Şimdi Ara

PACKARD BELL B3560 AMD 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu notebook hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar HP NX9105 PG688EA AMD XP2800 alacaktım son anda bu makineyi gördüm CARREFOUR'da 1.299 YTL ye satıyolar nası sizce

PACKARD BELL B3560 AMD 3000
    1.8 GHZ CPU
    64 mb paylaşımlı erkan artı
    50 GB HDD
    256 MB DDR
    DVD/CD-RW COMBO
    15" LCD parlak ekran
    10/100 Lan ethernet 802.11 b/g Wi-Fi
    4xUSB
    Win XP
    2.8 Kg

• Sonuçta senin seçimine bağlı ama, bu makina çok yetersiz. Ram az, dwd-r yok, ekran kartı paylaşımlı, fiyatıda bu özelliklere göre fazla.
  • Bende senin gibi araştırma içindeydim ve bu ilanı gördüm bu bilgisayarı almaya karar verdim .Çünkü için ayırdığım paraya alabileceğim en iyi özellikler buldum.Kötü süpriz Bu bilgisayar şu an Türkiyeye giriş yapmamış olması nereye sorduysam gelişinde sorun olması ve şu ana kadar gelmemesi oldu.
    Birde nerak ettiğim konu AMD Mobile olarak iyimi işlemci olarak AMD Sempron 3000 Celeronla kıyaslaması nasıldır onu araştırıyorum
  • Kalender arkadaşım en iyi özellik falan demişsin ama bunda özellik falan yokki. En iyi özelliği parlak ekranı başka bir şey yok. HP 6125 var ben onu araştırıyorum sende bak istersen.

HP NX 6125 AMD TURİON' un özellikleri:
    Cpu Hızı (Mhz) 1600
    Sabit Disk (Gb) 60
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 128
    Network 10/100 MBIT
    Ekran Tipi RENKLI TFT
    Tuş Dizimi Q TR
    Ekran Boyutu (Inch) 15
    İşletim Sistemi XP PRO ING/TR SEÇENEKLI
    Satıcıya Bağlı Grnt.Süresi(ay) 24
    Satış Garanti Süresi (ay) 24
    Modem BUTUNLESIK 56K
    Standart Sistem Belleği (MB) 512
    Ekran kartı chip seti ATI MOBILITY RADEON
    Maks. Sistem Belleği (MB) 2.048
    Sistem belleği türü DDR SDRAM
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    Fare türü TOUCHPAD
    Cpu Ailesi AMD TURION 64 ML-28
    Dogal Ekran Cozunurlugu 1024X768
    Net Agırlık Aralıgı KG 3 - 3,5
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Optik sürücü tipi DVD-WRITER
    Bluetooth VAR
    WLAN/Wi-Fi VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 12 Ağustos 2005, 22:49:59 >

• Evet çok güzel bir seçim ama fiyatını belirtmemişsin .Daha öncede yazdığım gibi benim kdv dahil verebileceğim 1000$ .buda seçenekleri azaltıyor
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Kalender

Evet çok güzel bir seçim ama fiyatını belirtmemişsin .Daha öncede yazdığım gibi benim kdv dahil verebileceğim 1000$ .buda seçenekleri azaltıyor

Bir alışveriş sitesinde gördüm, 1219$+kdv (hp nx 6125 amd turion).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 13 Ağustos 2005, 1:50:20 >
  • aynen arkadaşım KDV dahil en fazla 1000 $ verebilirim oda taksitle alcam zaten.
    HP NX9105 PG688EA AMD XP2800 bu laptopun erkan kartı hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: silent1978

aynen arkadaşım KDV dahil en fazla 1000 $ verebilirim oda taksitle alcam zaten.
    HP NX9105 PG688EA AMD XP2800 bu laptopun erkan kartı hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Bence sen hepsiburada'dan peşin fiyatına 12 taksitle Datron veya Pro2000'in modellerinden alabilirsin. Hemde Carrefour'da beğendiğin Packard Bell'den çok daha performanslı bir laptop alırsın.
  • Eger bütçen okadarsa hiç düşünmeden packard belli alabilirsin.Ekranı müthiş carefourda dvd koymuşlardı
    harika gösteriyordu.kalitesi ve görünüşüde çok iyi.performans olarak centrino 1.6 dan pek farklı oldugunu
    düşünmüyorum hatta bence daha hızlı.çünkü daha önce sempron 2800 kullanmıştım.
  • PACKARD BELL Distribitörü için Koyuncu dediler.Nasıl güçlü bir kuruluşmu problem yaşayan varmı.Bir sıkıntı çekermiyim tek aklıma takılan nokta bu.Yardım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Kalender

