Merhaba arkadaşlar Packard Bell easynoteTK laptopum var. 320 gb, 3 gb DDR3 ram, i3 370 MB işlemcisi W7 home basic 64 bit var. Laptopu alalı 2,5 sene oluyor, ilk iki sene çok güzel çalıştı. Hiç takılmıyordu, ısınma filan da olmuyordu. Ne zamanki garantisi bitti yani 2 sene sonunda aşırı ısınmaya başladı. işlemci 90 derece oluncada kapanıyor. Ram düzeyi kendi kendine %100lere çıkıyor ve aşırı derecede takılıyor laptop. Ram düzeyi genelde bluray filmler açtığım zaman veya bluray filmlerinin klasörü açıkken(onlarca bluray film var) takılma çok oluyor ama normalde bluray filmlere bakmazken de kendi kendine %100lere çıktığını görüyorum ramin. Görev yöneticisinden de aşırı derece ram yiyen bi program görünmüyor. ilk iki sene boyunca bi çok bluray film izlemiştim onlarda hiç takılmamıştı veya ram aşırı artmamamıştı bi çok program açık olmasına rağmen ama artık ram tam dolu oluyor ve çok ısınıyor. Kaspersky internet security 2013 ücretli antivirüs kullanıyorum. virüs bulaştığını sanmıyorum bi ay da nod 32 smart security kullandım aynı sorunlar o zaman da devam etti. Ne problemi var bi türlü çözemedim, yardımlarınız bekliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme