Şimdi Ara

PACKARD BELL MB KASA REZALET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 5 aydır T7250 işlemcili MB65 kullanıyorum, bugüne kadar bazı şeyleri görmezden gelmeye çalıştım ama artık burda da sizinle paylaşarak rahatlamak istiyorum arkadaşlar bu kasa tek kelimeyle rezalet! Ben eski bir HP NX7010 kullanıcısıyım o makineyi nasıl mumla aradığımı anlatamam. Packard Bell MB serisinin sorunları ne diye mi soruyorsunuz, hemen sıralayayım:

* İnanılmaz ısınıyor, işlemci boşta olsa bile fan sıklıkla en üst devirde deli danalar gibi çalışıyor!!!
    * Ekran kalitesi aslında çok kötü, kullanılan panel kötü çünkü bunu görüş açısından da anlayabiliyorsunuz. Parlaklık her şey değildir arkadaşlar bazıları parlak ekranı görünce Ümit Kayıhan'ın kelini görünce Altan girsin demesi gibi parlaksa iyidir diye düşünüyor. Alakası yok. Yukarı aşağı görüş açısı çok kötü iki gıdım tepeden veya alttan bakınca dandik bir tft ekranı gibi hiçbir şey görünmüyor.
    * Ekranın açılıp kapandığını algılayan mekanizma sanırım manyetik, bu uygulama eski tip uygulamaya göre çok başarısız, ekranı kapatıp açtığınızda makine bir afallıyor bir anlık.
    * Üzerindeki tuş kalitesi, işçilik çok kötü
    * Üzerindeki webcam inanılmaz dandik
    * Üzerinde hardware bir ses açıp kapama tuşu yok, FN tuşuyla beraber yapıyorsunuz bu işi, hoş çoğu laptopta maliyetten kısmak için yapıldığını çok görmeye başladım. Bence büyük eksiklik.
    * Hoparlörler altta kalıyor gene kasanın ergonomisinin ve dizaynın gelişi güzel yapıldığını ispatlarcasına.. Ses az geliyor bunun yüzünden.
    * Pili 6 hücreli, yani 2 saate zor dayanıyor. Zaten aklı olan 6 hücreli pili olan bir makina almaz!
    * Sadece bendeki model için söylüyorum bunu: 1 GB ramle Vista çalışmıyor!!

Şimdi madem bunların bazılarını biliyordun da neden aldın o zaman bu bilgisayarı diyenler olacaktır elbet. Hemen basitçe izah edeyim, tamamen karambole gelmiş gibi bir şey oldu, Vatan Bilgisayar'ın kuruluş yılı münasebetiyle yaptığı indirimden faydalanarak o esnada kalanların arasında nispeten en iyi bilgisayar olduğu için içimden ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım. Gelin görün ki sandığımdan da kötü çıktı; sakın siz böyle bir hata yapmayın.

Son olarak herkesin elbette bilgisayar seçerken tercihleri farklı olabilir. Ama burdan bir kez daha laptop alırken herkesin ortak olarak belli başlı dikkat etmesi gereken şeyler:
    1) Sessiz olsun!
    2) Ekran kalitesi, görüş açısı iyi olsun!
    3) Hoparlörü güçlü olsun! (IBM ve ACERlarda hiç ses yok!)
    4) Pili mümkünse en az 8 hücreli olsun, şarjı ekran full parlakken en az 3 saat gitsin!
    5) Harici olarak ses açıp kısma tuşları ve mute tuşları olsun!
    6) Klavyesinin tuşlarının ergonomisi iyi olsun!
    7) İşçiliği iyi olsun! Kasanın üstündeki birleşim yerlerinin tuşlarının plastik çapakları olmasın!
    8) Teknik olarak da rami bugün için en az 2GB olsun!
    9) Paranız varsa Sony olsun!

