Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulser

Pulse kullanan arkadaşlar bi sorum olacak. lp sp ve normal ne olaki acaba???

LP = uzun modda kayıt. yani uzun süre kayıt yaparsın ancak kalitesi düşük olur. ÖRN: 1 GB a 10 saat ses kaydı, ses akışı 8 khz
    SP= kısa modda kayıt. kayıt süren lp ye göre daha kısa olur, çünkü daha kaliteli kayıt yapar ve daha cok yer kaplar. ÖRN: 1 GB a 4 saat ses kaydı, ses akışı 32 khz.

Normal= SP ve LP nin arası oluyor. ÖRN: 1 GB a 6 saat kayıt, ses akışı 24 khz.

SP modda kullanmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 13 Mart 2007; 1:09:01 >

• süpersiniz arkadaşlar topik coşmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

quote:

LP = uzun modda kayıt. yani uzun süre kayıt yaparsın ancak kalitesi düşük olur. ÖRN: 1 GB a 10 saat ses kaydı, ses akışı 8 khz
    SP= kısa modda kayıt. kayıt süren lp ye göre daha kısa olur, çünkü daha kaliteli kayıt yapar ve daha cok yer kaplar. ÖRN: 1 GB a 4 saat ses kaydı, ses akışı 32 khz.

Avanos kardeş. Eywallah sağol. Bi de bi sorum daha olacak, bu radyoda radyo aramayı hala anlayamadım yaa. ben joystiği bi kenara kaydırıyom bu kendi otomatik kafasına göre bişeyler buluyor. Yanında SE yazıyo bu ne iş anlayamadım.

Bi de 2 gb çok çok fazla benim için. Napçam yaa. Geride almazlarki şimdi bunu 512 ile değiştiriyim desem...

• quote:

quote:

Eywallah kardeş sağol... bende zaten sesle ilgili bişey olduğunu anlamıştımda yinede bi bilene danış diye o hesap. Neyse bişey daha sorucam . Bu cihazın radyo olayını hala çözebilmiş değilim. ben joystiği kaydırıyorum kenara yanında SE yazıyo falan kafasına göre arıyo durmuyo. Tam anlayamadım...Bi de benimki 2 gb yaa. Doldururuz diye aldık elimizde patladı. Acaba 512 ile değiştiriyim desem değiştirirlermiki...
    elektronik aletten yana hiç şansım yok...

• Yanlışlıkla 2 mesaj atmışım...
  • quote:

Eywallah kardeş sağol... bende zaten sesle ilgili bişey olduğunu anlamıştımda yinede bi bilene danış diye o hesap. Neyse bişey daha sorucam . Bu cihazın radyo olayını hala çözebilmiş değilim. ben joystiği kaydırıyorum kenara yanında SE yazıyo falan kafasına göre arıyo durmuyo. Tam anlayamadım...Bi de benimki 2 gb yaa. Doldururuz diye aldık elimizde patladı. Acaba 512 ile değiştiriyim desem değiştirirlermiki...

radyosu biraz karışık. radyo frekanslarını öncelikle kaydetmen gerekiyor. add-ekle den eklersin, yada arama modunda ararken radyo bulduğu zaman kendisi duruyor zaten. o zaman kaydedebilirsin. kaydettiğin frekansları jostiğe basarak bulabilirsin... 2 GB almakla kötü yapmamışsın aslında, klasörleme seceneğiyle mp3 leri atabilirsin. zaten tahminim en az 512 mb kapasitede mp3 atarsın... 512 mb lık alanı radyo ve ortamdan ses kaydı için ayırırsın.. geri kalan kısmı flash bellek olarak kullanabilirsin. yada 512 lik şarkı yerine biraz daha fazla şarkı koyup flash bellekten kısabilirsin.. bana göre 2 gb çokta fazla değil. ideal bence..

elektronikten yana şansım yok deme... pulse almakla şanssız olmadığını anlayacaksın ilerde. flash bellek olarak kullandıkcada 2 GB idealmiş dersin umarım.. zaten şimdi bir çok programın portable yani taşınabilir versiyonu çıkmış durumda. bunları yükledim ben. örneğin Nero, norton, messenger, photoshop vs... bu amaçlada kullanabilirsin.. bence hiç değiştirme..

