Şimdi Ara

PACKAGE DISABLER PRO APK İNDİR (ROOTSUZ RAM KULLANIMINI CİDDİ ORANDA AZALTABİLİRSİNİZ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
18.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkler patlamış tekrar paylaşacak biri varmı acaba çok pahalı olmuş uygulama 18 tl n3dir yahu 9.90 a aldık güme gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaygrisi

dostum bu knoxlar ne oluyor ? ne işe yarar? kaldırmak telefona zarar verir mi ?
    Pardon hocam, sorunuzu atlamışım. Ben kaldırdım, sanırım Samsung'da kaldırdı.
  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu başka bir forumda da okudum.
    S9 plus kullanıyorum, program 19 TL şu an google play store'da
    indirip indirmeme konusunda ikilemde kaldım.
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Ben de aksini düşünüyorum, parasını hak eden sayılı uygulamalardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Birkaç forumda araştırdım, bu uygulama da pili fazla tüketen bir uygulamaymış.
    Eğer aktif olarak kullanıyorsanız, görüşleriniz benim için çok önemli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio35

Birkaç forumda araştırdım, bu uygulama da pili fazla tüketen bir uygulamaymış.
    Eğer aktif olarak kullanıyorsanız, görüşleriniz benim için çok önemli olacaktır.
    Bu uygulamayı ben ve eşim sanırım 2 yıla yakın bir süredir kullanıyoruz.

Biliyorsunuz menüde batarya tüketen uygulamalar listesi diye bir yer var. En tepede genelde Ekran yer alır ve kaç saat açık kaldığı ve de kaç mAh enerji tükettiği yazar. Yine genelde en alt sıralarda en az kullandığınız uygulamalar toplamda 20-25 mAh tüketimle bu listede yer alır.

Bugüne kadar PDP'nin bu listeye girdiğini görmedim. Yani PDP bugüne kadar 20-25 miliamper enerji tüketip bu listeye giremedi. Örneğin bende batarya tüketen uygulamalar listesinde en alt sırada ACR (görüşme kayıt) olur ve batarya tüketiminden %1 pay alarak toplam 20-30 mAh batarya tüketir.

PDP'nin eğer 20 veya 25 miliamperin altında bir tüketimi varsa bu listeye giremez, girse bile bu tüketimi hissetmek imkansız gibi bir şeydir.

Önceki mesajlarda ekran süresinin normalde 8-8:30 saatten bu uygulamadan sonra 5-6 saatlere düştüğünü yazmışlar ama buna inanmak mümkün değil. Bunu iddia edecek kişinin sanıyla değil bir batarya tüketim listesinin ekran görüntüsüyle yazması gerekir.

Fiyat konusunda haklısınız çünkü ben bunu alırken fiyatı 5-6 lira civarı diye hatırlıyorum. Malum sebeplerden ötürü döviz kuru artışıyla beraber uygulama fiyatları yükseldi.

Bu uygulamanın eski adı Package Disabler Pro idi ancak sonradan adını değiştirerek yeni uygulama gibi markete sürdüler. Yeni adı ise Package Disabler Pro+ (Samsung) olarak geçiyor. Eğer benim gibi önceden bu uygulamayı 5-6 liradan alıp sonrasında uygulama adı değişip aktivasyon sorunu olan varsa bana özelden yazabilir, çözümünü anlatayım. Aşağıdaki resimlerden göreceğiniz gibi söz konusu uygulama bende var olmasına rağmen markette bakınca olmadığı anlaşılıyor ama dediğim gibi bunun olması için bu uygulamayı önceki haliyle satın almış olmanız gerekmektedir.

