DELL D600F satar satmaz bende alacam bi tane bu yada r9501 inşallah satarım
R9501'in R9220 den tek farkı harddisk in 60 gb'dan 80 gb'a cıkması mı? eğer öyleyse ve tabiki 20 gb'lık bir artışa ihtiyacınız yoksa bence 150$ daha ucuza R9220 almak daha mantıklı olur...
bunun haricinde packardbell r3451 ide tavsiye ederim turion işlemcili birde birşey sorucam,turionlarda centrino gibi speedstep var mı yoksa hep aynı mhz de mi çalışıyor???
quote:
Orjinalden alıntı: Onur__
R9501'in R9220 den tek farkı harddisk in 60 gb'dan 80 gb'a cıkması mı? eğer öyleyse ve tabiki 20 gb'lık bir artışa ihtiyacınız yoksa bence 150$ daha ucuza R9220 almak daha mantıklı olur...
+ birde DVD+-RW+R9 DUAL LAYER VAR unutmuşsunuz... ama genede bu farka değermi ayrı bir konu..
HDD + DVDRW ek olarak en fazla 50$ eder. Ancak tabii ki firma da kazanacak. Ne bileyim, lazımsa o modeli alın. Bana DVD yazıcı lazım değildi mesela. CD yazıcı ve kart okuyucu var ve benim işime yarayanlar bunlar
Bu arada R9220 Most Wanted 800x600 pek kasmadan oynatıyor..... Arada kasmasının nedeni de HDD. Yoksa kartın yolu var görünüyor.
arkadaşlar ne derseniz satabilirmiyim benim dell d600f daha 10 günlük ama aklım sonomada kaldı eğer isteyen felan olursa bana pm atarsınız jelatinleri bile duruyo
ya beyler benim bu r9220 gec acılıyor.. nortonmu yani bunu bu denligec acan ?sanmıyorum ya desktopta da var norton tık diye acılıyo.. ram den heralde ram den..
Geç açılması nortondan.. Temiz bir kurulum yap bak bakalım nasıl açılıyor
yapsam gereken her driver master dvd de var mı ?? e bi de yapsam norton yuklerim ben yine.. seviyorum nortonu. alternatif oneren nortona ?
zone+kaspersky yetmez mi? ben zone de kullanmıyorum gerçi ama extra güvenlik için...
quote:
Orjinalden alıntı: tanerf82
yapsam gereken her driver master dvd de var mı ?? e bi de yapsam norton yuklerim ben yine.. seviyorum nortonu. alternatif oneren nortona ?
arkdaş bende packard bell notebook kullanıyorum. bu modelden biraz daha düşük özelliklere sahip.
ben aldığım zaman bilgisayarı açtım ve sonra format attım direk. kendi winxp cdimden kurdum. fakat sorun driverlardaydı. recovery dvd de dosyalar sıkıştırılmış bir halde bulnuyor. dvd yi takınca hiçbir driverı bulmuyor sonuç olarak.
daha sonra recovery dvd den tekrar kurulum yaptım. sonra c sürücümde gizli olarak "drivers" diye bi klasör farkettim. sonra o dosyaları cd ye yazdım ve tekrardan format atıp win xp kurudum. sonra driverları da yeni yaptığım cd den yükledim. bu şekilde yaparsanız en güzeli.
ayrıca hdd de bulunu (yaklaşık 4-6 gb arasında kurtarma bölümü) çok gereksiz bi özellik bence. bilgisayarı alınca o bölümü silmenizi öneririm. tabi bu tekrar sistemi kurmayı gerektiriyor.
sonuç bu incelemesi olan alette oldukça ii tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Geç açılması nortondan.. Temiz bir kurulum yap bak bakalım nasıl açılıyor
+ 1905... bende gıcık olmustum bu gec acılma olayına, wind. yeniden kurmadım ama norton u direk sildim yane :) cekilmio yoksa yau . . .
ya bi de bişey sölicem, (bende R3451 var) wireless kartı cok zayıf.. kendi ewimdekini (U.S Robotics çift anten) de zor buluyo hatta yan komsuda var, onu hic bulmuyo falan.. nette billionton diyo kartın markasına ama sistem den bakınca Ralink RT2500 diyo... sizde de ralink mi var?? ben şimdi U.S Robotics modemle birlikte aldıım external kartı kullanıorum gayet ii cekiyo.. ama dediim gibi laptopu n kartını kullanınca cok kotu... görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaslar . . .
