Şimdi Ara

Pach sonrası karakter ve Çevre durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de 80 Druidim var ama çok uzun süredir feral cat oynamadım. Vanilladan beri belki. O yüzden bu konu hakkında yorum yapamayacağım.

Yalnız patch öncesi arena yaparken, yani rated olanları, feral catlerden çok fena dayak yediğimi biliyorum. Roguelar bile o kadar zorlamıyordu gerçekten.

PvEde de çok sağlam dps yapan feral catler gördüm.

Not: Ayrıca soru eki -mi ler de birleşik, hoş... onu gözardı ediyoruz artık :) DH beni alıştırdı sağ olsun.
  • Her işi yapan bir classta niye rogue kadar dps paladin kadar aoe agro yapamıyor demek biraz abartı değilmi ki öte yandan cat dps nin hiçte öyle aşağı kaldığını görmedim.

Birde nasıl bir tank arkasında hunter varken sorun yaşar bilemiyorum o hunterın oyundaki ilk haftası değil ilk günü olsa heralde anca o şekilde bir sorun teşkil eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Sen bir arenaya pvp olarak savaş bakalım sen o damge çıkarana kadar hayatta kalıyomusun feral cat iken.Bütün kerakterlerin LVL 50-60 kadar mevcut bende sıkıldıkca yada böyle canımı sıktıklarında açtım onları ama oynamayı sevmiyorum daha az damge yiyor diyosun ama karşılığında critik ve hit kaybediyor şimdi agi giyiyor ordan karşılar diceksin ne anlamı kaldı ozaman ? ben abartıp kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorsam şuan sen napıyorsun ,;? rouge nin balangıç avantajı bukadar yüksekken yakın damge çıkartıyor demenin bi anlamı yok.Single torgette sorun yaşadığımı söylemedim ki okumadınmı tek kişiye yönelicek bu gidişle feral bear yazdım tek kişide hiç bir class druid eline su dökemez ama bir tank olarak sürekli tek torget mi çalışcaz aoe 85 de düzelicek ama şimdiden söylüyorum %20 stamina bonusumuz %10 indirilicek çünkü 85 lvl set leri incelediysen herkezin 60 la 80 k arasında ortalama canı olucak busefer feral bear 120k olur hemen indirilir ha indirilmesse ozaman derim ki bear tek hedef üzerine yoğunlaştırılmış oda değiştirilicek dediydi dersin.

yaşım 22 bu arada SDU makinede okuyorum

Kasten çaba sarf ederek mi böyle yazıyorsun? Yukarıda arkadaşın dediği gibi böyle özensiz yazarsan, özensiz cevaplar alırsın.
    Forum yazı ile anlaşılan bir yer o yüzden insanlar yazdıklarına dikkat ettikçe kalite artacak. Bir de yaşın 22, üniversite kazanmışsın.
    Tamam herkes internet üzerinde baştan savma yazarak bazı basit hatalar yapabilir ama sen bilerek yapıyormuş gibi bir izlenim vermişsin. Abartı derecede olmuş. Sonra da eleştirilince kızıyorsunuz.

Şuan bulunduğum konum gereğince yazdığımı ne tekrar okucak zamanım nede yazarken bakma fırsatım oluyor bahane olmasın diye daha öncede yazdığımda söylemedim crea nın minibook da açık forum sayfası.Bilerek hatalı yazdığımdan değil yani.Aynı zamanda çizim yetiştiriyorum.Oyun deneyimi benim kinden iyimiş sende avukatlık okuyosun galba ? Benım kızdığım eleştiri değil anlayıp anlamamazlıktan gelmeniz 4.01 de değiliz yorum yazmadan önce gir bak bakalım değişiklere suç bende konu açıp fikir alalım dedik bütün millet kapmış oyunu ya.80 lvl karakter olması bi anlam ifade etmiyor bir bayram tatilinde yaklaşık 5 saat oynayarak 70 lvl yapılıyor 1 ayda 3 tane 80 çıkar zaten.Bölümü bıraksamda şuan gene mezunlardan fazla kazanırım ezmeye çalıştınız insanları tanımadan küçük görmeyin hayal ile gerçek arasında fark var.Yani oyun oynamak eğlenmek için yapılan bi aktivite ben bunu yaparken eğlenmek yerine canım sıkılıyorsa eleştiririm tabi karşılığında ücret ödüyorum siz önünüze ne konuyorsa kabul ettiğiniz için sizi bağlayan bi durum yok boyun eğin kendinizi hayal dünyasına kaptırın.Türkçe ing karışık bir arada olmaz türkçe yazıyorsanız ya hepsini türkçe yazıcaksınız yada hepsini ing o yüzden yazılarım öyle.

