.264 set-top boxes. Designed for retailers looking for a free-to-air HD product, and operators requiring a simple and fast route to market, the DS810XE represents high quality technology in a compact, stylish package. HDMI with HDCP enables secure transfer of digital signals to the display, while reformatted standard definition content can be simultaneously output to a second TV or VCR. With support for MPEG-2, as well as H.264, the Pace DS810XE also delivers superior quality SD content – an important consideration when viewing on an HD-Ready screen. For ease-of-use, all HD and SD signals are decoded automatically with no need for the user to adjust any settings.

• sana bunu tavsiye ederim......

KATHREIN UFS 910 SW HD UYDU ALICISI (BLACK)

DONANIM ÖZELLİKLERİ

- DVB-S ve DVB-S2 aktarım standartlarındaki dijital TV ve radyo yayınlarının uydu üzerinden izlenmesi
    - MPEG-2 ve MPEG-4/H.264 sinyalleri için video çözme desteği

- Program adlarının ve yayın bilgilerinin gösterildiği 16 satırlık alfanümerik ekran

- 4000 program hafızası

- Zamanlayıcı programlamalı Kathrein’a özel konforlu EPG fonksiyonu *)

- İki CA modül slotuna sahip ortak arabirim **)

- HDTV özelliğini destekleyen TV cihazı için HDMI çıkışı

- Dolby Digital veri akışı (AC 3) için optik audio çıkışı

- YPbPr çıkışı

- AV sinyali için Cinch soket bağlantıları (Kompozit FBAS, Stereo Audio)

- Bir USB fl ash bellek ünitesi kullanılarak SW güncelleştirmesi yapılabilmesi amacıyla, ön panelde bir adet, arka panelde ise iki adet USB 2.0 bağlantı yuvası

- Cihazın kolayca kumanda edilebilmesi için ön panelde çok fonksiyonlu bir ayar düğmesi bulunmaktadır

- Scart soketi üzerinden FBAS, RGB ve Y/C sinyal çıkışı programlanabilir

- Uydu veya bir USB fl ash bellek ünitesi üzerinden yazılım güncelleştirmesi (İşletim yazılımı ve program listesi için ayrı olarak yürütülür) yapmaya uygun

- Çok dilli olarak yapılan yayınlarda dil seçme fonksiyonu

- Program arama işlemi

- Programı yeri düzenleme fonksiyonu

- DVB veri akışı üzerinden otomatik tarih ve saat ayarı

- 8 farklı dilde ekran görüntüsü (OSD) desteği (Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Çekçe, Hollandaca, Türkçe)

- DiSEqCTM1.0 kumanda sinyali ve SCR tek kablo sistemi kumanda sinyalleri

- LINUX tabanlı işletim sistemi

- Ana güç şalteri

- Teslimat kapsamı: IR uzaktan kumanda, piller, Türkçe kullanım kılavuzu, güvenlik uyarısı, Scart kablo, güç kablosu

* Ancak bu özelliği destekleyen yayınlarda çalışır

** CA modülleri ve Smartcard’lar teslimat kapsamına dahil değildir

2 yıl garanti

Deneme Kart paylaşım süresi 3 aydır. 3 ay sonra süre talep edilirse ücret karşılığı uzatılabilir. Kart paylaşımda Nova + 18 grubu kanallar yer almaktadır. Yerli platformlar kesinlikle yer almamaktadır

• ertugrulgazi yazılarını forumdan dewamlı takip ediyorum.
    cewap werdigin icinde cok tesekkur ederim, onerdigin cihaz super yanlız benim sordugum cihaz 400-450 ytl ciwarı sizin önerdiginiz 1000ytl felan sanırsam ^^

Bütce açısından biraz agır gelir bana, nasıl yapabiliriz^^ baska cihaz öneriniz olabilirmi

yada benim gosterigim cihaz beni neden tatmin etmez onu acıklarsanız sewinirim.

ewimde su anda Panasonic Viera TH-37PV7P tv
    LG ht50th sinema sistemi war
    bunlara uygun bi cihaz arıyorum ^^

tekrardan tesekkurler
  • bu cihazın linkini verirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juiceles

quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

bu cihazın linkini verirmisin.

http://cgi.ebay.com/Pace-HD-DS810XE-High-Definition-Satellite-Receiver_W0QQitemZ330228002374QQihZ014QQcategoryZ96970QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em122