• herkese merhaba arkadaşlar!
    sizin yorumlarınızı okuduktan snra dün itibari ile bende 1 gblık pulse almış bulunmaktayım. Her ne kadar satıcı ve kardeşim zorlasada ben ille de pulse diye tutturunca azmin elinden birşey kaçmıyor.
    İlk gün yrumlarım aslında çok güzel sadece dışarda trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde sesle ilgili ufak bir problemim var ama genelde benim için bu ses de yeter.
    Şimdi tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum ben bu radyo kanallarını kaydettikten sonra kanallar arasında geçiş yapmak istedim ama olmadı. Joystıcke dokununca tekrardan arama yapıyor. Bunun bir çözümü varmıdır acaba? Şimdiden saolunn...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canturk25

herkese merhaba arkadaşlar!
    sizin yorumlarınızı okuduktan snra dün itibari ile bende 1 gblık pulse almış bulunmaktayım. Her ne kadar satıcı ve kardeşim zorlasada ben ille de pulse diye tutturunca azmin elinden birşey kaçmıyor.
    İlk gün yrumlarım aslında çok güzel sadece dışarda trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde sesle ilgili ufak bir problemim var ama genelde benim için bu ses de yeter.
    Şimdi tecrübeli arkadaşlara bir soru sormak istiyorum ben bu radyo kanallarını kaydettikten sonra kanallar arasında geçiş yapmak istedim ama olmadı. Joystıcke dokununca tekrardan arama yapıyor. Bunun bir çözümü varmıdır acaba? Şimdiden saolunn...

Kardeş aynı sorun daha doğrusu kullanım hatası diyeyim bendede var...

Birde benim joystick canımı sıktı yaa... yukarı basınca yani ses açmaya takılıyoooo...

Acaba değiştirmek istesem değiştirirlermi ?

-Hayır olacak heralde cevabınız. İçinin açılmasını istemiyorum

-Eğer benim yasal olarak böyle bi hakkım varmı. Yani içinin açılmasını istemiyorum yenisini istiyorum deyip tüketici hakları derneği falan varya oraya başvurunca bi sonuç alabilirmiyim acaba?

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: canturk25

herkese merhaba arkadaşlar!

yukarda cevaplamıştım... radyo kanalları arasında geciş yapmak için, radyo bölümünde jostiğe basın... sağa ve sola hareket te yeni frekans arayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 13 Mart 2007; 22:06:25 >

• quote:

Birde benim joystick canımı sıktı yaa... yukarı basınca yani ses açmaya takılıyoooo... [sm=s20.gif

Acaba değiştirmek istesem değiştirirlermi ?

-Hayır olacak heralde cevabınız. İçinin açılmasını istemiyorum

-Eğer benim yasal olarak böyle bi hakkım varmı. Yani içinin açılmasını istemiyorum yenisini istiyorum deyip tüketici hakları derneği falan varya oraya başvurunca bi sonuç alabilirmiyim acaba?

Teşekkürler...

sorunu tam olarak anlayamadım. yani ses açmak için yukarı hareket ettirdiğinde takılıp kalyomu, yoksa sesimi açmıyo. fiziksel bir hata olarakmı takılıyor yoksa yukarı gidip-gelip işlev görmüyormu..
  • soru soran arkadas banlanmış heralde..
    neyse bikac püf nokta daha.
    radyo kanallarını sıraladıktan sonra kayıtlı frekanslar arasında 1-2-3-4-5-6-7..... diyerek ileri doğru gitmek için joystiğe basın... tam tersi olarak yani geri deki kanallar için menü tuşunun yanındaki tuşa basın... bu şekilde kolayca radyo kanallarınız arasında dolaşabilirsiniz...
  • ikinci defa banlanısı arkadasın nasıl beceriyor bu kadar cok banlanmayı anlamadım
  • Arkadaşlar ilk önce merhaba,

Yaklaşık 2 haftadır arkadaşımla mp3 player almak için araştırma yapıyorduk. Yapmış olduğum araştırmalarda piranha marka mp3 çaların uygun fiyatlı olduğunu ve mp3 player hakkında yapılan yorumlarında iyi olduğunu gördüm. Fakat şu anki foruma girip mesajları okuyunca bu mp3 playerı alma kararımdan hemen vazgeçtim, iyide yapmışım. Dün arkadaşımla bana 1 gb pb pulse mp playerı sonunda aldım. Size yardımcı olacaksa bazı gözlemlerimi aktarmak istiyorum.
    Bir kere gerçekten fiyat/performans açısından iyi bir ürün, ama iyi bir kulaklıkla...daha önce kullanmış olduğum mp3 player çin malı dandik bir marka idi. Pb pulse kulaklığının bu mp3 playerın kulaklığından farkı yok yani vasat. Bende yorumlarınıza bakarak pb pulse yanında panasonic xbs rphje50 D-Sound model bir kulaklık aldım. Fark mı inanılmaz.Kesinlikle kulaklarıma inanamadım. pulse gerçek gücünü şimdi göstemişti. Panasonic kulaklıkla bana 125 ytl (metro grosmarket) mal oldu ama gerçekten değdi. İnanılmaz bir ses kalitesine ulaştım. Bence bu mp3 playerı alacaksanız kesinlikle yanında kalite bir kulaklıkta alın yoksa tadını tam çıkartamazsınız. Diğer özellikleri yeterli. Bence kaliteli bir ürün ve tavsiye ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Karubpoz