• quote:

Şuan bulunduğum konum gereğince yazdığımı ne tekrar okucak zamanım nede yazarken bakma fırsatım oluyor bahane olmasın diye daha öncede yazdığımda söylemedim crea nın minibook da açık forum sayfası.Bilerek hatalı yazdığımdan değil yani.Aynı zamanda çizim yetiştiriyorum.Oyun deneyimi benim kinden iyimiş sende avukatlık okuyosun galba ? Benım kızdığım eleştiri değil anlayıp anlamamazlıktan gelmeniz 4.01 de değiliz yorum yazmadan önce gir bak bakalım değişiklere suç bende konu açıp fikir alalım dedik bütün millet kapmış oyunu ya.80 lvl karakter olması bi anlam ifade etmiyor bir bayram tatilinde yaklaşık 5 saat oynayarak 70 lvl yapılıyor 1 ayda 3 tane 80 çıkar zaten.Bölümü bıraksamda şuan gene mezunlardan fazla kazanırım ezmeye çalıştınız insanları tanımadan küçük görmeyin hayal ile gerçek arasında fark var.Yani oyun oynamak eğlenmek için yapılan bi aktivite ben bunu yaparken eğlenmek yerine canım sıkılıyorsa eleştiririm tabi karşılığında ücret ödüyorum siz önünüze ne konuyorsa kabul ettiğiniz için sizi bağlayan bi durum yok boyun eğin kendinizi hayal dünyasına kaptırın.Türkçe ing karışık bir arada olmaz türkçe yazıyorsanız ya hepsini türkçe yazıcaksınız yada hepsini ing o yüzden yazılarım öyle.

Siz diyerek genelleme yapmadan konuşursan sevinirim. Ben yazılarının özensizliğine vurgu yaptım sadece. Konu altında mesaj yazan kimseyi de tanımıyorum ne oyun içinden ne gerçek hayattan. O yüzden sizler diyerek ve benim mesajımdan alıntı yapıp altına yazarak genelleme yapmazsan memnun olurum. Karmaşa ve yanlış anlaşılma yaşanmasın.

quote:

Şuan bulunduğum konum gereğince yazdığımı ne tekrar okucak zamanım nede yazarken bakma fırsatım oluyor bahane olmasın diye daha öncede yazdığımda söylemedim crea nın minibook da açık forum sayfası.Bilerek hatalı yazdığımdan değil yani.

Şuraya kadar olan kısmı kendime cevap olarak yazılmış diye sayıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Her işi yapan bir classta niye rogue kadar dps paladin kadar aoe agro yapamıyor demek biraz abartı değilmi ki öte yandan cat dps nin hiçte öyle aşağı kaldığını görmedim.

Birde nasıl bir tank arkasında hunter varken sorun yaşar bilemiyorum o hunterın oyundaki ilk haftası değil ilk günü olsa heralde anca o şekilde bir sorun teşkil eder

Yapmasın tabi bi kaç kere yazdım yapmamalıda diye ama var olan bişeyi sürekli bozmak insanın canını sıkıyor.2 pach önce güzeldi sonra pach geldi dengelenmeye çalışıldı tam ona alıştık şimdi tekrar geldi.Baştan karakter kasıyorsun bi espirisi kalmıyor gerçekten severek oynanan bi class druid bi rahat bıraksalar ne güzel olucak.Hunter konusuna gelince nasıl beceriyorlar bilmiyorum 80 lvl inden tut 60 lvl kadar bunu yapıyorlar.Rica ettim 80 lvl mage li bi hesapta 2-3 kapışma ve zindanlara girdim ben oynarken damage meter addon açık mage olarak 1. 2. sıradayım ama hiçbir mob üstüme çekmedim.(Zaten anakarakter olarak hunterım var)Tank layan warrior' dı sonraki zindanda 2 kere DK tankladı ondada sorun olmadı grupta feral cat vardı.Tank dc yedi devam edelim dendi bear forma döndü.Kalabalık mob lara kadar sorun yoktu ama iş kalabalık mob'lara gelince druid zayıf kaldı çok kaçan oldu tekrar geri dönmeye çalışırken yattı arkası dönük olduğu için.Hiç bir class arkadası dönükken böyle olur gerçi ama sorun dönmek zorunda kalmasıydı bende olsa geri dönmeden çözülürdü sorun ama oynayan kişi karaktere hakim değildi yada yapması gerekeni yaptı yeterli olmadı.