Cihaz o paraya gerçekten güzel fakat Türkiye'deki servis olayını da araştırmak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 17 Nisan 2008; 10:59:32 >

• Bu cihazı gümrüksüz getirtmek zor. Gümrük girince de fiyat vantajı kalmıyor maalesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu gibi cihazların yurt dışındaki satış fiyatları ile tr de ki fiyatları bir olmuyor hemde yurt dışından cihaz alıp getirttirmek çok pahalıya mal olabiliyor.o yüzden tr de satılan vede servisi varmı yokmu bakmak gerekiyor..bu cihaz dijiturk ün sattıgı cihazın pvr siz modelidir.
  • Eğer gümrüklü fiyatı uygun olup bir de Türkiye'de anlaşmalı bir servisi var ise bence düşünülebilir...
  • bu böyle bir şey degildir.
  • Tr de satan bir kac kişi war fiyatı da 400-450 ytl diorlar.

Birde aklınızda olsun yurt dısından 100euro ya mal getirttiginizde gumruge takılmaz 1 hafta icinde kapınıza gelir.

100euro ustu mallar gumruge takılır we cıkartması inanılmaz zordur. 2-3 katı paranız rahat gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juiceles -- 17 Nisan 2008; 13:56:54 >
  • arkadaşım en önemlisi tr de servisi varmı yokmu.........
  • quote:

arkadaşım en önemlisi tr de servisi varmı yokmu.........

Servis agının olmaması ne gibi zorluklar yaşatır? yani bozuldugu zaman tamir açısından mı serwis agı şart ws.. gibimi
  • cihaz bende mevcut gerçi şu an kullanmıyorum benzer bir cihaz almak zorunda kaldım dt yüzünden plusa geçtim.kasa plus ile aynı.görüntü kalitesi sd yayınlarda bile bariz bir şekild fark ediyor.aslında satayım diyorum ama ileride lazım olur diye vekletiyorum.sonuçta hd cihaz 10 yıl gider en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: juiceles

quote:

arkadaşım en önemlisi tr de servisi varmı yokmu.........

Servis agının olmaması ne gibi zorluklar yaşatır? yani bozuldugu zaman tamir açısından mı serwis agı şart ws.. gibimi

tabiki arkadaşım cihazı alınca iş bitmiyorki arıza anında muhattap bulamazsanız çöpe atmanız gerekecektir...o yüzden servis önemlidir............
  • Biraz bahsetseniz cihazdan ve yapabildiklerinden.
    Mesela e*u var mı? Ethernet çalışıyormu? USB var mı ve kayıt yapıyor mu? Pvr eklemek mümkün mü? Ve en önemlisi kaça ve nasıl getirttiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: toful

cihaz bende mevcut gerçi şu an kullanmıyorum benzer bir cihaz almak zorunda kaldım dt yüzünden plusa geçtim.kasa plus ile aynı.görüntü kalitesi sd yayınlarda bile bariz bir şekild fark ediyor.aslında satayım diyorum ama ileride lazım olur diye vekletiyorum.sonuçta hd cihaz 10 yıl gider en azından.
  • Ewt biraz cihazı anlatırsan sewiniriz.
  • arkadaşlar, yurtdışında özellikle de amerikada satılan cihazlar genellikle sadece ntsc yayını destekliyor. türksat ise pal olarak yayın yapıyor. bu nedenle o cihazlar türkiyede türksattan gelen yayını göstermiyor diye bir yerde okumuştum. bence bunu da araştırmadan yurtdışından receiver almamak lazım.
  • Bu avrupa modeli. Pace zaten ingiliz. Dolayısıyla problem yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: mkaramese

arkadaşlar, yurtdışında özellikle de amerikada satılan cihazlar genellikle sadece ntsc yayını destekliyor. türksat ise pal olarak yayın yapıyor. bu nedenle o cihazlar türkiyede türksattan gelen yayını göstermiyor diye bir yerde okumuştum. bence bunu da araştırmadan yurtdışından receiver almamak lazım.
  • bildigim kadarıyla degişmediye dünya üzerinde kullanılan yayın sistemi başlıca PAL-SECAM-NTSC şeklinde olmalı
    NTSC de bir versiyonu amerikada bir diger versiyonuda japonyada kullanılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.