PACKARD BELL Distribitörü için Koyuncu dediler.Nasıl güçlü bir kuruluşmu problem yaşayan varmı.Bir sıkıntı çekermiyim tek aklıma takılan nokta bu.Yardım

Koyuncu elektronik ile ilgili şikayetler

http://www.sikayetvar.com/?ara=koyuncu&loc=ara&s222.x=28&s222.y=9

Packard Bell ile ilgili şikayetler

http://www.sikayetvar.com/?ara=packard+bell&loc=ara&s222.x=20&s222.y=8

• Sağol dostum verdiğin sayfadaki şikayetleri okudum.Bir daha düşünmem gerekiyor demekki
  • arkadaşlar bugün notebookumu aldım PACKARD BELL B3560 AMD 3000
    carrefourdan 1.299 YTL yanında DVD/DIVX player hediye ediyolar çok güzel bir makine + carrefour karta %5 indirim yani 60 milyon civarı. Yani Notebook 1074 YTL ye geldi. şimdi buna 512 Ram taktırmak istiyorum ama bu işi kendim yapamam servise gidicem.
  • Ramin yerini aç rami al yuvaya tık die oturuo zaten 5 sn lik iş.. Ha soora kapagı kapat
  • Garantisi bozulmazmı peki ben takınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

başka bir şey yok. HP 6125 var ben onu araştırıyorum sende bak istersen.

HP NX 6125 AMD TURİON' un özellikleri:
    Cpu Hızı (Mhz) 1600
    Sabit Disk (Gb) 60
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 128
    Network 10/100 MBIT
    Ekran Tipi RENKLI TFT
    Tuş Dizimi Q TR
    Ekran Boyutu (Inch) 15
    İşletim Sistemi XP PRO ING/TR SEÇENEKLI
    Satıcıya Bağlı Grnt.Süresi(ay) 24
    Satış Garanti Süresi (ay) 24
    Modem BUTUNLESIK 56K
    Standart Sistem Belleği (MB) 512
    Ekran kartı chip seti ATI MOBILITY RADEON
    Maks. Sistem Belleği (MB) 2.048
    Sistem belleği türü DDR SDRAM
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    Fare türü TOUCHPAD
    Cpu Ailesi AMD TURION 64 ML-28
    Dogal Ekran Cozunurlugu 1024X768
    Net Agırlık Aralıgı KG 3 - 3,5
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Optik sürücü tipi DVD-WRITER
    Bluetooth VAR
    WLAN/Wi-Fi VAR

Bu makineyi bende araştırıyorum. Bilgisi olan yazsın.............

• quote:

Orjinalden alıntı: silent1978

arkadaşlar bugün notebookumu aldım PACKARD BELL B3560 AMD 3000
    carrefourdan 1.299 YTL yanında DVD/DIVX player hediye ediyolar çok güzel bir makine + carrefour karta %5 indirim yani 60 milyon civarı. Yani Notebook 1074 YTL ye geldi. şimdi buna 512 Ram taktırmak istiyorum ama bu işi kendim yapamam servise gidicem.

aynı makinayı, vatan kişiye özel vede kimseninin haberi olmadan , kampanya yaparak ( 799$ idi) 649$ sattı yani türkçesi 1050 ytl ye gelmekte idi, sizin fiyatta ona yaklaşmış ki, demek ki bu pazarda az kar marji lafları safsata, iyi kaazanıyorlar, hiç kimse zararınına mal satmaz..

Birde ekran özelliği dışında bir özelliği yok diyenler, tabiki diğer özelliklerde önemli ama, bu bilgisayar denen aleti ekransız olmaz, açık olduğu sürece biz bu ekrana bakacaksak bana göre en önemli özellik ekran gelir birinci sırada..

makina bu fiyata şahane, parlak ekran bu fiyata bulamazdınız ? 650 $ neredeyse gelmiş size ki bu geçen izmit carrefourda 1450 ytl vede hediyesiz di.. siz nereden aldınız bilmiyorum (hangi carrefour ? )ama bu kadarda fiyatlarla bir haftada oynanmaz diyorum.. bu bakımdan tüketiciye bir saygısızlık var, geçen hafta alan bir kişi bu fiyatı ve hediyeyyi görünce ne yapsın şimdi...

ramı siz değiştirebilirsiniz, ama her firmala rın garanti anlyışı farklıdır, servise telefonla sorun derim, birde garanti etiketi oluyor bazılarında o etiket yırtılacak bir iş yapılmamalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 27 Kasım 2005, 17:49:20 >

• Horrrt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.