Şimdi Ara

packard-bell A4-5000 islemcili 849 tl. öğrenciye önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu linkteki http://www.hepsiburada.com/liste/packard-bell-easynote-te69-kb-250tk-amd-a4-5000-15ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601201&categoryId=98

Notebook 849 tl. Teknik açıdan öğrenciye uygun görünüyor. Fakat markaya güvenemedim. Tabi teknik servisi nasıldır onu da bilmiyorum.
    Bilgi sahibi arkadaşlardan marka ve teknik servis hakkında bilgi rica ediyoruz. Üniversite öğrencisi kızıma alacağım. Başka marka model önerilerine de açığım. Intel ya da amd takıntım yok. Fakat amd işlemciler öğrenciye daha uygun fiyatlı geliyor.
    Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo g505 geçen hafta media da 2gb radeon ekran kartlısı 800 tl idi. bende onu bekliyorum arkadaş için tekrar düşerse.
  • Fiyat çok iyiymiş.
    İşlemcisi neydi acaba hatırlıyor musunuz.
    Birde işletim sistemi de dahil miydi o fiyata?

• A4 5000 . evet dahildi. Cok uzuldum kacirdigima yarin tekrar gitmeyi dusunuyorum

• Freedos olsa da skinti yok zaten

• Neredeki media markt'da gordunuz notebook'u.

Freedos olursa win 7 yuklemem gerekiyor. Driver sorunu olur mu ona emin olamiyorum. Emin olabilsem freedos da alabilirim.

• kayseri mediamarkt

• Teknosa da bugun hp 15-g010 st notebook 999 liraydı. Satın aldım.
    Amd A8 6410 apu, 4 gb ram, 500 gb hdd, win8. Kliksa da aynısı 1349 tl. Baska yerde bulamadım demek ki teknosa getirmiş ve kendisi magazaları ve sitelerinde satıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam ozellikleri nedir bende bahsettigim freedos u hizlial dan aldim 900 tl+75 maxipuan en ucuz buydu maxiye ragmen. media da 1000 e cekmisler . hayirli olsun

• Size de hayırlı olsun.

bu linkteki
    cihazın aynısı. Kliksa da 1349 tl hala.
    Özellikleri; Amd A8-6410 CPU, AMD HD 8570 2 gb Ekran kartı, 4 gb ram, 500 gb hdd, win 8.1, 2 usb 2.0, 1 usb 3.0, 1 hdmi. 170 tl ilave verip garantiyi 5 yıla çıkarttık, ilk 1 yılı çalınma veya kırılmaya karşı sigortalı. Öğrenci kızım kullanacak, ona yeter. 5 yıl boyunca da inşallah sorun çıkmaz ama sorun çıktığında teknosa üzerinden sorunu halleder.
  • Tavsiye için teşekkür ederim fakat teknosadan hp 15-g010 st notebook'u 999 tl'ye aldık.
    Sizin tavsiyenizdeki ürün de güzel fiyatlı ve bizim işimizi o da görürdü.
    Bizim aldığımız da performans açısından ondan aşağı değildir diye düşünüyorum.
    İlginiz için teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.