Şimdi Ara

Packard Bell TJ75-PO-112TK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
6.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkank7534

Merhaba arkadaşlar TJ 75 114k kullanıcısıyım. Benim bir sorunum var paylaşim dedim : Bilgisayar açıkken hiç bir işlem yapmamama rağmen fan sürekli çalışıyor. Örneğin ufak bir winamp programını açtığımda dahi fan başlıyo çalışmaya. Acaba bu bir sorun mu, aynı durum sizde de oluyor mu?

Çözüm:
    quote:

Orijinalden alıntı: utkuakın

Ben de aynı sorunu yaşıyordum, oyun oynamadığınız zamanlar güç seçeneklerinden "güç tasarrufu" modunu seçince sorun halloluyor.
  • Ekran kartı driverı çıkmayacak galiba...Bu makinenin aynısı olan acer 5740g nin hd5650 driverinı yüklesek çalışırmı bizim tj75 de?
  • valla bende bahsedilen problemlerin hiç biri yok süper makina
  • merhaba arkadaşlar bende tk112 aldım recovery dvdsini yedeklemedim recovery yapmak istiyorum sabit sürücü yapılandırılması fabrika varsayılanına ayarlanamadı. geri yükleme işleminden cıkıldı diyor acılışda f11 f12 alt+f10 işe yaramıyor sadece f10 la bi sayfa geliyor oda recovery sayfası değiil yedekleme işlem,inde driver ları yüklüyor ama fabrika varsayılan diski diyince aynı sorunu veriyor yardımlarını bekliyorum.
  • 112K modelini kullanıyorum ve genel anlamda çok memnunum fakat kapı zili gibi bir ses değişik zamanlarda çalıyor.. sık sık veya uzun zaman aralıklarında farketmiyor.. kapatmayı denedim ama bulamadım.. bilen varsa neyin sesi olduğunu söyleyebilir mi? büyük sıkıntı oldu benim için..
  • Bendede aynı sorunlar var fan çok çabuk devreye giriyor makinanın altında fan delikleri bı bakın fanin sadece yarısı gözüküyor sanki fan tam kasaya uyum sağlamamış gibi onun haricinde hoparlör den gelen tiz ses beni rahatsız etmiyor perfomans oyunlarda çok iyi ama arka arkaya resim açınca mak cuvalliyor bende acer 5315 1gb ram celeron 1.7 makina yazın bile fani çok nadiren devreye giriyor internet falan devreye girmiyor geceleri çok sessiz kendi yle barışık ve uyumlu bir makina
    Diyebilirim
    bence yeni sistemler ve perfomans yük bindiriyor ama o fan delikleri bizim pb lerde bı tuhaf
  • Benim tahminim, laptop da bulunan sistemlerin çok iyi olması. Bu sebepten dolayı fan minimum seviyede sürekli olarak çalışmaktadır.

Sorum sizin pc'niz ne kadar sürede ısınıyor. Bende genellikle beş dakika sonra laptop'un altı yavaştan ısınmaya başlıyor. yarım saate ise sıcacık oluyor. :)

Kışın ısınma sorunumuza karşı uyum sağlayan bu makina, yazın ise bizi yarı yolda bırakır :)

Bu arada benim laptop 202 model.
  • arkadaşlar ben ayın 19unda 112TK modelini aldım ilk 3 gün fan ısınma ve cızırtı problemim yoktu.( zaten cızırtı sesi rahatsız edici bir ses değil ancak kulağını dayarsanız duyulacak ses.)aradan 3 gün geçti ve hava sıcaklığı arttı ve doğal olarak fan sürekli devreye giriyordu en basit şeyde bile. şimdi hava sıcaklığı düştü aynı şekilde fan devreye girmiyor ısınmıyor.cızırtı sorunuda şöle oluyor bu bir donanımsal problem bazı arkadaşlar yazılımsal diyo ama alakası bile yok.dikkat edin fan devreye girince cızırtı sesi geliyor.buna yapılacak bişey yok.ben çok memnunum bu bilgisayardan özellikle fan sesi çalışsa dahi hiç duyulmuyor ve performans olarak çok iyi.inşallah sizinde problemleriniz çözülür.birde şunu sölemek istiyorum fan ne kadar çalışırsa pcnizin ömrü okadar uzar sistemi soğutması herzaman için iyidir.
  • benim kuzen şimdi aldı istanbul cevizlibağ vatandan. stokta bulmasına sevinmeli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.