Şimdi Ara

PACKARD BELL TJ75-JO-281TK ve 282TK KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
4
Favori
41.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anxiyete

arkadaşlar 282tk var formatlayıp w7 ultimateye çevirdim yalnız dokunmatik kısmın kullanıldığı zaman ekranda çıkan grafikler görünmüyor bunun için ne yapmam lazım?

Apps Recovery DVD sini takıyorsun, ordan contentse giriyorsun ordan Packard Bell infocenter yazılımını kuruyorsun, tabi umarım Apps Recovery DVD si oluşturmuşsundur format atmadan evveli
  • neyse dosya küçükmüş aşşağıdaki linke attım infocenteri

http://www.fileserve.com/file/bp5aRpb
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcelik21

bu arada realtek R.256 sürücüsünü yayınlamış, umarım cızırtıya kesin çözüm olur, indirip bakalım, tabi realtek sitelerinin leş gibi bağlantı hızıyla indirebilirsek..

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Sürücüyü indirip , deneme şansınız oldu mu ?

• ürünü bugün media markt dan aldım 1300 tl ye. çok güzel bir ürün ve cızırtı problemi yok gayet güzel öneririm :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26061995

ürünü bugün media markt dan aldım 1300 tl ye. çok güzel bir ürün ve cızırtı problemi yok gayet güzel öneririm :))

Hayırlı olsun.Güle güle kullanmanızı dilerim.
  • sürücüyü indirdim ve daha beter oluyor, yine 2,55 i geri yükledim ve prodowns un verdiği fixi açıp yüksek performansa getirdim bu şekilde hemen hemeen yok oluyor başka yöntemler bu kadar etkili değil
  • Arkadaşlar , @Black_Wolf14 cızırtı problemini çözdü.Sizin problemide aynı yolla çözebilirsiniz.İncelemediyseniz aşağıya link veriyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_39882166/mpage_4/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 9 Ocak 2011; 10:54:50 >
  • merhaba arkadaşlar sizden bişey rica edicektim yaklaşık iki aydır kendime laptop arıyorum ama bir türlü hem güzel hemde iyi bir laptop bulamamıştım yanlız iki gündür bu laptopta kaldım PACKARD BELL LM98 CORE I5 460M-2.53GHZ-4 GB DDR3-500GB-17.3"-DVDRW-1024MB HD5650-CAM-BT-W7PRE

şimdi sorularım servis çalışmaları nasıl (açıklama yapım yani birşeyleri bozulduğunda teknik servis 45 gün içinde yapamazlarsa gerekeni yapıyorlar mı vatandan alıcam da zaten benimmuhattabım onlar ama gene de öğrenmek istedim )

ikinci sorum elektrik mühendisi olduğum için outocad gibi programları kullanırken kasacak mı diye düşünüyorum (ufak bir yorum bence kasmaz ama gene de siz üstadlar daha iyi bilebilirsiniz)

bu ürünün kampanya da olan bir şirket var mı şuanda

üçüncü sorumda başka 1300-1600 arasında önereceğiniz laptop var mı

şimdiden herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemibo -- 9 Ocak 2011; 14:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eemibo

merhaba arkadaşlar sizden bişey rica edicektim yaklaşık iki aydır kendime laptop arıyorum ama bir türlü hem güzel hemde iyi bir laptop bulamamıştım yanlız iki gündür bu laptopta kaldım PACKARD BELL LM98 CORE I5 460M-2.53GHZ-4 GB DDR3-500GB-17.3"-DVDRW-1024MB HD5650-CAM-BT-W7PRE

