Şimdi Ara

packard bell mx67-p-060 çalışmıyor donanımsal mı bios tan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlam çalışan laptop um bir gün kullanırken dondu kaldı ve bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda görüntü gelmedi.ama açılırken birde dıt sesi geliyordu.ekran kartının yandığını düşündüm tabi garantisi de bittiği için kenara koydum.bugün masaüstümün monitöre taktım belki laptop un monitörde bozukluk vardır diye.neyse monitörde bilgisayar açıldığında - yanıp sönüyor başkada bir şey yok.laptop uzun zamandır duruyodu kenarda abim harddiski de çıkarmış içinden.laptopun monitörüne ışık geliyor bu arada fn kısayollarından ışığınıda kısıp açabiliyorum.ctrl alt delete ye bastığımda bilgisayar resetleniyor.yani sormak istediğim sorun nedir? bios silindiği için mi sadece - çıkıyor.laptop umun monitörde bir problem mi var.bios silindiyse götürüp bilen birine yaptıracam yada kendim yüklemeyi deniyecem.ama donanımsal ise şu an laptop a donanım alacak param yok :(

• Dıt sesi kaç kez geliyor ?
  • 1 kez
  • Rami söküp takma imkanınız var ise bir deneyin..
  • ramden öyle bir problem yapıyorsa o zaman teker teker deniyim 1gb 2 tane ram var.inşallah ram dendir.bu arada laptopu komple söktüm.bios pilini çıkardım 5 10dk beklettim.bios pilinin yanında reset düğmesi gibi bir düğme vardı onu da resetledim hard disk ide taktım.hiç bir şey değişmedi :(
  • ramleri de çıkartıp taktım teker teker slot slot denedim ama yine hala aynı :(
  • Ekran kartının chipide arızalanmış olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık bir ara teknik servise götürüp baktıracam sorun ne diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.