Şimdi Ara

Packard Bell dot se 005 tk ayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Packard Bell dot se 005 tk kullanıyorum.
    Her açıldığında wireless otomatik olarak açık başlıyor, fn+ f4 ten girip kapatmam gerekiyor. bunun açılışta kapalı olması için nerden ayar yapabilirim.
    Birde kamera programı açılışta otomatik başlıyor, bunun da başlamamasını istiyorum, ancak bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

• Başlattan msconfig yaz açılan programda seçmeli başlangıcı işaretle, sağ sekmelerde istemediğin programları ve hizmetleri işaretsiz bırak, yeniden açtığında başlangıç sırasından çıkmış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 6 Nisan 2011; 17:39:22 >
  • teşekkürler işimi gördü....
  • Arkadaşlar bu sefer de Fn+F3 yapınca açılan launch manager da Wi-Fi'yi açamıyorum. silik gösteriyor. wi-fi nin mekanik bir düğmesi var da onu kapattım desem öyle bir şey de yok yardımlarınızı bekliyorum...
  • Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları altındaki bağlantı noktasını devre dışı bırak seçeneği var. Tekrar açmazsan, öylece duruyor.
  • teşekkürler hocam :)
  • Netbook'un hdd'den tıkırtılar geliyor ve makine donuyor. CHKDSKi çalıştırdığımda da belli bir yerde donma yapıyor. recovery'den windosu yeniden yükledim ancak birşey farketmedi. yapabileceğim birşey var mı yoksa garantiye göndermem mi gerekir? yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HD tune pro ile tarattım HDD yi ve kayda değer bir ölçüde bad sector bulundu. daha 2 aylık cihaz, bad sector oluşan hdd garanti kapsamında değiştirilir mi? lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Arkadaşlar Packard Bell dot se 005 tk kullanıyorum.

Rahatsız etmiyorsam bir şey sorabilir miyim? bu netbookta HDMI çıkışı var mı acaba?
  • Packard Bell dot se 005 tk arkadaslar bende de bu netbooktan var fakat ekranı kırıldı benım sorum ıse: garantının yapmadıgı(daha dogrusu 250 lıraya yaptıgı) bu ekranı madem dısarda yaptırcam bıtane anakartı falan bozuk netbook alsamda onun ekranını kullansam bolece hem harddiskini falan kullanırım hemde 250nın yarı fıyatına bulabılırım belkı de :D bu bulacagım netbookun ozelliği ne olmalı yanı benim netbookun ekranıyla aynı özellikleri taşiyan bi netbook var mı bildiginiz onerdıgınız.... acil yardım istiyorum saolun şimdiden degerli arkadaslar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Arkadaşlar Packard Bell dot se 005 tk kullanıyorum.

Rahatsız etmiyorsam bir şey sorabilir miyim? bu netbookta HDMI çıkışı var mı acaba?

yok dostum... sanırsam bi ust modelınde vardı arkadasım almıstı ama hatırlayamadım modelını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.