şimdi sorularım servis çalışmaları nasıl (açıklama yapım yani birşeyleri bozulduğunda teknik servis 45 gün içinde yapamazlarsa gerekeni yapıyorlar mı vatandan alıcam da zaten benimmuhattabım onlar ama gene de öğrenmek istedim )

ikinci sorum elektrik mühendisi olduğum için outocad gibi programları kullanırken kasacak mı diye düşünüyorum (ufak bir yorum bence kasmaz ama gene de siz üstadlar daha iyi bilebilirsiniz)

bu ürünün kampanya da olan bir şirket var mı şuanda

üçüncü sorumda başka 1300-1600 arasında önereceğiniz laptop var mı

şimdiden herkese teşekkür ederim

@eemibo

Sorularınızı şu şekilde cevaplandırmaya çalışayım:
    PB'nin servisi İstanbul'da var.Kısaca yaygın değil.Ayrıca PB'nin ,Acer bünyesinde olduğunu biliyorsunuzdur.Ürün bozulduğunda elbetteki diğer servisler gibi yasal yükümlülük çerçevesinde 30 iş günü kuralına uymak zorundalar.Vatan ilk başta muhatap olabilir ancak sonraki aşamalarda muhatabınız Vatan değil PB olacaktır.
    Autocad kullanırken kasılma yaşayacağınızı düşünmüyorum.Günümüz koşullarında ekran kartı yeterli olacaktır.
    Burası PB 281TK ve 282 kullanıcılarına ait topik olduğundan notebook tavsiye edemiyorum.Umarım anlayışla karşılarsınız.
    Ayrıca almak istediğiniz ürünle ilgili link veriyorum.Dilerseniz inceleyin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_45340106/tm.htm

Aşağıda verdiğim linkten de ekran kartı sıralamasını ve incelemesini fikir vermesi açısından gözden geçirebilirsiniz:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• packardbellden uzak durun. ekran kartı problemi çok çıkıyor. sütten dilim yandı, yogurdu üfleyere kyiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigning

packardbellden uzak durun. ekran kartı problemi çok çıkıyor. sütten dilim yandı, yogurdu üfleyere kyiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: asigning

packardbellden uzak durun. ekran kartı problemi çok çıkıyor. sütten dilim yandı, yogurdu üfleyere kyiyorum artık

Neden bu kadar sitemkar bir dil kullandığınızı merak etmiştim.Diğer başlıklara yazdığınız yorumları okuyunca gerçeği anladım.Başınıza gelenler tam anlamıyla kabus niteliğinde.Geçmiş olsun.
    Ben de karar verdim, değil yoğurdu üfleyerek yemeyi, bir daha asla yoğurt yemeyeceğim.
  • Arkadaşlar, aranızda @Black_Wolf14'ün çözüm yollarını deneyerek cızırtı probleminden kurtulan oldu mu ? İzlenimlerini paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

Arkadaşlar, aranızda @Black_Wolf14'ün çözüm yollarını deneyerek cızırtı probleminden kurtulan oldu mu ? İzlenimlerini paylaşabilir mi ?

Evet arkadaşlar bir tek bende mi işe yaradı bu çözüm, deneyen ve problemi çözülen arkadaşlar geri bildirim yaparsa iyi olur.
  • en kısa zamanda uygulicam. Gecen uygulamaya calıştım nokta ve esittiri bulamadım bu kez uygulicam. Benim merak ettigim nokta simdi packard yeni bir bios yayınlasa support sitesinde, biz bu biosu guncellesek modlu bios gider mi, ya da halihazırdaki 1,26 ile tekrar modlu bios üzerine flashlasak eski haline döner mi?
  • herkese selam ,

Pb Tj75 281 TK kullanıcısıyım ,

arkadaşlar speecy adlı programdan cihazın ramlerinin 2 gb hyundai 333mhz ve samsung 1 gb 667 mhz oldugunu ogrendım.

bu da demektır kı hızla ramleri değiştirmem lazım ,2 adet boş slotum var.Sormak istediğim şudur,

1 adet tek slot ddr3 4gb 1066mhz ram alsam işimi görür mü ?

alacağım ram ne olmalı?