P.bell R 9220 kullanıcılarına bir sorum olacak DVD yazcısı varmı bunun..özelliklerineden anlayamadım.. aletten genel olarak memnunsunuz gördüğüm kadarıyla 1000 dolar..iyi fiyat
anladığım kadarıyla yok..
DVD yazmıyor malesef.ama gayet iyi okuyor:) pili zayıf, onun dışında bi eksiğini görmedim.1000 $ vatan da satıyolardı.en son sadece Topkapı mağazasında kalmıştı, hala ellerinde stok var mıdır bilemiyorum.wireless baya pil yediği için, hem wireless internete girip hem de aynı anda müzk falan dinlerim aynı zamanda da ekran parlaklığını da en üst seviyeye çıkarırım falan dersen zaten 100 dakikayı pek geçmeyen pil ömrü 15 dakka falan daha kısalır.hatta daha da fazla kısalıyor. hoparlölerinin ses kalitesi falan baya yüksek.Musicmatch 10 kurdum ayrıca DFX 7.0 yüklü baya güzel ses veriyor.USB lerden biri ön tarafta,kulaklık çıkışı da ön tarafta(bu bazılarının hoşuna gitmiyor).HDD nin yaklaşık 6 gb lık kısmı,sistemi yeniden kurmak için gerekli dosyaları barındırıyor.HDD 4200 lük ayrıca 60 gb nin yarısı dolu şu an bende .bi yavaşlama var makinede.5400 ün eksikliği hissediliyor biraz.ama makine bu fiyata iyi bi karışım, ben tavsiye ediyorum.ekranı falan da baya iyi.17 gün oldu alalı, şu ana kadar ölü piksel yok.sadece sol üst köşedeki piksellerden biri bazen sürekli beyaz gösteriyor.sonra normale dönüyor falan. son olarak makineyi alırsan memnun kalırsın....
teşekkür ederim 9105 yada bu...birini alacağım..
Burayla ilgili değil ama Packard Bell R3451 kullanıcıları olarak bir başlık altında genel konuları tartışmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıya göz atabilir..
R9220 alacak olan varsa hoparlölere iyi dikkat etsin!...az önce, alan arkadaşlarımdan bi tanesinin bilgisayarında subwooferın çalışmadığını farkettik.her türlü yazılım ayarlamasını yaptık, benim R9220 deki subwooferla karşılaştırdık, tüm ayarları eşitledik ama subwooferın çalışmadığı ortaya çıktı. almadan önce mümkünse sağlam bi R9220 bulun ve biraz müzük dinleyin, bas seslere dikkat edin... ayrıca hoparlörlerinde cızırtı olan R9220 a da rastladım.burda bahsettiğim cızırtı, aşağı yukarı tüm laptoplarda duyabileceğiniz standart plastik titreşimi değildir,halihazırda bendeki R9220 de de sağlam olmasına rağmen ufak bi plastik titreşimi var.ama arkadaşımın bilgisayarında plastik titreşimi olması gerekenin çok üstünde, cızırtı değil cazırtı hatta tayırtı tarzı bi ses halini alabiliyor... bilgisayarı aldığınız yerde bunları deneme imkanı bulamayabilirsiniz ama eve gidince mutlaka bakın .ses kalitesinden emin oduğunuz şarkıları iyice dinleyin yeni bilgisayarınızda...