• ben mb kullanmıyorum bende f0267-t061 model var...son derece memnunum hiç bi sorun yaşamadım sadece 512 mb rami 1.5 gb yaptım..ısınma denilen sorun yok gibi sadece sol taraf oyun oynarken normaldir yani ısınıyor azcık.. normal çalışırken fan çok sesli değil oyun oynarken biraz ses yapıyor onuda oyun sesinden duymuysun..ben memnunun hele hpnin dv5000 dv6000 serilerini gördükten sonra..

tabi senin modelin hakkında bi fikrim yok..farklı bi modeli değerlendirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exandout

ben mb kullanmıyorum bende f0267-t061 model var...son derece memnunum hiç bi sorun yaşamadım sadece 512 mb rami 1.5 gb yaptım..ısınma denilen sorun yok gibi sadece sol taraf oyun oynarken normaldir yani ısınıyor azcık.. normal çalışırken fan çok sesli değil oyun oynarken biraz ses yapıyor onuda oyun sesinden duymuysun..ben memnunun hele hpnin dv5000 dv6000 serilerini gördükten sonra..

tabi senin modelin hakkında bi fikrim yok..farklı bi modeli değerlendirdim..
    senin adına üzüldüm kardeş, ama o kadar da değil diye düşünüyorum... zira ben de mb65 kullanıyorum ve çok da memnunum.
    fan sorunu ve ekran dediğin gibiyse kötü, haklısın ama benim makinamda defalarca denedim ve inceledim o aksaklıkları görmedim.
    dizayn ve çapak sorunum da yok maalesef. ayrıca pek çok marka kullandıktan sonra tuşların kullanımı ve önemli bir özellik olan dayanıklılığı bence gayet iyi.
    pil ömrüm uygun ayarlarla ve tasarruf modunda 2 buçuk saatten kesin daha fazla.
    hoparlör ise birçok marka ve modelden çok daha iyi ses veriyor ama bir süre sonra connexant marka hoparlörlerimizin sıkıntı verdiği bir gerçek..
    ısınma sorununu ise oyun oynarken bile yasamadım.. istersen teknik bir destek al bence bu konularda...
    sony konusuna gelince; param vardı ve gidip bir sony vaio aldım packard bell'den önce. 22 gün sonra iade edip paramı geri aldığım gün bayramımdı resmen! cok da yeni ve pahalı bir model olan bilgisayarım(!) bana bir ayda ahiret azabı yaşattı!
    fan çılgınlar gibi ve sürekli çalışıodu!
    deli gibi ısınıodu!
    sözde blue-ray'li optik okuyucusu kafası estikçe cd bile okuyamıodu!
    pil ömrü max. 2 saatti!
    cep telefonumun bile sesi o lanet hoparlöründen daha kaliteli ve fazlaydı!

yarı fiyatına yeni makinayı aldım ve gayet memnunum.
    maalesef teknolojide markayada modelede güven olmuyor.. elindekiyle mutlu olmaya çalış; en azından "3500 ytl verdim bunları yaşıyorum!" diye uykusuz kalmazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: hutopia

senin adına üzüldüm kardeş, ama o kadar da değil diye düşünüyorum... zira ben de mb65 kullanıyorum ve çok da memnunum.
    fan sorunu ve ekran dediğin gibiyse kötü, haklısın ama benim makinamda defalarca denedim ve inceledim o aksaklıkları görmedim.
    dizayn ve çapak sorunum da yok maalesef. ayrıca pek çok marka kullandıktan sonra tuşların kullanımı ve önemli bir özellik olan dayanıklılığı bence gayet iyi.
    pil ömrüm uygun ayarlarla ve tasarruf modunda 2 buçuk saatten kesin daha fazla.
    hoparlör ise birçok marka ve modelden çok daha iyi ses veriyor ama bir süre sonra connexant marka hoparlörlerimizin sıkıntı verdiği bir gerçek..
    ısınma sorununu ise oyun oynarken bile yasamadım.. istersen teknik bir destek al bence bu konularda...
    sony konusuna gelince; param vardı ve gidip bir sony vaio aldım packard bell'den önce. 22 gün sonra iade edip paramı geri aldığım gün bayramımdı resmen! cok da yeni ve pahalı bir model olan bilgisayarım(!) bana bir ayda ahiret azabı yaşattı!
    fan çılgınlar gibi ve sürekli çalışıodu!
    deli gibi ısınıodu!
    sözde blue-ray'li optik okuyucusu kafası estikçe cd bile okuyamıodu!
    pil ömrü max. 2 saatti!
    cep telefonumun bile sesi o lanet hoparlöründen daha kaliteli ve fazlaydı!

yarı fiyatına yeni makinayı aldım ve gayet memnunum.
    maalesef teknolojide markayada modelede güven olmuyor.. elindekiyle mutlu olmaya çalış; en azından "3500 ytl verdim bunları yaşıyorum!" diye uykusuz kalmazsın..

