Şimdi Ara

Pacheon * Light-Cold mu? Cold-Fire mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85 FF bardımla ong farma başladm 3m sp ye doğru. Pacheon düşünüyorum şimdilik pure str. Sizce light cold mu yoksa light fire mı daha uygun olur pacheon a ?

Ben şöyle bir mantık kurdum.
    İlkten Yüksek damage ve mag defans avantajları sayesinde fire ı seçmeyi düşündüm ama pacheon charlarda el yakma zaten fazla bir miktar arttırmıyor damageyi cunku damagein büyük bir kısmı str olarak yuvarlanıyor. el yakmasız 8k vuran bir pacheon fire el yakma ile 12k (buffsız) vuruyor. zaten levelinin mobunu kesmesi 1-2 sn almıyor o yüzden fire poisonunun bir etkisi giant dısında yok.
    Şimdi gelelim light a :) el yakmasız 8k damage vuruyorduk light el yakma ile fire kadar vuramasak da 10.5k (buffsız) gibi bir damage atıyoruz yani tek eksigimiz 1.5k. ama fire a göre çok büyük avantajlarımız var. örnek olarak parry ratio buff ını ve %18 mag damage buffını unutmamamız gerekiyor. ayrıca ben teleport skilinin hayranıyım diyen benim gibi insanlar için de baska bir avantaj. tabi ek olarak drug fiyatlarından da kurtuluyoruz hızlı kosma sayesinde. giant moba verdigimiz light el yakmasında parry ratiosunu dusurerek crit vurma sansımızın artması da olası.
    Şimdi + ve - leri konuşalım:

-Fire ı seçersek;
    Daha yüksek damage
    Magical defence
    Fire Poison
    -Light ı seçersek;
    %18 mag attack artırıcı buff
    Parry ratio buffı
    Light el yakma ile giantın parry sini dusurme debuffı
    Hızlı koşma
    Teleport skili

İlk başta fire cold acmayı dusunmustum ama artık light acmanın cok daha avantajlı olduğunu biliyorum. Tabi ki bu + - ler bana göre bir baskasına göre diger build daha avantajlı olabilir. Siz de + ve - lerinizi yazarsanız oldukça populer olan pacheon buildi hakkında güzel bir rehber oluşturmuş oluruz.

• Öncelikle pacheon-fire-cold 100 ff çarım var...Ve buildimden çok memnunum...Gelelim dediklerine;damage farkı demişsin fire da fazla "evet fazla" ama light ı fire a tercih etmek saçmalıktan başka bişey değildir üstelik "pure str çara"...Fire da unuttuğun bir özellik var "fire protection" mag. olan attaklara karşı bu kitapçığı up ettikçe defansın artıyor...Pure str olup int çarla pvp yaparken bu buffsuz ne kadar dayanabilceksin?...Çarını sadece kasma amaçlı düşünmüşsün sadece kassın ben ne pvp ne de jobwar vs. filan düşünmemişsin...PvP ağırlıklı olsun istersen fire+cold;;;Jobwar içinde iyidir bu build ama fire+light genelde iyi gösterildiği için bende fire+light diyebilirim...Çarının farmını bitirene kadar fire+light kas farm bitirdikten sonra fire+cold yaparsın yada fire+light olarak kalırsın

• fire protectionu soylemiştim magical def. olarak. pvp için fire daha mantıklı aslında evet, biraz plvl için düşündüm lighti.
  • fire light gitmen avantaj olur kasmak adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

fire light gitmen avantaj olur kasmak adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

fire light gitmen avantaj olur kasmak adına.

