Şimdi Ara

packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende packard bell easynote tk85. AU-002tk model notebook var ve ekran kartı İntel Hd Graphics var. Ben notebookumda harici ekran kartı slotu olup olmadığını öğrenmek istiyorum fakat bir haftadır gezmediğim yer kalmadı bir türlü bulamadım. Buraya yazma gereği duydum. Benim sormak istediğim ben harici bir ekran kartı takmak istiyorum ve slot var mı yok mu bir türlü anlayamadım.Cpu-z programıylada baktım fakat hiçbirşey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. birde özelliklere baktığımda ayrılmış video belleği 128 sistem video belleği 0 paylaşılan sistem belleği 635 mb olarak görünüyor. Ben sistem video belleğini arttırabilirmiyim. Ama asıl sorum ben bu notebook a harici ekran kartı takabilirmiyim?. Cevaplarınızı bekliyorum. SAYGILAR.buyrun bunlarda fotoğrafları
     packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı? packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı? packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı? packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı? packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı? packard bell Notebook harici ekran kartı slotu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisperdesi -- 26 Mayıs 2013; 4:21:03 >

• Maalesef normal kullnım için yapılmış dahili ekran kartı var oda işlemci üzerindedir.Anakart üzerinde harici ekran kartı slotunu brakın çipi bile yok.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum bende sistem video belleği sıfır görünüyor o nedir ne işe yarar nasıl arttırılı ? SAYGILAR
  • Dahili kart kapasitesi belli seviyeye kadar artar bunun biosta seçeneği olması lazım biraz daha artırabilirsiniz.Artırdığınızda ramdan yemesi de artacaktır.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.