Şimdi Ara

packard bell mi HP mi??lütfen yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşım bende sen gibi oldum ama ben bimeksteki dv6-1241et modeline takıldım ikis arasında...4 saat önce hp aldım ürün gayet güzel ısınma öyle aman aman değil 50 lerde geziyor..packard bell ile oyun oynadım sıcaklıklar 80 dereceyi buldu 3 saat içinde...hp ile oynadım ondada 85 derece..sıcaklık konusunda kafana fazla bir şey takılmasın...ürünü nasıl almak istiyorsun bilmiyorum ama taksitle almak istersen 12 taksitli fiyatı PB 1735 lira 1241et 1835 lira...100 lira fark var...hp ramlar 800mhz hdd 500 gb işlemci 2.66 3 mb önbellek...Pb 2.8 işlemci 6 mb önbellek ramlar 667 mhz...ekran kartı konusu şaibeli ati hd 4650 de iyi 240m de iyi... ben 100 lira fazla verip 180 gb daha fazla harddisk daha hızlı ram tabi bide dış görünüş ve multimedyadan yana tercihimi kullandım...işlemciden çok kaybettim diyemem p serisi daha az enerji harcıyor tek feragat ettiğim nokta 6mb önbellek oldu...ilerde ceremesini çekermiyim bilmiyorum ama şu na için aldığım hp laptoptan memnunum...ayrıca hp için çok arıza çıakran bir ürün vb şeyler söylüyor arkadaşlar doğrudur ama ben 98 yılından beri bir çok hp ürün aldım bilgisayar yazıcı fotoğraf mak vs vs daha hiç birini servise götürmedim inşallah bu laptopumuda servise götürmem...

bana sorarsan bimeksten hp dv6-1247et modelini tercih et vatandaki hp yi değil..illa vatan dersen PB al...
    umarım yardımcı olabilmişimdir..

• Hp iyi ama fiyat farkını da düşünmek lazım hp max. 8 gb olduğunu buldum ama packard bell in bulamadım max. kaç gb bunları da göz önünde bulundumanı öneririm
  • HP
  • en başta bende HP diye düşnüodum ama vatanda baktım fiyat farkı aynı hemen hemen ve packardbellin özellikleri daha yüksek,ama onun yerine bunu almaya değermi?:S
  • HP HP HP
  • hp nin ekran kartı daha ii çogu oyunda en az 5 fps fark atmış crs gibi yeni nesil oyunlarda (drieckx 10) 8 fps fark atmış gt240 17 fps, 4650 25 fps almış işlemci o kaadr fark etmio oyunlarda hatt hiç nerdeyse pb in t6500 işlemcisi ile aynı fps yi alıo yani işlemci oyunda fark yaratmıyo 2.5 ile 2.8 arasında ise hiç fark olmaz nerdeyse benim tercihimde hp den yanadır

http://www.notebookcheck.com/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13870.0.html en altta oyundan aldıgın fps değerleri var------>4650

http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-GT-240M.17633.0.html en altta fps değerleri var oyunların-----> gt240m

• cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler.haftaya vatana gidip 2sinde birini alacağım ve %90 HP olacak:)
  • Öncelikle merhaba kardeşim.
    1 hafta öncesine kadar DV6-1144ET modelini kullanan bir olarak Kesinlikle PACKARD BELL almanı tavsiye ediyorum.
    Nedenlerini ise sana anlatayım.Senin söylediğin model DV6-1144ET esasında sadece numarasını değiştirmişler.DV6-1144ET diye aratırsan özelliklerinin aynı olduğunu göreceksin.
    Öncelikle HP'deki sorunları yazayım sana.Cihaz laptop'tan çok desktop gibi.Çokk ağır.Ayrıca Selo arkadaş ısınma o kadar çok değil 85 dereceyi buluyor demiş.Evet doğru 85-90 derecelerde çalışıyor ama yalıtımdanmıdır dizayndanmıdır bilinmez klavyenin sol üst ve sol alt kısmı ve cihazın altı alev gibi oluyor değil 3 saat 1-1.5 saat sonra.Fanını hiç söylemiyorum zaten pilde çalışırken hiç sesi yok ama adaptörü taktığın an dönmeye başlıyor ve durmuyor.Hele oyun oynarken fanın sesinden oyunu duyamıyorsun.ben cihazı 1 ay kadar kullandım 1 ayı bulmadan menteşelerinden gıcırtı gelmeye başladı.küçük ama beni rahatsız eden bir durumuda pil durumunu yüzde olarak göstermesi süre olarak değil.Ekran kartı farklarına gelince GT240M için daha piyasada driver yok cünkü çok yeni bir kart.Ve 40 nm mimarisi üzerine ATI'den daha aşağı olma ihtimali çok zayıf.GT240M 25 w çalışırken ATI 35 olması lazım.Buda pili ve ısınmayı etkiler.En önemliside Piyasadaki bir çok oyun NVDIA destekli buda oyunlarda üstünlük sağlar.
    PACKARD BELL'e gelince 3 gündür kullanıyorum bu cihazı.Üzerinde şuanda laptop'lar için belkide en üst seviyede diyebileceğimiz bir işlemcisi var T9600.P8700 den çok daha üstün bir işlemci buna rağmen cihaz hiç ama hiç ısınmıyor ne alttan ne üstten.İnanılmaz bir soğutma yapmışlar acayip şaşırttılar beni.Performansını hiç demiyorum zaten HP 5.3 alıyorken Vista puanında Packarbell 5.6 alıyor.pil ömrü HP'den çok daha uzun T9600 işlemcisi olmasına rağmen 2-2.5 saat rahat gidiyor.Tek eksiği bence Uzaktan kumandası ama onuda performansıyla aklına bile getirtmiyor.Ramlar 667 mhz,800 mhz ile farkı anlayamazsın bile.HP DDR3 olsa anlardın ama bu 2 ram arasındaki farkı anlıyamazsın.PACKARD BELL'inde ram desteği 8 Gb.Zaten Çipseti PM45 şuan daha iyisi yok.Bu çipsetinde 8 GB.ı desteklememesi saçma olurdu zaten.
    Netice itibari ile HP'yi sadece 1 ay kadar kullanabildim.Evet kötü bir makina değil ama performans ve Stabilite açısından kesinlikle PACKARD BELL'in yanına yaklaşamaz.
    Sana tavsiyem nacizane PACKARD BELL'dir.
    Alttaki resimde ram desteğini ve resmin sağ alt köşesindede makinayı 2,5 saattir kullanmama rağmen sıcaklıklarının ne kadar düşük olduğunu görebilirsin.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortechine_1903 -- 24 Eylül 2009; 10:22:50 >

• arkadaşım bende hp yerine PB yada DELL tavsiye ederim gerçi bende senin gibi karar veremedim ama hp yi inceleme imkanım oldu teknosada kasası ve plastikleri hiç hoşuma gitmedi pazarda satılan oyuncaklarda kullanılan plastik gibi kalitesiz hele dwd rw ın plastiği falan hiç içime sinmedi dokunsan kırılacak gibi birde çelik görünümü vermişler parlak metalik renk kullanarak falan yinede senin seçimin ama PB ve DELL arasında bir araştırmaya gir bence
  • bende 13 gün önce backard bell tj65 t9600 serisi aldım ama blue tooth açılmıyor bende pcde açamadım . ayrıca tanımada yok yardımcı olursanız memnun olurum
  • bende 29.10.2009 da aldım T9600 lü PB yi. Bende de Blutooth çalışmıyor. Ama makina üzerinde bluetooth tuşu makina üzerinde mevcut. Ve internet sitesinde bluetooth driveri mevcut ama Vista versiyonu. Bence henuz windows 7 64bit için bluetooth driveri çıkmadığı için makinamızın bluetoothu çalışmıyor. Driveri güncellenince sorunun düzeleceğini düşünüyorum
  • bende bugun windows7 yükledim. klavyenin sol alt köşesindeki 'fn' tuşu çalışmıyor. driver ını nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varsa süper olur
  • verdigin linklere tıklıyorum anasayfaya aatıyor vatanda bu ürünler yok şuan nasıl almayı planlıyorsun.Hp ürünleri sadece 3 tane var seninkine en benzeyeni 1235 var.Aradım ne packard bell var ne 1238
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.