Şimdi Ara

***PACKARD BELL R9220 AYRINTILI İNCELEME*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pil sorunu çözülüpte 10 saatlik bi pilde taksan
    9220 defteri artık kapandı...piyasada bulma ihtimalin sıfır..
    kapış kapış gitti..peynir ekmek gibi gitti...
  • 9220 ..efsanedir..son 9220 leri bizler aldık..ve artık kalmadı dostum..üzgünüm
  • yok yahu, ben bir suru yerde gordum gerek internette gerek disarda bilgisayarcilarda...hatta siz boyle dedikten sonra da baktim, vardi. ama nerde oldugunu soylemeyelim yine de millet bitirmesin :P
  • format atayım diyorum bi benim 9220 ye..
    rektifiye edeyim artık..nasıl edeceğiz..format nasıl atacağız..
    taner82 ne dersin dostum..atalımmı..
    ne oldu senin wi-fi sorunu
  • merhabalar bu notebookta dvi çıkışı varmı acaba

yoksa taktırabilirmiyiz

teşekkürler
  • bu notebook ta DVI çıkışlarından hiçbiri yok dostum..
  • ama DVI adaptörü ile hallolur sanıyorum..DVI-VGA adaptörü satılıyor 5-6 dolar falan..
  • teşekkürler
    tv'ye bağlayacam da vga dan bağlarım o zaman
  • arkadaşlar benim cihaz r 9233 sizin cihazlarla hemen hemen aynı fakat bu cihazlarla ilgili sayfa açılmamış derdime bir çare bulun cihaz pil durumunu doğru göstermiyor 1 aylık makina ve laptplar hakkında fazla birşey bilmiyorum.cihaz şarj olduktan sonra (ışık sönünce)fişini çekiyorum kritik pil alarmı veriyor 15 dakika sonra %2 oluyor %0 ve sonra % 16 pildurumuna geçiyordaha üstüne hiç çıkmadı. 1,5 saatte böyle gidiyor recovery yaptım fakat hala aynı.değişik bir program yüklenebilirmi.yardımlarınızı bekliyorum.
  • yaklaşık 1 yıl önce aldığım bu makinamın 1 yıllık özetini veriyorum:

YAHU BİR MAKİNA BU KADAR MI SAĞLAM OLUR..
    2-3 DEFA MASADAN DÜŞTÜ..TIK YOK..

60 GB HDD YAKLAŞIK 50 GB I DOLU..PİYASADA SATILAN VE OYNAMAK İSTEDİĞİM HER OYUNU CAYIR CAYIR OYNUYOR..

EKRANDA EN UFAK OFSAYT Bİ DURUM YOK..MÜKEMMELLİĞİNİ KORUYOR..

SADECE 1 KEZ FORMAT ATTIM..

HER İHTİYACIMA CEVAP VERİYOR...

9220 KULLANICILARIDA KENDİ İZLENİMLERİNİ YAZSINLAR..

İKİNCİ LAP TOPUMUDA ALACAĞIM...GENE PACKARD BELL OLACAK...
  • makina canavar gibi, bi senedir tık demeden çalışıyor. ekranda hiçbir ölü piksel yok. 3 arkadaşımda daha r9220 var. herhangi bir sorunları olmadı.hatta iki tanesi masadan yere düşmesine rağmen çalışıyor. ekstra klavye almadım, kendi klavyesi sorunsuz çalışıyor.hdd ağzına kadar doluyken bile oyunlarda sorun yaşamadım. rm clock kullanıyorum, fan sesi falan yok makinede. bugüne kadar bi sıkıntı yaşatmadı.bir tek hdd de saklı bulunan kurtarma yazılımı çalışmıyor benim laptopta. kurulum için laptopla gelen dvd yi kullanmak gerekli.kurtarma yazılımı hdd de boşuna yer işgal etmiş oluyor... yakın zamanda ram i arttırabilirim başka ihtiyacım yok.
  • Bu ürüne pil arıyorum arkadaşlar. Pili öldü. Nereden alabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminx99

arkadaşlar benim cihaz r 9233 sizin cihazlarla hemen hemen aynı fakat bu cihazlarla ilgili sayfa açılmamış derdime bir çare bulun cihaz pil durumunu doğru göstermiyor 1 aylık makina ve laptplar hakkında fazla birşey bilmiyorum.cihaz şarj olduktan sonra (ışık sönünce)fişini çekiyorum kritik pil alarmı veriyor 15 dakika sonra %2 oluyor %0 ve sonra % 16 pildurumuna geçiyordaha üstüne hiç çıkmadı. 1,5 saatte böyle gidiyor recovery yaptım fakat hala aynı.değişik bir program yüklenebilirmi.yardımlarınızı bekliyorum.

aynı problem bende de var... 9220... ben alıstım :) sen de alıs..

bu arada bu pil problemi dısında en ufak bi yamuk yapmadı alet daha bugune kadar.. tam 2 sene oldu.. maşallah diyelim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: grckyzb

format atayım diyorum bi benim 9220 ye..
    rektifiye edeyim artık..nasıl edeceğiz..format nasıl atacağız..
    taner82 ne dersin dostum..atalımmı..
    ne oldu senin wi-fi sorunu

:) mesajı yeni gordum desem.. sen de gerci muhtemelen bu mesajı ya gec goruceksin ya da hic gormiyceksin kardes.. ama format her bilgisayara donem donem sart bir hadise :)
  • Hala R9220 'si olan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.