Bildirim
PACKAGE DISABLER PRO APK İNDİR (ROOTSUZ RAM KULLANIMINI CİDDİ ORANDA AZALTABİLİRSİNİZ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi gereksiz samsung uygulamaları neler yanlış bir şeyi kaldırmayalaım sonra -
Note 4'de Turkcell uygulamalarını kaldıramadım. Ben mi yanlış yapıyorum acaba? -
Linkten indiremedim.yardimci olurmusunuz -
Skip preview diyin.
İnsan olduğunuzu doğrulamak için harfler verecek onları girin.
Yandex Disk e ulaşacaksınız. -
Disable all Bloatware diyin.Sağ üstteki menü kısmından.
Turkcell uygulamalarını listede mi bulamadınız,program mı kapatmadı? -
Aşağıya minimum kaldırılacak uygulamaları listeledim.Bende devre dışı bırakılan uygulamalar çok daha fazla.Sizin ihtiyaçlarınız farklı olduğundan kalanlarında karar sizin. Çok RAM yiyen ve size fayda sağlamayan uygulamaların isimlerinin geçtiği her şeyi disable edebilirsiniz.Denemek için disable edilen uygulamalarda sınırları zorladım.Bir sıkıntı çıkmadı.Yalnız sisteminizi güncellemeden önce disable ettiğiniz her şeyi tekrar enable ediniz.Güncellemede sıkıntı çıkar.Başka bir risk yok.
%100 Oyun
Eğer TV de falan ekran yansıtmıyorsanız AllShare FileShare Service
BBC Agent
Briefing(Flipboard)
Cellograf
Cep Telefonu kullanım kılavuzu
ClipboardSaveService
ClipboardUIService
Facebook kullanmıyorsanız com.facebook.appmanager ve com.facebook.system ve Facebook
Deezer
Digiturk Play
Hürriyet Egazete
Sçocuk
SFilm
SMag
SVoice (illa kullanıyorum diyorsanız google sesli arama kullanın hem Türkçe de destekliyor)
Google Play Kitaplar
Google Play Gazetelik
-
Dogrulama bolumunde error veriyor direk link koysan veya pm atsanda faydalansak -
Uygulama benim bütün mail hesaplarını sildi, baştan yüklemek zorunda kaldım .halbuki email işaretli bile değildi disable edilecekler listesinde. Dikkatli kullanın . -
emeğine sağlık dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: fromhunt
Disable all Bloatware diyin.Sağ üstteki menü kısmından.
Turkcell uygulamalarını listede mi bulamadınız,program mı kapatmadı?
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle bu paylaşım için elinize sağlık disable all bloatware işaretledik bi sürü şey seçti nedir bu yanlış bişe yapmayalım bunu seçince çalışmayan bişey olurmu telefonda saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorkun83 -- 24 Ağustos 2015; 14:47:34 > -
aralarında kullandığınız şeyler varsa tekrar enable edin.yoksa sorun yok. -
Lisans hatasi veriyor -
lisans hatası veriyor. -
Varmı çözümü? -
Hangi linkten indirdiniz? Benimki mi doğrulamasız olan mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromhunt -- 24 Ağustos 2015; 20:36:56 > -
İlk mesajdaki linkten indirdim ben başka varmıki? -
Direk link veren bir arkadaş vardı.Ondan sordum.Dünyada bu programın çalıştığı tek apk bende.Eğer ilk mesajdaki link sorunluysa program güncelleme almıştır.Güncel versiyonun linkini en kısa zamanda koyacağım. -
Beklemedeyim dediğin gibi zaten uptade yazıyor hata mesajında. -
Ikisinde de ayni hatayi aliyorum
Benzer içerikler
- inat box 12.0 com bp.box apk
- tango ekran kaydı alma android
- whatsapp grup yöneticisi grubu kapatma
- wossip güvenilir mi
- telefonda konuşurken sesimi nasıl değiştirebilirim
- uygulama indirmeden karekod okutma
- xiaomi tartı uygulaması
- huawei health play store
- whatsapp hesabım kapatıldı
- google maps toplu taşıma renkleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X