Arkadaşlar ilk önce merhaba,

Yaklaşık 2 haftadır arkadaşımla mp3 player almak için araştırma yapıyorduk. Yapmış olduğum araştırmalarda piranha marka mp3 çaların uygun fiyatlı olduğunu ve mp3 player hakkında yapılan yorumlarında iyi olduğunu gördüm. Fakat şu anki foruma girip mesajları okuyunca bu mp3 playerı alma kararımdan hemen vazgeçtim, iyide yapmışım. Dün arkadaşımla bana 1 gb pb pulse mp playerı sonunda aldım. Size yardımcı olacaksa bazı gözlemlerimi aktarmak istiyorum.
    Bir kere gerçekten fiyat/performans açısından iyi bir ürün, ama iyi bir kulaklıkla...daha önce kullanmış olduğum mp3 player çin malı dandik bir marka idi. Pb pulse kulaklığının bu mp3 playerın kulaklığından farkı yok yani vasat. Bende yorumlarınıza bakarak pb pulse yanında panasonic xbs rphje50 D-Sound model bir kulaklık aldım. Fark mı inanılmaz.Kesinlikle kulaklarıma inanamadım. pulse gerçek gücünü şimdi göstemişti. Panasonic kulaklıkla bana 125 ytl (metro grosmarket) mal oldu ama gerçekten değdi. İnanılmaz bir ses kalitesine ulaştım. Bence bu mp3 playerı alacaksanız kesinlikle yanında kalite bir kulaklıkta alın yoksa tadını tam çıkartamazsınız. Diğer özellikleri yeterli. Bence kaliteli bir ürün ve tavsiye ediyorum.

hayırlı ugurlu olsun kardeş inş sorun yasamazsın güle güle kullan

• kulaklık değişimi ile bence birçok mp3 player,yanında rakip bile olamaz
  • Arkadaşlar benim 512 lik ama bilgisayardan çıkarınca açılıyor fakat error yazıyor bilgisayarda görüyo ama açamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan26_

Arkadaşlar benim 512 lik ama bilgisayardan çıkarınca açılıyor fakat error yazıyor bilgisayarda görüyo ama açamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim

error nerede yazıyor.. pulse de mi yoksa bilgisayardamı? + işletim sistemini yazarsan yardımcı olabiliriz. XP kullanıyorsan, XP güncel olursa daha faydalı olur. driverlerda problem olabilir, o yüzden driverleri güncelleştir. tabi xp farzederek söylüyorum...
  • teknik servis müdahelesi gerekebilir bir arkadasta yasamıstı boyle bir sorun
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan26_

Arkadaşlar benim 512 lik ama bilgisayardan çıkarınca açılıyor fakat error yazıyor bilgisayarda görüyo ama açamıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

radyosu biraz karışık. radyo frekanslarını öncelikle kaydetmen gerekiyor. add-ekle den eklersin, yada arama modunda ararken radyo bulduğu zaman kendisi duruyor zaten. o zaman kaydedebilirsin. kaydettiğin frekansları jostiğe basarak bulabilirsin... 2 GB almakla kötü yapmamışsın aslında, klasörleme seceneğiyle mp3 leri atabilirsin. zaten tahminim en az 512 mb kapasitede mp3 atarsın... 512 mb lık alanı radyo ve ortamdan ses kaydı için ayırırsın.. geri kalan kısmı flash bellek olarak kullanabilirsin. yada 512 lik şarkı yerine biraz daha fazla şarkı koyup flash bellekten kısabilirsin.. bana göre 2 gb çokta fazla değil. ideal bence..

elektronikten yana şansım yok deme... pulse almakla şanssız olmadığını anlayacaksın ilerde. flash bellek olarak kullandıkcada 2 GB idealmiş dersin umarım.. zaten şimdi bir çok programın portable yani taşınabilir versiyonu çıkmış durumda. bunları yükledim ben. örneğin Nero, norton, messenger, photoshop vs... bu amaçlada kullanabilirsin.. bence hiç değiştirme..

Kardeş ben şansızlığım yok derken sebebini sonra belirttim. joystickte takılma var... Onun için demiştim...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.