Alıntıları Göster
    kusura bakmada sende çok şey istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Justhink

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dediğim gibi ben 5 yıldır notebook kullanıyorum ve birkaç marka model kullandım. en son sony vaio denedim onca para sayıp; çünkü inanmıştım notebook başka şey vaio başka şey! diyenlere.. ama en çok da ondan rahatsızdım. fan sesi cidden rahatsızlık verir seni anlıyorum, bende bu sebeplerden ürün iadesi yapmıştım ama kesinlikle packard bell bildiğim en sessiz fan.. şunu da yeniden belirteyim; markaların farklı modelleri ve hatta aynı modeldeki farklı ürünlerde bile fan sesleri ve ısınma değişebiliyor. bir ara derim teknik destek noktanı, yakınsa götür hatta... pil konusunda da rahat ol, maalesef bizimki en uzun ömürlülerden... ;)
    kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Justhink

hutopia kardeşim pil ömrü tasarruf modunda daha fazla evet ama makine inanılmaz yavaşlıyor o zaman. Beni en çok rahatsız eden şey fanın sürekli çalışması sanırım bu core 2 duoların hepsinde var sende nasıl sorun olmuyor şaşırdım.

• quote:

dediğim gibi ben 5 yıldır notebook kullanıyorum ve birkaç marka model kullandım. en son sony vaio denedim onca para sayıp; çünkü inanmıştım notebook başka şey vaio başka şey! diyenlere.. ama en çok da ondan rahatsızdım. fan sesi cidden rahatsızlık verir seni anlıyorum, bende bu sebeplerden ürün iadesi yapmıştım ama kesinlikle packard bell bildiğim en sessiz fan.. şunu da yeniden belirteyim; markaların farklı modelleri ve hatta aynı modeldeki farklı ürünlerde bile fan sesleri ve ısınma değişebiliyor. bir ara derim teknik destek noktanı, yakınsa götür hatta... pil konusunda da rahat ol, maalesef bizimki en uzun ömürlülerden... ;)
    kolay gelsin
    quote:

hutopia kardeşim pil ömrü tasarruf modunda daha fazla evet ama makine inanılmaz yavaşlıyor o zaman. Beni en çok rahatsız eden şey fanın sürekli çalışması sanırım bu core 2 duoların hepsinde var sende nasıl sorun olmuyor şaşırdım.

Alıntıları Göster
    Ben de hutopia ya katılıyorum.Şu an mb85 kullanıyorum ve daha önce 3 farklı markanın ürünlerini kullandım.Her ne kadar fanı neredeyse sürekli çalışsa da diğer markalarla kıyaslayınca çok bir fark olmadığı gibi fanı en sessizlerden.Hele bir de kullandığım Fujitsu siemensi duysaydınız ne demek istediğimi anlardınız.Vantilatörden farkı yoktu:) Ayrıca Packard bell in güzel yanı kasada fazla bir ısınma yok. Parçalar fazla ısınıp zarar göreceğine fanı biraz fazla çalışsın tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gpeksoz

Ben de hutopia ya katılıyorum.Şu an mb85 kullanıyorum ve daha önce 3 farklı markanın ürünlerini kullandım.Her ne kadar fanı neredeyse sürekli çalışsa da diğer markalarla kıyaslayınca çok bir fark olmadığı gibi fanı en sessizlerden.Hele bir de kullandığım Fujitsu siemensi duysaydınız ne demek istediğimi anlardınız.Vantilatörden farkı yoktu:) Ayrıca Packard bell in güzel yanı kasada fazla bir ısınma yok. Parçalar fazla ısınıp zarar göreceğine fanı biraz fazla çalışsın tercih ederim.

Alıntıları Göster
    Sen sadece Fan sesisni Duyduğuna şükret kardes....
    Diğer markalarda hard disk sesi de bonus olarak geliyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: gulengoz

Sen sadece Fan sesisni Duyduğuna şükret kardes....
    Diğer markalarda hard disk sesi de bonus olarak geliyor....

