Şimdi Ara

Packard Bell Servis!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tebrik ediyorum kendilerini. Yaptıkları işten çok memnun kaldım. 1 hafta kadar önce 1.5 yıl önce aldığım garantisi devam eden bilgisayarı servise yollamıştım. Sorunları; yük altında aşırı ısınma, 4 tuşun basmaması ve bataryanın kafayı yemesiydi. Sorunlar benden kaynaklı değildi; belki batarya benden kaynaklıdır ama neyse konu o değil. Aldığım yere götürmüştüm(Darty); onlar servise yolladı. Servis de 4 günde bios güncellemiş, bakım yapmış, yeni klavye ve yeni batarya takıp yollamış. Eskiden bir işlemi gerçekleştirirken 90 derece olan sıcaklık şimdi 70 derece. Klavye zaten yenilendi. Bozulmadan önce bataryamın wear level %25 iken şimdi %3'lük yeni bir bataryam oldu. Kısaca 4 gün gibi kısa bir sürede yaptıkları hoşuma gitti. Almadan önce de tereddütlerim vardı pek bilinmeyen bir marka sonuçta ama aynı özelliklerdeki bilinen bir markaya çok daha fazla para baymak istemedim açıkçası. Bu saatten sonra bir daha bilgisayar alırsam yine Packard Bell alırım. Şu ana kadar performansından memnundum. Servisinden de memnun kaldım.

Servise yollamadan önce çok çekincelerim vardı; serviste geçecek süre olsun suçu kendilerinde değil de kullanıcıda bulmak amacı olsun. İnternette okuduklarım da şüphe etmeme sebep oldu ama yersiz olduğunu gördüm. Kullanıcı hatası olmazsa gayet de işini yapıyor adamlar. Çekinceleri olanlar varsa diye açıldı konu reklam amaçlı vs. değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 23 Şubat 2013; 16:21:27 >

• Ben de çok memnunum servisten. Hdd ışığı yanıyordu sürekli donma ve ses sorunu vardı yolladım 3-4 gün içerisinde yeni Hdd ve ses sorunu hallolmuş biçimde geri geldi.Şu an benimde 1.5 yıl oldu ve son kez bi servise yollayıp kapanışı yaparım seneye de yeni bi Packard Bell alırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.