Şimdi Ara

Packard Bell MB85-P-026

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Packard Bell MB85-P-026 kullanıyorum 2007 den beri emektar görevini yapıyor fakat biraz ilave yapmak istiyorum ilave ram ve hardiski iyileştirerek performansını arttırmak istiyorum bilgisayarın {veya ek ne yapabilirsem artık}, ddr 2 yerine ddr 3 olabilir mesela ama bunu desteklermi bilgisayarım bilmiyorum, sizden ricam konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bana yapmam gerekenleri izah etmesi, şimdiden teşekkürler

bilgisayarın özellikleri;

Platform, , : MEROM
    İşlemci : INTEL CORE 2 DUO T7250
    L2 Cache : , , 2MB
    FSB : 800 MHZ
    Clock Speed : 2. 0 GHZ
    Chipset : INTEL CRESTLINE-PM 965
    Bellek : 2* 1GB DDR2 667MHZ
    TURBO MEMORY, , 1 GB INTEL TURBO MEMORY
    Grafik İşlemci : NVIDIA 8600M GS
    Grafik Hafıza : 256MB DAHİLİ 1023MB TURBOCACHE
    Sabit Disk : SEAGATE 160GB 5400RMP 8MB SATA
    Optik Sürücü, , : DVD +R9 DUAL LAYER
    Ekran : LG-PHILIPS 15. 4"
    Ekran Öz. : 1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
    Ses : CONEXANT CX20549 HD
    Fax-Modem : HDAUDIO SOFT DATA FAX MODEM
    Ehernet : MARVEL YUKON 88E8039 PCI-E FAST ETH.
    Kablosuz Erişim : INTEL 4965AGN
    Bluetooth : CSR BLUETOOTH DEVICE
    Dahili Kamera : VAR
    USB 2. 0 : 4*USB2. 0
    FireWire (IEEE 1394), , : VAR
    Kart Okuyucu, , : 4in1 SD/MMC/MS
    Genişleme Yuvası : VAR (EXPRESS)
    TV OUT : HDMI
    VGA OUT : DVI
    NUM-PAD : VAR
    INFRARED RECEIVER : VAR
    E-SATA : VAR
    Kısayol Tusları, , EcoMode-WiFi-Light
    Renk, , : SİYAH
    Ağırlık, , : 2. 8Kg
    Boyutları : 362*264*38 mm
    Pil : Li-ion 4800mAh 11. 1V
    Adaptör : 19V 3. 95A
    Kutu İçeriği, , : Kitapçık-Pil-Adaptor-DriverCD-MasterDVD
    İşletim Sistemi : MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM

Aksesuar KAMERA Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 256 Network 10/100 MBIT Disket Sürücü YOK Ekran Tipi GLARE ULTRA PARLAK Pil Ömrü Cinsi LI-ION AKILLI PİL Docking station portu YOK Tuş Dizimi Q TR Tv Out VAR Seri Port YOK İşletim Sistemi VISTA HOME PREMIUM - TR Garanti Süresi (ay) 24 Modem Var Ses Bağlantıları MIC LINE-IN LINE-OUT İşlemci Modeli INTEL T7250 Klavye türü STANDART Standart Sistem Belleği (MB) 2. 048 Ekran kartı chip seti NVIDIA GEFORCE 8600M Sistem belleği türü DDR II Sistem Bellek hızı 667 Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5. 400 USB 2 portu 4 Vga portu VAR Pc kart yuvası VAR Fare türü TOUCHPAD IEE1394 firewire portu VAR Smart kart okuyucu VAR Cpu Ailesi INTEL CORE 2 DUO Dogal Ekran Cozunurlugu 1280X800 Net Agırlık Aralıgı KG 2, 5 - 3 Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK Ikinci sabit disk yuvası YOK Optik sürücü tipi DAHILI DVD MULTI DRIVE Bluetooth VAR WLAN/Wi-Fi VAR Cache Bellek 2 MB MB 85 P 026, MB85P026, MB85 P 026, MB 85-P-026, MB85-P 026 olarak da bilinir.

• Yardımcı olacak bi Allah 'ın kulu yokmu ??
  • vay arkadaş ... :(
  • forum bitmiş :/
  • Ddr3 ram takamazsın. Ddr2 ilave ram yap. Ekran kartı mxm slotlu olabilir. Slota uyan bir ekran kartı takabilirsin. Ekran kartına ve işlemciye biraz o.c yaparsın. İşlemcinin termal macununu yenilersin. Altına sağlam bir zalman soğutucu. İşletim sistemini de xp yaptın mı tadından yenmez artık...
  • azsussan susmadığın için tşkler :) böyle bi cevap bekliyordum, heralde yapılabileceklerin özeti bunlardır, tavsiyelerine uyacağım, tşkler, yanlız ram in 800 mhz 1333 mhz falan olması bişeyi değiştirirmi peki ? ve uyumlu olurmu benimkine yüksek hızlı olan ? bi de üzerindeki 2 gb lık ram i atıp direkt 4 gb lık veya yeni nesillerden bi ram mi alsam ne tavsiye edebilirsin ? en fazla 4 gb olabiliyordu santarose işlemcili bilgisayarlar sanırım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gy4083 -- 12 Ağustos 2013; 13:15:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.