Alıntıları Göster
    Sende sans yokmus dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin820

Sende sans yokmus dostum

Alıntıları Göster
    Valla bende mb86 var. Vista yüklü pek bi sorun yaşamadım. Bence bu serinin en kötü tarafı ses olayı. Hoparlörüm altta olması dışında pek bir sorun göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplans007

Valla bende mb86 var. Vista yüklü pek bi sorun yaşamadım. Bence bu serinin en kötü tarafı ses olayı. Hoparlörüm altta olması dışında pek bir sorun göremiyorum...

Alıntıları Göster
    mb65 kullanıyorum henüz 3 günlük kullanıcıyım yeni aldım bu aleti 2 gb ram ile core 2 duo vista üklü idi intten baya bir araştırma ve denemelerden sonra bu laneti xp ye çevirdim ve performansına inanamadım meğer vista makinenin aa... sını belliyormuş :)

ve sadece kuramadığım 1 driverim var arkadaşlar oda bluetooth driveri olan var ise m65 kullanıcılarından bana buraya upload ederse çok makbule geçer çokta dua ederim arkadaşlar gerçekten

ilginiz ve alakanızdan ötürü şimdiden teşekkürler

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: prıvacy

mb65 kullanıyorum henüz 3 günlük kullanıcıyım yeni aldım bu aleti 2 gb ram ile core 2 duo vista üklü idi intten baya bir araştırma ve denemelerden sonra bu laneti xp ye çevirdim ve performansına inanamadım meğer vista makinenin aa... sını belliyormuş :)

ve sadece kuramadığım 1 driverim var arkadaşlar oda bluetooth driveri olan var ise m65 kullanıcılarından bana buraya upload ederse çok makbule geçer çokta dua ederim arkadaşlar gerçekten

ilginiz ve alakanızdan ötürü şimdiden teşekkürler

saygılarımla

Alıntıları Göster
    http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=7429270000&pi=platform_ares_gm

Bu adresteki Bluesoleil programını Xp de kurmayı denedin mi? Tam emin değilim ama sorunsuz çalışıyor diye hatırlıyorum.Program uygun bluetooth sürücülerini de kuruyor.

• quote:

http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=7429270000&pi=platform_ares_gm

Bu adresteki Bluesoleil programını Xp de kurmayı denedin mi? Tam emin değilim ama sorunsuz çalışıyor diye hatırlıyorum.Program uygun bluetooth sürücülerini de kuruyor.

Alıntıları Göster
    yok kardeş denemedim ama bakıcam şimdiellerine sağlık

bu arada vistadan xp ye geçme sıkıntısı olan var ise yardımcı olabilirim normal xp cd lerinde kurulum aşamasında pc de sabit dik bulunamadı hatasına son verecek olan xp downgrade cd elimde mevcut ynı tak kur sorunsuz ve bir çok driver m65 te vistada olduğu gibi çalışıyor diğerlerini ise buldum ben valla işte bir tek bluetooth kalmıştı onuda bakim saolun varolun
    quote:

Orjinalden alıntı: gpeksoz

• quote:

yok kardeş denemedim ama bakıcam şimdiellerine sağlık

bu arada vistadan xp ye geçme sıkıntısı olan var ise yardımcı olabilirim normal xp cd lerinde kurulum aşamasında pc de sabit dik bulunamadı hatasına son verecek olan xp downgrade cd elimde mevcut ynı tak kur sorunsuz ve bir çok driver m65 te vistada olduğu gibi çalışıyor diğerlerini ise buldum ben valla işte bir tek bluetooth kalmıştı onuda bakim saolun varolun
    quote:

Alıntıları Göster
    birde kardeş senden bişey daha rica edebilirmiyim aygıt yöneticisine baktığımda birinin daha yüklenmemşi olduğunu gördüm ismini yazıyorum ne olduğu konusunda bir bilgin varsa aydınlatabilirmisin beni lütfen kardeş rica etsem

ismi tam olarak şöle : ITECIR Infrared receiver (EC PMC)

BU NEDİR KARDEŞ DRİVERMİDİR Bİ YARDIM DAHA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM KARDEŞİM VALLA

ŞİMDİDEN SAOALSIN

• quote:

Alıntıları Göster
    KARDEŞ VERDİĞİN DRİVERİ İNDİRDİM ÇALIŞTIRDIM AMA İLK BAŞTA HATA VERDİ ŞÖLE bişey diyor

quote:

• quote:

KARDEŞ VERDİĞİN DRİVERİ İNDİRDİM ÇALIŞTIRDIM AMA İLK BAŞTA HATA VERDİ ŞÖLE bişey diyor

quote:

Alıntıları Göster
    selam beyler..

