Şimdi Ara

PACKARD BELL recovery management nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
25.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar..benim bilg.format atmam lazım..markası packert bell tm-81...bunda PACKARD BELL recovery management nasıl yapılır?daha doğrusu yaptığım zaman işletim sistemi yüklü olurmu? çünkü orjinal win7 kurulu aldım ama cd si elimde yok...bu işi yapan yaa bilen yardımcı olursa sevinirim..saygılarımla...

• Merhaba,

Format atmak için Packard Bell Recovery Manager'ı kullanabilirsiniz.

Bunun için sırasıyla Başlat ==> Tüm Programlar ==> Packard Bell - Güvenlik ve Destek ==> Packard Bell Recovery Manager'a tıklayın.

Açılan pencereden solda Geri Yükle'ye tıklayın.

Oradan geldiğiniz yerde üç seçenek olacak. Birincisi bütün verilerinizi (belgeler vs) silecek, fabrika ayarlarına döndürecek. İkincisi sadece işletim sistemini yeniden kuracak. Üçüncü seçenek bilgisayarına özgü sürücü ve uygulamaları yükleyecek.

Özetle eğer belgelerinizi yedeklediyseniz birinci seçenek, belgelerinizi yedeklemediyseniz ikinci seçenek kullanılabilir.

Bu arada daha önce oluşturmadıysanız, Packard Bell Recovery Manager içinden Fabrika Varsayılan Diski oluştur ile kurtarma cd/dvdlerinizi oluşturmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: goxel_35

Merhaba,

Format atmak için Packard Bell Recovery Manager'ı kullanabilirsiniz.

Bunun için sırasıyla Başlat ==> Tüm Programlar ==> Packard Bell - Güvenlik ve Destek ==> Packard Bell Recovery Manager'a tıklayın.

Açılan pencereden solda Geri Yükle'ye tıklayın.

Oradan geldiğiniz yerde üç seçenek olacak. Birincisi bütün verilerinizi (belgeler vs) silecek, fabrika ayarlarına döndürecek. İkincisi sadece işletim sistemini yeniden kuracak. Üçüncü seçenek bilgisayarına özgü sürücü ve uygulamaları yükleyecek.

Özetle eğer belgelerinizi yedeklediyseniz birinci seçenek, belgelerinizi yedeklemediyseniz ikinci seçenek kullanılabilir.

Bu arada daha önce oluşturmadıysanız, Packard Bell Recovery Manager içinden Fabrika Varsayılan Diski oluştur ile kurtarma cd/dvdlerinizi oluşturmanızı öneririm.

Merhaba Göksel bey,
    Bende pb i3 var recovery den işletim sistemini yeniden kurmak için başlattım. Fakat siyah açılış ekranındayken 'kurulum hizmeti başlıyor' yazıyor. Sonra;
    ' Windows yüklemeyi tamamlayamadı.bu bilgisayara Windows yüklemek için yükleme işlemini yeniden başlatın.'
    Diye mesaj veriyor. Onaylıyorum ama her seferinde başa dönüyor aynı hatayı veriyor. Ayrıca başlangıç cd de oluşturmamıştım. Yardımcı olursan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Packard Bell Recovery Manager programını nerden indirebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.