PACKAGE DISABLER PRO APK İNDİR (ROOTSUZ RAM KULLANIMINI CİDDİ ORANDA AZALTABİLİRSİNİZ) PACKAGE DISABLER PRO APK İNDİR (ROOTSUZ RAM KULLANIMINI CİDDİ ORANDA AZALTABİLİRSİNİZ)

Çok teşekkür ederim destek ve yardımlarınız için.
    Programı satın alacağım.
    Umarım doğru uygulamaları kapatırım.
    Bir kaç yerde araştırdım ama herkes farklı şeyler söylemiş.
    Sizce hangilerini kapalıda tutayım?
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ne demek. Dediğim gibi fiyatı bana da biraz fazla geldi çünkü zamanında hem eşime hem de kendime 5-6 liraya almıştım. Keşke daha uygun olsaydı ancak bu programı bundan sonra alacağınız tüm Samsung telefonlarda da kullanabileceğinizi düşününce ve telefona yaptığı katkıları göz önüne alınca alınabilir.

Kapattığım uygulamaları aşağıda görebilirsiniz. Benim kapattıklarımı sizin kullandığınız bir uygulama olabilir. O yüzden kendinize uygun olanları kapatabilirsiniz ya da soracaklarınız olursa buyrun beklerim.

PACKAGE DISABLER PRO APK İNDİR (ROOTSUZ RAM KULLANIMINI CİDDİ ORANDA AZALTABİLİRSİNİZ)

Programı indirip sizin attığınız ekran görüntülerine göre arkada çalışan gereksiz uygulamaları kapattım.
    Tekrardan teşekkür ederim, umarım pil süresinde iyi bir artış gözlemlerim.
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    package-disabler-pro.tr.aptoide.com
    Package Disabler Pro (Samsung) 11.0 Android - Aptoide için APK indir
    https://package-disabler-pro.tr.aptoide.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cio35

Programı indirip sizin attığınız ekran görüntülerine göre arkada çalışan gereksiz uygulamaları kapattım.
    Tekrardan teşekkür ederim, umarım pil süresinde iyi bir artış gözlemlerim.
    İnşallah işinize yarayacaktır, kullandığınız telefonun modeli nedir?

Başta Gear Servisleri uygulama bilgileine girip Devre Dışı bırakmaya çalıştım ama kendiliğinden devreye giriyordu. Bu servisleri hiç kullanmadığım halde günde yaklaşık 250-300 mAh batarya tüketiyordu. Sırf bunun için PDP aldım fakat daha sonra telefona gelen bir dolu gömülü uygulamayı bununla kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

https://package-disabler-pro.tr.aptoide.com
    Bana ulaşın, güme giden paranızı kurtarayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bana ulaşın, güme giden paranızı kurtarayım.

Alıntıları Göster
    o ne demek şimdi ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    @cumur arkadaş yazmış

"cumur@5 ay

Linkler patlamış tekrar paylaşacak biri varmı acaba çok pahalı olmuş uygulama 18 tl n3dir yahu 9.90 a aldık güme gitti"
    Telefonum S9 plus.
    birçok uygulamayı (kullanmadıklarım) devre dışı bıraktım.
    Package disable pro uygulamasını da uyku moduna aldım, herhalde bir sakıncası yoktur diye düşünüyorum.

Pil tüketimi konusndaki iyileştirmeleri burdan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

@cumur arkadaş yazmış

"cumur@5 ay

Linkler patlamış tekrar paylaşacak biri varmı acaba çok pahalı olmuş uygulama 18 tl n3dir yahu 9.90 a aldık güme gitti"
    güme giden parayı nasıl kurtarcan ? adam 9.90 vermiş google play'e , nasıl almayı düşünüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

güme giden parayı nasıl kurtarcan ? adam 9.90 vermiş google play'e , nasıl almayı düşünüyorsun ?

Alıntıları Göster
    Hocam bir şey biliyorum ki yazıyorum değil mi? Boş muhabbet sevmem ve yapmam.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler adhell ile idare ediyordum ama adhell de 3 ayda bir knox lisans yenileme muhabbeti var çok sıkıcı
    size de teşekkürler hocam paylaşırsanız memnun olurum
  • Merhaba,

Bugün Samsung galaxy s9 + a yeni güncelleme geldi. (9.1)
    Package disable pro kurulu olduğu için güncelleme öncesi neler yapmamızı tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.