ewt fire light super olur ama cold kesinlikle istiyorum acaip saglam oluyor char. sanırım kasarken light yapıcam belli bi lv e kadar sora light ı kapıcam oyle dusunuyorum. eger begenmezsem lighı fire a cevircem fire cold olucam.
  • evt bencede öle yap ben şuan blade kasıyorum
    100 lwl wizart daha sonradanda kasıcağı için cold açıcam
    cok merak ediyorum acaba blade cold fire oldumu nasıl olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yerinde olsam str degil int yapardim chari. cold ve light olarak ben kasıyorum cok memnumum gecenlerde wariorun tekiyle pvp yaptım adam nerdeyse benden tek yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

yerinde olsam str degil int yapardim chari. cold ve light olarak ben kasıyorum cok memnumum gecenlerde wariorun tekiyle pvp yaptım adam nerdeyse benden tek yiyor

oo tevez sen saturndeki tevez misin? xbow olan?
    ben int yapmayı dusundm hatta forumda int bowerı savundm cok kez ama str bower denedim 95 lv gercekten tatmin etti beni full npc itemle ki itemler 9 dg idi char 95 lv olmasına karsın. kendi levelinde hiç zorlanmadan seri bir sekilde kasıyordu hayran kaldım. ama belkide int yaparım cunku str ve int vermedim chara henüz. 3m sp hedefim. farm bitince karar vericem ne oynıcagıma chin charlar arasından.
  • BENİM ÇARIM FİRE- LIGHT GAYET MEMNUNUM HEM PV DE HEMDE HUNTERLİKTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

yerinde olsam str degil int yapardim chari. cold ve light olarak ben kasıyorum cok memnumum gecenlerde wariorun tekiyle pvp yaptım adam nerdeyse benden tek yiyor

warrior ama kaç lvl, ne giyiyor, gapı varmı. bir şeye örnek verdiğinizde açıklamasını yapın. bilmeyenleri yanıldıyorsunuz. warrior nukeri eşit şartlarda alır.
  • Str ise cold-fire-bow
    int ise cold-light-bow
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Str ise cold-fire-bow
    int ise cold-light-bow

kesinlikle dogru. bende fireda %9 psych attack bufunı unutmusum zaten str ise kesinlikle fire int ise kesinlikle light cause of %18 mag buff
  • bence cold ' u abartmaya gerek yok
    str karakter için ;

fire 100
    pacheon 100
    light 80
    cold 20

pacheon yerine heuksal eya bicheon olabilir..
    şahsen kendi karakterim heuksal ve böyle..cok da memnunum..

int karakterim de şöyle ;
    fire 100
    bicheon 100
    light 40
    cold 60

iki yapılandırmayı da forumda gördüm bi kaç arkadastan..aklıma yatan bu yapılandırmalar oldu ..nuker buildini bu şekilde yapan cok kişi yok genelde light 20 cold 80 yapılıyor.bu şekilde daha iyi..yakında koyacağım videolarımla anlarsınız zaten bu iki buildin ne kadar iyi olduğunu :)
  • Fire'daki Firewall çok işine yarar wizardlar sana vuramaz+warlock debuff işlemez+str ler duvarı yıkamaz ve sana knock down vs. ittirme tarzı şeyler yapamazlar..

Pacheon Cold Fire olsun el yakman buz olsun pvpde insanların pilleri biter ^^ moblarıda dondurursun..Ayrıca Garment giy

Garm+Fire mag. deff

STR+ cold'un phy. def. birbirini dengeler bence. Ayrıca coldun snow wall'unuda unutmayalım
  • Hızlı kasacağım kasmam bittiğinde plvl yapacağım diyorsan fire-light, hızlı kasmak isterim tabiki de ama öncelikli olarak güçlü ve pvpde iyi olsun diyorsan cold fire, cold-light denemedim +'sı nedir -'si nedir bilmem ama iyi olacağını zannetmiyorum

@erynch cold imbuesunun avantajı düşük levellerdedir. Ama neredeyse tüm charlarda fire olduğu için fire shield da olması nedeniyle freeze olayının olacağını zannetmiyorum sadece intlere bir avantaj sağlarsın , snow shieldları bitene kadar cold imbue + combo yaparak atak yapmalarını engellersin snow shield bitti mi 15sn'lik bicheondaki buff var onu da açarlar. Yani max 2.15sn sonra güm böyle bir taktik yapılabilir ama onun dışında cold imbuesu gereksiz(Yüksek levellerde). Düşük levellerde imbue gerekebilir çünkü 73e kadar herhangi kb ve stundan eser yok. Alternatif olarak açılmalı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 23 Eylül 2009; 15:28:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.