Şimdi Ara

Pacific'de 20 gün pre pluslu 89 lw blader(%40)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick:ChaOs_TR
    Lw:89(%40)Satılana kadar kasılmaya devam
    Silk İtem:20 gün pre plus-tavşan -sp ticket-black devil dress-global-repair hammer-mele-female gönüştürücü mevcut.
    itemler:+3 +4 +5 fb sete sahiptir(biraz str eksiği vardır) 30m parası bankası elixir vs doludur

skiller 82 maxdır sadece bicheon 89 dur(kasılması için)30k sp si olup 2 tane daha pre görevi verilecektir
    buda chardan bir ss:

Fiyat:250 ytl(pazarlıksız)
    Takas:Sağlam olmak koşuluyla(wiz-nuker)

char verficationsuzdur.kimseyle sorunu yoktur.

sakarya içi elden veya diğer illere havele geçileblr

iletişim için msn:mumtaz_54@windowslive.com veya tel:05396903700] adreslerden bilgi eksikliği duyanlar bana ulaşablrler

Bakanların uplaması önemle rica olunur...

İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanM54 -- 11 Şubat 2009; 17:21:18 >

• up
  • Gerçekten Ciddi İsen ! Ve Aracı İle Olmak ŞartıyLa

http://forum.donanimhaber.com/m_29656053/tm.htm
  • 1 adet stat pencere ve item lerin resmini eklerseniz daha iyi bilgi elde etmiş oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

1 adet stat pencere ve item lerin resmini eklerseniz daha iyi bilgi elde etmiş oluruz

tmm şu an okula gitmem lazım en kısa zamanda ekliyeceğim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0NuRx

Gerçekten Ciddi İsen ! Ve Aracı İle Olmak ŞartıyLa

http://forum.donanimhaber.com/m_29656053/tm.htm

char güzel'de ben artık uğraşmak isemiyorum skill vs onun için ff olsaydı olablrdi...saol teklifin için.bu arada msnin zaten bende varmış genede aklımın bi köşesindesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanM54 -- 11 Şubat 2009; 7:58:14 >

• Takas Düşünmüyorum tşkler ama Blade chara çok uygun fiyat Char arayan Kaçırmasın derim
  • SaoL
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_A_R_i_Z_M_A

Takas Düşünmüyorum tşkler ama Blade chara çok uygun fiyat Char arayan Kaçırmasın derim

Eyvallah birader...
  • C ekranı da eklenmiştir.diğer herşey bahsettiğim gibidirinternetim çok yavaş ekleyene kadar net gidiyo.bilgileri eksik bulan bana msnimden veya telefonumdan ulaşabilirler...

HAYIRLI FORUMLAR
  • Item ve skillerin resmini eksiksiz koyarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Item ve skillerin resmini eksiksiz koyarsanız sevinirim

İnternetim 5dk da bir gidiyor şu sıralar evimin yakınlarındaki telefon hatlarında olan çalışmalardan dolayı...
    2 tane ekleye bildim yani yerimde olsanız çıldırısınız resimlerle yetinemeyen arkadaşlarıma msnden yardımcı olabileceğimi sanıyorum

HAYIRLI FORUMLAR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegaLeader

quote:

İnternetim 5dk da bir gidiyor şu sıralar evimin yakınlarındaki telefon hatlarında olan çalışmalardan dolayı...
    2 tane ekleye bildim yani yerimde olsanız çıldırısınız resimlerle yetinemeyen arkadaşlarıma msnden yardımcı olabileceğimi sanıyorum

HAYIRLI FORUMLAR

Farkındayım.. 1 haftadır ben de aynı durumdayım.. Yeni düzen yarından itibaren uygulanacak.. Eğer yarından sonra açılsaydı böyle bir konu silerdim ne yazık ki.. Bu seferlik tolerans gösteriyorum

• Teşekkürler anlayışınız için ya bende sadece bizim cevrede var sanıyodum oyuna bile girilmiyor çok sövdüm ama...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MegaLeader

quote:

HAYIRLI FORUMLAR

Farkındayım.. 1 haftadır ben de aynı durumdayım.. Yeni düzen yarından itibaren uygulanacak.. Eğer yarından sonra açılsaydı böyle bir konu silerdim ne yazık ki.. Bu seferlik tolerans gösteriyorum

• usta bu charı bizim ark satmıştı sattıgında 89 %98 di thieflik yaparken düşürmüşler nasıl olduda %40 lara indi ex veya daha aşağılara ?
  • Birader aldığımda 88 lw 35 exp vardı Nasıl oluyo bu iş... Nese biz neticeye bakalım char önünüzde hiç bir sorunu yok...

Bakanların uplaması dileğimle...
  • Kank inş istediin gibi bi tekLif çıkar . En son geLirsin İris.e takıLırız ikimiz ;)

Up
  • saolasın.3 kişi sp farm işine girioz iriste

bu arada up
    quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

Kank inş istediin gibi bi tekLif çıkar . En son geLirsin İris.e takıLırız ikimiz ;)

Up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.