aldım diyelim makıneyle gelen ramlerı cıkartayım mı yoksa üstüne ekleyeyim mi , bu sefer de sistem tam corba olacak :2 gb 333mhz 1 gb 667 mhz ve 4gb 1066mhz olacak toplam 7 gb ,,zaten su an kı mevcut ramlerle takılmalar su bu yasıyorum ...
    kafam karıstı anlayacagınız ,anlayan arkadaslardan cevap beklıyorum...

herkese esenlık dılerım kıymetlı arkadaslar.
  • benim masa üstü PC bilgisayarımda 4 gb kingston hyperX RAM lerim vardı, bunlardan iki tanesi 1,8 v diğer iki tanesi 2 v idi, uzunca süre bu şekilde kullandım, bilgisayarım çok güçlü olmasına rağmen ağır çalışıyordu, sonra bir gün kasayı temizlerken 2 rami çıkarıp bilgisayarı 2 Gb ramla çalıştırdım, bunlar aynı volt değerinde olan ramlardi, bilgisayar adeta uçmaya başladı. sana tavsiyem taktığın tüm ramlerin aynı voltta olması ve aynı Mhz değerinde olması yani kit ramleri kullanmanı tavsiye ederim.
  • @rcelik21
    PB support sitesinde yeni bir bios yayınlasa tahminim sorunu çözücü yönde olacaktır.Baktınız olmadı bios seçeneklerinden ''Load Setup Defaults '' bölümüyle fabrika ayarlarına dönerek tekrar 1.26 sürümünün modlu şeklini deneyebileceğinizi düşünüyorum.Ancak önceki masa üstü PC'de bios ayarlarıyla bol bol oynamama rağmen notebookta hiç denemedim.Yarı yıl tatilinde bazı ayarları ben de değiştirmeyi planlıyorum.

@sendemail

Bizim notebooklarda kullanılan chipset İntel HM55 ve slot sayısı 2 olarak biliyorum.Yani boş slot yok.Speccy'de ramlar 2 Gb + 2 Gb (282TK ) ikiside Hyundai ,sizdeki 1 Gb olan Samsung ilginç olmuş.Ayrıca Speccy'de ram analizine girmeden önce 4.0GB İkili-Kanal DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20) şeklinde gösterilmiş.Bir sorum olacak , ram eklemeniz durumunda garanti kapsamından çıkmaz mı ? Başka test araçlarıyla da kontrol yapıyorum.Sonucu ayrıca paylaşırım.Size de esenlikler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 17 Ocak 2011; 23:49:00 >

• Arkadaşlar PB TJ-75 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi acaba sonradan alpta pişman olmak istemiyorum. Amacım oyunları yüksek performansda oynayım ve cad cam 3d max vs uygulamaları rahatça kullanabileyim.

Uzun vadede bir laptop olmasını istiyorum vereceğiniz bilgiler benim için önemli.

Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

Arkadaşlar PB TJ-75 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi acaba sonradan alpta pişman olmak istemiyorum. Amacım oyunları yüksek performansda oynayım ve cad cam 3d max vs uygulamaları rahatça kullanabileyim.

Uzun vadede bir laptop olmasını istiyorum vereceğiniz bilgiler benim için önemli.

Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...

valla performans istiyorsanız bu notebook performans kralı, bunu geçebilcek notebook ancak 3000 TL civarı olur, ancak kimi cızırtı, ekran problemleri olabiliyor, biraz şans işi, sağlam da çıkabilir, uzun süre sizi uğraştırabilir de, benim notebookta cızırtı vardı ama prdowns un fix i ile fişte takılıyken ve yüksek performansta iken duymuyorum cızırtıyı, zaten bilgisayarı da sürekli fişte ve yüksek performansta kullanıyorum ve genellikle oyun oynuyorum, tüm oyunları açıyo ama bir masa üstü performansı beklemek yanlış olur, benim önceki HD4850 li masa üstü bilgisayarım bundan kat kat iyiydi, sonuçta notebook

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.