MB86 - P-015 modeli için indirdiğim "conexant_hd_audio_33400" sürücüsü işlemiyor.. yüklenirken sorun olmuyor ama faaliyet yok... bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce...

olmazsa tekrar xp yüklemem icab edecek...

• quote:

kolay gelsin
    quote:

Alıntıları Göster
    Ben hala notebook ta SONY VAIO'nun diğerlerinden farklı olduğunu düşünüyorum. Mayıs 2007'den beri FE-31M ( Core2Duo 1.83, 1 Gb ram, 7600 ekran kartı, 160 Gb HDD) kullanıyorum çokta memnunum sanırım siz FZ serisinin hatalı bir modeline denk geldiniz . Daha önceden Hp NC6120 ve Hp pavilion DV6062 kullandım. Pavilion'u iade edip Sony'yi aldım.
    Önceki laptoplarıma göre SONY'nin farkları:
    1. Ekran kalitesi mükemmel, nereden bakarsanız bakın görüntü muhteşem yandan neredeyse O dereceden bile baktığınızde ekranı görebiliyorsunuz.
    2. Fan sesi diye bir şey yok.
    3. Isınma diye bir şey yok, kaç saat açık kalırsa kalsın.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben bu cihazı 2.850 YTL'ye aldım ve bir gün bile verdiğim paraya acımadım. SONY VAIO LIKE NO OTHER!!!

quote:

Orjinalden alıntı: hutopia

kolay gelsin
    quote:

• quote:

kolay gelsin
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hutopia

kolay gelsin
    quote:

Katiliyorum sana ozellikle,fan konusunda

• quote:

Alıntıları Göster
    http://www.des-tech.com/infobank.aspx adresinden her modelin uyumlu vista ve xp driver larını indirebilirsiniz arkadaşlar...ben bütün driver larımı oradan indirdim..sorunsuz çalışıyor...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalince

http://www.des-tech.com/infobank.aspx adresinden her modelin uyumlu vista ve xp driver larını indirebilirsiniz arkadaşlar...ben bütün driver larımı oradan indirdim..sorunsuz çalışıyor...

quote:

Alıntıları Göster
    bu modeli yaklaşık üç aydır kullanıyorum xp yükledim daha iyi oldu sanki ve sarjı yaklaşık iki bucuk saat gidiyor eco dayken denemedim

Model
    MB65-U-057
    İşletim sistemi VISTA HOME PREMIUM
    İşlemci INTEL CORE DUO T2370
    L2 Cache 1 MB
    Clock Speed 1.73 GHZ
    Chipset INTEL CRISTLINE - PM965
    Bellek 2GB DDR2 667MHZ(2X1024)
    Grafik İşlemci NVIDIA 8400M G
    Sabit Disk 160GB 5400RPM 8MB SATA
    Optik Sürücü DVD-RW
    Ekran 15.4"
    Ekran Öz. 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
    Ses CONEXANT CX20549 HD
    Fax-Modem HDAUD IO SOFT DATA FAX MODEM
    Ethernet MARveL YUKON 88E8039 PCI-E FAST ETH.
    Kablosuz Erişim INTEL 4965AGN
    Bluetooth BLUETOOTH DEVICE
    Dahili Kamera VAR
    USB 2.0 4*USB2.0
    FireWire (IEEE 1394) VAR
    Kart Okuyucu VAR
    Genişleme Yuvası VAR (EXPRESS)
    TV OUT HDMI
    VGA OUT DVI
    NUM-PAD VAR
    INFRARED RECEIVER VAR
    Kısayol Tusları EcoMode-WiFi-Light
    Renk SİYAH
    Ağırlık 2.8 Kg
    Boyutları 362*264*38 mm
    Pil Li-ion 4800mAh 11.1V
    Adaptör 19V 3.95A
    Kutu İçeriği Kitapçık-Pil-Adaptor-DriverCD-MasterDVD

Ürün Özellikleri :
    Donanım Özellikleri
    Chip Seti Intel 965PM Chipset
    İşlemci / Hızı Core Duo T2370 1.73 2MB 533Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10
    Sistem Belleği 2048MB
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3
    Boyutlar 362x264x38
    Ağırlık 2.8
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Home Premium
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay) 24

