Bildirim
Pacific'de 20 gün pre pluslu 89 lw blader(%40)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
up -
Gerçekten Ciddi İsen ! Ve Aracı İle Olmak ŞartıyLa
http://forum.donanimhaber.com/m_29656053/tm.htm -
1 adet stat pencere ve item lerin resmini eklerseniz daha iyi bilgi elde etmiş oluruz -
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
1 adet stat pencere ve item lerin resmini eklerseniz daha iyi bilgi elde etmiş oluruz
tmm şu an okula gitmem lazım en kısa zamanda ekliyeceğim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: x0NuRx
Gerçekten Ciddi İsen ! Ve Aracı İle Olmak ŞartıyLa
http://forum.donanimhaber.com/m_29656053/tm.htm
char güzel'de ben artık uğraşmak isemiyorum skill vs onun için ff olsaydı olablrdi...saol teklifin için.bu arada msnin zaten bende varmış genede aklımın bi köşesindesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaplanM54 -- 11 Şubat 2009; 7:58:14 >
-
Takas Düşünmüyorum tşkler ama Blade chara çok uygun fiyat Char arayan Kaçırmasın derim -
SaoL -
quote:
Orjinalden alıntı: K_A_R_i_Z_M_A
Takas Düşünmüyorum tşkler ama Blade chara çok uygun fiyat Char arayan Kaçırmasın derim
Eyvallah birader... -
C ekranı da eklenmiştir.diğer herşey bahsettiğim gibidirinternetim çok yavaş ekleyene kadar net gidiyo.bilgileri eksik bulan bana msnimden veya telefonumdan ulaşabilirler...
HAYIRLI FORUMLAR -
Item ve skillerin resmini eksiksiz koyarsanız sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
Item ve skillerin resmini eksiksiz koyarsanız sevinirim
İnternetim 5dk da bir gidiyor şu sıralar evimin yakınlarındaki telefon hatlarında olan çalışmalardan dolayı...
2 tane ekleye bildim yani yerimde olsanız çıldırısınız resimlerle yetinemeyen arkadaşlarıma msnden yardımcı olabileceğimi sanıyorum
HAYIRLI FORUMLAR -
quote:
Orjinalden alıntı: MegaLeader
quote:
İnternetim 5dk da bir gidiyor şu sıralar evimin yakınlarındaki telefon hatlarında olan çalışmalardan dolayı...
2 tane ekleye bildim yani yerimde olsanız çıldırısınız resimlerle yetinemeyen arkadaşlarıma msnden yardımcı olabileceğimi sanıyorum
HAYIRLI FORUMLAR
Farkındayım.. 1 haftadır ben de aynı durumdayım.. Yeni düzen yarından itibaren uygulanacak.. Eğer yarından sonra açılsaydı böyle bir konu silerdim ne yazık ki.. Bu seferlik tolerans gösteriyorum
-
Teşekkürler anlayışınız için ya bende sadece bizim cevrede var sanıyodum oyuna bile girilmiyor çok sövdüm ama...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MegaLeader
quote:
HAYIRLI FORUMLAR
Farkındayım.. 1 haftadır ben de aynı durumdayım.. Yeni düzen yarından itibaren uygulanacak.. Eğer yarından sonra açılsaydı böyle bir konu silerdim ne yazık ki.. Bu seferlik tolerans gösteriyorum
-
usta bu charı bizim ark satmıştı sattıgında 89 %98 di thieflik yaparken düşürmüşler nasıl olduda %40 lara indi ex veya daha aşağılara ? -
Birader aldığımda 88 lw 35 exp vardı Nasıl oluyo bu iş... Nese biz neticeye bakalım char önünüzde hiç bir sorunu yok...
Bakanların uplaması dileğimle... -
Kank inş istediin gibi bi tekLif çıkar . En son geLirsin İris.e takıLırız ikimiz ;)
Up -
saolasın.3 kişi sp farm işine girioz iriste
bu arada up
quote:
Orjinalden alıntı: Canhatti
Kank inş istediin gibi bi tekLif çıkar . En son geLirsin İris.e takıLırız ikimiz ;)
Up
Benzer içerikler
- japonca nickler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- pk atmak ne demek
- silkroad baronet görevi
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X