Şimdi Ara

$$$$$$ PACIFIC'te LVL79 WIZARD SATILIK $$$$$$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse 4-5 aydır hiç oynamadığımdan ve oyunla hiçbir ilişiğim kalmadığından bir zamanlar pvp yapıcaz diye deli gibi kastığım charımı satıyorum. Mevcut piyasa ne durumda bilmiyorum. Bu nedenle bir fiyat belirtmicem. fakat resimleri yabancı forumlara da gönderdim. yabancılarla arada kayda değer fark olmadığı sürece yine bizden birine vermeyi tercih ederim.

bilirkişi arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum. "charın şusu eksikmiş, busu yanlışmış, göbek deliği yokmuş, kdvsi çokmuş.." gibi yorumlarını kendilerine saklasınlar. fabrikasyon 0 char diye bir şey yok bu oyunda. herkes oyunu nasıl yorumluyorsa öyle char yapıyor. ben charımı tamamen 1vs1 pvp üzerine yapılandırmıştım. şimdi şartlar ne durumda bilmiyorum. ama satılık olan char budur. eksik ya da fazla değildir.

Not: donanımhaber yeni üye kabul etmediğinden arkadaşımın hesabıyla yazmak durumunda kaldı. o nedenle özel mesajlarınız bana ulaşmaz. ocl.fly[at]gmail.com adresiyle beni msn e ekleyebilirsiniz.

- "chara bakıcam şifresini ver,sorusunu ver, anasını ver vs.." gibi mesajlara cevap bile yazmam.

$$$$$$ PACIFIC'te LVL79 WIZARD SATILIK $$$$$$
    Screenshots

• ne kd satıyorsun kardesim
  • yukarı..
  • yukarı çıksın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.