Her kez senin gibi yorumda bulunsa tartışma'nın anlamı kalmıcak.Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 25 Kasım 2010; 13:53:38 >

• arada bir Space tuşu var hani şu klavyede altta ki enlemesine uzun tuş var ya o işte onu kullanın arada sırada biz de okuyabilelim.mesala şöyle

Bak ahanda böle

Bak.
  • abi adam epic fail ya :D

başkasının postunu alıntı yapıp bana cevap yazmış :D

yere düştüm burda gülmekten.. bu smileyi de ilk defa kullanıyorum sen vesile oldun hadi bakalım. aslan parçası okulsuz da milyarder olursun sen hadi koçum yürü be
  • quote:

Sen bir arenaya pvp olarak savaş bakalım sen o damge çıkarana kadar hayatta kalıyomusun feral cat iken.Bütün kerakterlerin LVL 50-60 kadar mevcut bende sıkıldıkca yada böyle canımı sıktıklarında açtım onları ama oynamayı sevmiyorum daha az damge yiyor diyosun ama karşılığında critik ve hit kaybediyor şimdi agi giyiyor ordan karşılar diceksin ne anlamı kaldı ozaman ? ben abartıp kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorsam şuan sen napıyorsun ,;? rouge nin balangıç avantajı bukadar yüksekken yakın damge çıkartıyor demenin bi anlamı yok.Single torgette sorun yaşadığımı söylemedim ki okumadınmı tek kişiye yönelicek bu gidişle feral bear yazdım tek kişide hiç bir class druid eline su dökemez ama bir tank olarak sürekli tek torget mi çalışcaz aoe 85 de düzelicek ama şimdiden söylüyorum %20 stamina bonusumuz %10 indirilicek çünkü 85 lvl set leri incelediysen herkezin 60 la 80 k arasında ortalama canı olucak busefer feral bear 120k olur hemen indirilir ha indirilmesse ozaman derim ki bear tek hedef üzerine yoğunlaştırılmış oda değiştirilicek dediydi dersin.

Hakkaten bendemi algılama problemi var yoksa türkçe görünümlü farklı bir dilde mi yazıyorsun? ciddi ciddi anlayamıyorum.. "sen bir arenaya pvp savaş" ne demek?

neyse bunları geçelim anladıgım kadarıyla 2 satır yorum yazayım..
    az damage yiyor ama karsılığında crit ve hit kaybediyor demişsin.. karşılıgında kimsenin bir şey kaybettigi yok.. 5.8k gearlı bir dk tankta max %10-15 crit chance olur.. ama 5.8k gearlı ayıda %40-45.. birde fight sırasında 3 stack lacerate'i pulverize'larsan %9 crit kazanıp dogru dürüst normal vurus yapmazsın..

rogue'un başlangıç avantajı yüksek demişsin, sana tam tersi bir iddiada bulunayım.. feral catlerin stealthi 4.0 itibariyla roguelardan çok daha iyi durumda... aşağıdaki başlığı bir incele istersen.. rogue'un kediye görünmeden fighta başlaması neredeyse imkansız..

http://www.threadmeters.com/tv1JtW/Feral_Druids_have_better_stealth_than_Rogues/

quote:

Orijinalden alıntı: Php
    Türkçeyi düzgün kullanmayan adamın ingilizcesini sorguluyoruz hata bizde.. dağılın arkadaşlar..

Fena fikir değil..

• adam drama queen beyler. her postta QQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Hakkaten bendemi algılama problemi var yoksa türkçe görünümlü farklı bir dilde mi yazıyorsun? ciddi ciddi anlayamıyorum.. "sen bir arenaya pvp savaş" ne demek?

neyse bunları geçelim anladıgım kadarıyla 2 satır yorum yazayım..
    az damage yiyor ama karsılığında crit ve hit kaybediyor demişsin.. karşılıgında kimsenin bir şey kaybettigi yok.. 5.8k gearlı bir dk tankta max %10-15 crit chance olur.. ama 5.8k gearlı ayıda %40-45.. birde fight sırasında 3 stack lacerate'i pulverize'larsan %9 crit kazanıp dogru dürüst normal vurus yapmazsın..

rogue'un başlangıç avantajı yüksek demişsin, sana tam tersi bir iddiada bulunayım.. feral catlerin stealthi 4.0 itibariyla roguelardan çok daha iyi durumda... aşağıdaki başlığı bir incele istersen.. rogue'un kediye görünmeden fighta başlaması neredeyse imkansız..

http://www.threadmeters.com/tv1JtW/Feral_Druids_have_better_stealth_than_Rogues/

quote:

Orijinalden alıntı: Php
    Türkçeyi düzgün kullanmayan adamın ingilizcesini sorguluyoruz hata bizde.. dağılın arkadaşlar..

Fena fikir değil..

Rogue nası kediye görünmeden başlıyamaz ya Talent var görünmezlik için , enchant var görünmezlik için . Ben daha nerdeyse kediye görünmedim daha . Ama eğer üzerinde Warlock'un buffu varsa orası ayrı

• ön yargılarını bırakıp linki okursan anlayacaksın demek istediğini.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.