Şimdi Ara

Packard Bell Driver Sorunu (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün packard bell easynote TJ65 model notebook u win7 den xp ye çevirdim ama driverlarında sorun yaşıyorum ekran kartını bulabildim ama ses-ethernet-wireless gibi önemli driverlere ulaşamadım bunlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım istiyorum yardımcı olcak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar kartları aşağı yazıyorum.Driver programında yazdığı gibi aynen yapıştırıyorum buraya.

Ses: nvidia hdmi dp @ nvidia gt218 high definition audio controller pci

Ethernet: broadcom netlink bcm5784m pci-e gigabit ethernet controller

Wireless: Atheros ar5009 802.11a/g/n Wireless Network Adapter

Yardımcı olursanız sevinirim.

• DriverGenius veya SlimDriver programlarından birini kur ve tarat.Eksik veya güncellenmesi gerek driverleri otomatik olarak bulur ve yükler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecklesS7

DriverGenius veya SlimDriver programlarından birini kur ve tarat.Eksik veya güncellenmesi gerek driverleri otomatik olarak bulur ve yükler ;)

internet olsa yapıcamda internet sorununu çözemiyorum işte ne yaptıysam olmadı. o programlar internet olmadan güncellemiyo diye biliyorum sadece isimlerini veriyo zaten isimler bende mevcut.
  • Kasanı bir bilgisayar hastanesine götür ve internete bağla ordan hallet ama belki üç beş kuruş ücret alırlar kişiliğe bağlı olarak.
  • bu şekilde bulamazmıyım ethernet veya wireless driverınnı bi tek benmi çevirdim bunu xp ye başka yapan yokmudur nasıl çözmüş bu adamlar :)
  • yokmu bunu bilen biri çıldırıcam bitek internet çalışsın gerisi kolay.
  • arkadaşlar bu işten anlayan yokmu forumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.sorun devam ediyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.