Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • packard bell alıcam ama yorum bulamadım bunla ilgili bi kon açayım dedim sorunları varmı kullanımı nasıl ürün pulse 512mb fm fikirleriniz çok önemli şimdiden tşkler herkese

• kimse almadı herhalde packard bell mp3 player
  • quote:

Orijinalden alıntı: onesk

kimse almadı herhalde packard bell mp3 player
    üründe sevmediğin ya da yetersiz olan yanları neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisy -- 13 Ocak 2007; 2:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisy

üründe sevmediğin ya da yetersiz olan yanları neler?

Alıntıları Göster
    şu ana kadar tek sorun kulaklık ama dün creative ep-630 aldım ve artık bi sorun kalmadı şarkıları büyük bi keyifle dinliyorum aldığım için bu güne kadar hiç pişman olmadım yada keşke bunun yerine şunu alsaydım demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onesk -- 13 Ocak 2007; 16:10:45 >
  • quote:

şu ana kadar tek sorun kulaklık ama dün creative ep-630 aldım ve artık bi sorun kalmadı şarkıları büyük bi keyifle dinliyorum aldığım için bu güne kadar hiç pişman olmadım yada keşke bunun yerine şunu alsaydım demedim

Alıntıları Göster
    güle güle kullan o zaman

• quote:

güle güle kullan o zaman

Alıntıları Göster
    arkadasım peki bu packard bell mp3 player ın buyuklugu hakkında bilgi verebilir misin?
    sence kullanıslı mı yoksa cok mu buyuk ?

ben yakın zamanda almayı dusunuyorum da bilgi verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swiars -- 14 Ocak 2007; 3:21:25 >
  • quote:

güle güle kullan o zaman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sisy

güle güle kullan o zaman

tşkler saol

• quote:

Orijinalden alıntı: swiars

arkadasım peki bu packard bell mp3 player ın buyuklugu hakkında bilgi verebilir misin?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: swiars

seni hiç rahatsız etmicek bi boyutta emin ol kapsül şeklinde yanında 2 renk kapsül başlığıda hediye geliyo kutu içeriğinde siyah tatlı pembe ve beyaz o kadar hoş bi malzemesi varki pürüssüz bi cilt gibi joystick bulunuyo üzerinde detaylı bilgiyiwww.pulsegeneration.com dan bedinebilirsin incelemende yarıdmcı olcaktır

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: swiars

seni hiç rahatsız etmicek bi boyutta emin ol kapsül şeklinde yanında 2 renk kapsül başlığıda hediye geliyo kutu içeriğinde siyah tatlı pembe ve beyaz o kadar hoş bi malzemesi varki pürüssüz bi cilt gibi joystick bulunuyo üzerinde detaylı bilgiyiwww.pulsegeneration.com dan bedinebilirsin incelemende yarıdmcı olcaktır

Alıntıları Göster
    cok tesekkur ederim gercekten içimi rahatlattın

eyvallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: swiars

cok tesekkur ederim gercekten içimi rahatlattın

eyvallah...

Alıntıları Göster
    işine yaramasına sevindim valla forum bu cihaza nedense aoğuk bakıyo anlamışta deilim bu cihazdan daha vasat olan cihazlar bile inceleniyor ( trekstor özellik bakımından aynı ) ama bu cihaz dışlanıyor herkez buraya bilgi paylaşmaya geliyo bilgi almaya geliyo her cihazda tarafsız denenmiş ve açıklanması için bu forumda konuşulmayı hakediyor

• quote:

işine yaramasına sevindim valla forum bu cihaza nedense aoğuk bakıyo anlamışta deilim bu cihazdan daha vasat olan cihazlar bile inceleniyor ( trekstor özellik bakımından aynı ) ama bu cihaz dışlanıyor herkez buraya bilgi paylaşmaya geliyo bilgi almaya geliyo her cihazda tarafsız denenmiş ve açıklanması için bu forumda konuşulmayı hakediyor

Alıntıları Göster
    arkadaşım packard bell in dışlanmasının sebeplerinden biri ses kalitesi,ürünü gördüm,bizzat inceledim ses kalitesi o kadar iyi değil,ama kendi kulaklıgından da ileri geliyo olabilir,sen yeni kulaklık alarak durumu çözmüşsün.güle güle kullan.bi de pil ömrü 7-8 saat kadar gidiyo bildiğim kadarıyla.bu fiyata s200 17-18 saat pil ömrü ve ses kalitesiyle ön plana çıkıyo