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_karizma82

bu modeli yaklaşık üç aydır kullanıyorum xp yükledim daha iyi oldu sanki ve sarjı yaklaşık iki bucuk saat gidiyor eco dayken denemedim

Model
    MB65-U-057
    İşletim sistemi VISTA HOME PREMIUM
    İşlemci INTEL CORE DUO T2370
    L2 Cache 1 MB
    Clock Speed 1.73 GHZ
    Chipset INTEL CRISTLINE - PM965
    Bellek 2GB DDR2 667MHZ(2X1024)
    Grafik İşlemci NVIDIA 8400M G
    Sabit Disk 160GB 5400RPM 8MB SATA
    Optik Sürücü DVD-RW
    Ekran 15.4"
    Ekran Öz. 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
    Ses CONEXANT CX20549 HD
    Fax-Modem HDAUD IO SOFT DATA FAX MODEM
    Ethernet MARveL YUKON 88E8039 PCI-E FAST ETH.
    Kablosuz Erişim INTEL 4965AGN
    Bluetooth BLUETOOTH DEVICE
    Dahili Kamera VAR
    USB 2.0 4*USB2.0
    FireWire (IEEE 1394) VAR
    Kart Okuyucu VAR
    Genişleme Yuvası VAR (EXPRESS)
    TV OUT HDMI
    VGA OUT DVI
    NUM-PAD VAR
    INFRARED RECEIVER VAR
    Kısayol Tusları EcoMode-WiFi-Light
    Renk SİYAH
    Ağırlık 2.8 Kg
    Boyutları 362*264*38 mm
    Pil Li-ion 4800mAh 11.1V
    Adaptör 19V 3.95A
    Kutu İçeriği Kitapçık-Pil-Adaptor-DriverCD-MasterDVD

Ürün Özellikleri :
    Donanım Özellikleri
    Chip Seti Intel 965PM Chipset
    İşlemci / Hızı Core Duo T2370 1.73 2MB 533Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
    Ekran Kartı Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10
    Sistem Belleği 2048MB
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 4
    FireWire Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 3
    Boyutlar 362x264x38
    Ağırlık 2.8
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi MS Vista Home Premium
    Diğer
    Garanti Süresi (Ay) 24

Alıntıları Göster
    bende w8068 var 17" coreduo modeli aldıgımda pili 3.5 saat gidiyordu yaklasık 2 sene boyunca sıfır kayıp kullandım şimdi 1saat 20 dakka falan gidiyor ki toshiba ve dell var abimle ablamda onların makinaların pilleri alındıgı gunden 3-4 ay sonra tamamen gitti. Akrabalarımda packardbell aldılar dvd yazıcı haric sorun cıkarmadılar onlarda birebir degisimle en son samsung takıldı ve gayet memnunlar bende keza öyle kasada en ufak problem yaşamadım asusları falanda biliyoruz el koyulan yerleri tamamen aşınıyor ayrıca dell toshina gibi makinalardada ekran menteşeleri param parça oluyor yalama oluyor. Fazla haksızlık yaptıgın düşüncesindeyim bendeki makinada aşırı ısınıyor ama onun nedeni boşta durması falan degil senin makinanda kesinlikle trojan vs var bunun nedeni bence bu sen program calısmıyor zannediyorsun ama trojanlar veya virusler bilgisayarını istila etmiş olabilir. Ekran kalitesi diyosun aldıgımda vaio ve bunun ekranının ustune ekran yoktu halende ekranı bence super gayet memnunum 3 seneyi geçti ve halen cs source nfs undercover falan yeni oyunları açıyor. Vista ilk çıktıgında kurmustum 1gb ramle bile hiç takılma yaşamadım o konuda bence haksızsın makinanın takılma yapması imkansız.

packardbell in tek sorunu deneyimsiz koyuncu servisinin elinde harap olup gitmesidir. Makinam ekran kablosu yuzunden tamire gitti ve basına gelmeyen kalmamıstı neyse servis harici bu markadan baskası 5 para etmez kuzenime acer aldık ekran kapagını kaldırırken ekranı kırıldı yani 10 para etmez malzeme kullanıyorlar.

Begenmeyen baska makina alır diyecek baska söz bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 11 Temmuz 2009; 15:02:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.