• quote:

arkadaşım packard bell in dışlanmasının sebeplerinden biri ses kalitesi,ürünü gördüm,bizzat inceledim ses kalitesi o kadar iyi değil,ama kendi kulaklıgından da ileri geliyo olabilir,sen yeni kulaklık alarak durumu çözmüşsün.güle güle kullan.bi de pil ömrü 7-8 saat kadar gidiyo bildiğim kadarıyla.bu fiyata s200 17-18 saat pil ömrü ve ses kalitesiyle ön plana çıkıyo

Alıntıları Göster
    ya bu pil ömrünü sajlı pil ile çözemeyizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trimpot79

ya bu pil ömrünü sajlı pil ile çözemeyizmi?

Alıntıları Göster
    çözersin tabi zaten sarjlı pil olmadan başa cıkamazsın bu tür ürünlerde 8 saate yakın dinlersin bitince diğer pili takarsın öbürü şarj olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

s200 1 gb 150ytl & pulse 2gb 150 ytl ?

arada 1gb bir fark var arşiv sevenler yada usb memory ihtiyacı olanlar için uygun olabilir düşüncesindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: epsis

quote:

s200 1 gb 150ytl & pulse 2gb 150 ytl ?

arada 1gb bir fark var arşiv sevenler yada usb memory ihtiyacı olanlar için uygun olabilir düşüncesindeyim.

Alıntıları Göster
    evet yabana atılır bi ürün deil bence her nekadar bu forumda yabana atılsaada ben 1 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım pil sorununuda gp 1000lik 2 adet pil ve şarj cihazını alarak hallettim çok memnunum böle bi cihazda fm olmasıda bu fiyata bence çok iyi inceleme için yukarıda verdiğim adresede bakabilrsiniz

• quote:

evet yabana atılır bi ürün deil bence her nekadar bu forumda yabana atılsaada ben 1 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım pil sorununuda gp 1000lik 2 adet pil ve şarj cihazını alarak hallettim çok memnunum böle bi cihazda fm olmasıda bu fiyata bence çok iyi inceleme için yukarıda verdiğim adresede bakabilrsiniz

Alıntıları Göster
    Bizde 2 GB lık var ve cok memnunuz radyosu ses kalitesi standartların üzerinde ama USB disk kullanımında yavaş zaten USB bellek performansı beklemekte yanlış olur
    quote:

Orjinalden alıntı: onesk

• quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

Bizde 2 GB lık var ve cok memnunuz radyosu ses kalitesi standartların üzerinde ama USB disk kullanımında yavaş zaten USB bellek performansı beklemekte yanlış olur
    quote:

Alıntıları Göster
    İstanbul da hangi mağazalarda buluabiliriz ?Nakit alacağımız ve indirimli olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villaturk -- 29 Ocak 2007; 18:21:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: villaturk

İstanbul da hangi mağazalarda buluabiliriz ?Nakit alacağımız ve indirimli olursa...

Alıntıları Göster
    şu ürünü sorunsuz kullananlar olarak foruma sevdiremedik gitti
  • quote:

Alıntıları Göster
    Niye boyle düşünüyorsun? Bence başlığı düzenle; burası packard bell mp3 player paylaşım ortamı olsun pm de atmıştım sana forumda markasız sahte mp3 playerlerın bile konusulduğu ortam var bizde burda paylaşalım sorunları ve önerilerimizi
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 31 Ocak 2007; 15:25:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

Niye boyle düşünüyorsun? Bence başlığı düzenle; burası packard bell mp3 player paylaşım ortamı olsun pm de atmıştım sana forumda markasız sahte mp3 playerlerın bile konusulduğu ortam var bizde burda paylaşalım sorunları ve önerilerimizi
    quote:

Alıntıları Göster
    Safranboy ;
    Ben bu ürünü USB bellek olarak kullanmak istiyorum , normail bi USB bellek le kıyaslama yapabilirmisin?
    Aynı performansı beklemiyorum ama normal USB belleklerle aralarında çok fark var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.