Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
5
Favori
77.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu laptop un tuş takımına bayılıyorum ^^ DVD yazma konusunda bir sıkıntım olmadı.Şimdiye dek 7 tane yazdırdım hepside başarılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefurious67 -- 10 Ekim 2010; 15:14:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefurious67

Ben bu laptop un tuş takımına bayılıyorum ^^ DVD yazma konusunda bir sıkıntım olmadı.Şimdiye dek 7 tane yazdırdım hepside başarılıydı.

aynen bende çok sevdim tuş takımını ama eksileri artılarından daha fazla diye düşünüyorum. mesela bir kötü yanıda kamerası 1,3 megapiksele göre berbat bir görüntüsü var yani bazı özellikleri ön plana çıkıyor diye tercih edilen bir cihaz (örneğin ati 5650 ekran kartı) ama onların dışında kalite ayaklar altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahayeniyim -- 10 Ekim 2010; 15:30:18 >
  • harddisk satadir, ide harddisk yillar once bitti.

quote:

Orijinalden alıntı: dahayeniyim

quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

DVD yazıcı kalitesiz o bariz açık zaten ama recovery alırken sorun yaşamadım,şarj süresi dediğin gibi banada kıksa geldi ama elektrik kaçağının olduğu yeri tam anlayamadım touch pad in orada nerde metal kısım, heryere baktım ama kaçak hissettmedim

touchpad in ve etiketlerin olduğu desenli metal kısmı diyorum. kill1033 yani sata değil ide sanırım bu hdd.
  • dvd surucu ve hdd nin markasi nedir ???
  • pil ve sarj takiliyken kullanmak en mantiklisi. Elektrik kesildiginde bilgisayariniza birsey olmaz boylece. Pile de herhangi bir kotu etkisi yok soylenenin aksine.

quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Şarj prize takılıyken kullanmanın bir sakıncası varmıdır ? Herkes farklı birşey diyor kafam karıştı.

quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Şarj prize takılıyken kullanmanın bir sakıncası varmıdır ? Herkes farklı birşey diyor kafam karıştı.
  • Yani benim için İşlemci ram ve ekran kartı daha önemli olduğu için webcam inin kalitesini o kadar dert etmiyorum. Bence verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir cihaz
  • web cami dvd formatında kayıt yapsa nolur.. hem şu elektrik kaçağı filan cihazda kesinlikle yok. olaydan bahseden arkadaşın topraklamasında bir sorun olabilir.. cihaz bir numara
  • arkadaşlar bu modeli Vatan Comp. dışında hangi mağazada bulabilirim İstanbul da.

Ayrıca PB nin servisi hizmeti nasıl?
  • Bimeks ve Gold'a bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

dvd surucu ve hdd nin markasi nedir ???

cevap vericek yokmu ?
  • @berkaydj

HDD:Western Digial WD3200BEVT-22A23T0

DVD:TSSTcorp TS-L633C
  • bios u güncelledikten sonra fan daha sık çalışmaya başladı sanki, böyle bi durumla karşılaşan var mı ?
  • Bende sanki hiçbir şey değişmedi biosu güncelledikten sonra.Fakat belki sıcaklıları daha da düşürmek için öyle bir özellik eklemiş olabilirler.
  • arkadaşlar takmayın kafaya bu kadar fan ne kadar zaman çalışıyor ne kadar ses çıkarıyor.. bırakın detayları aletin tadını çıkarın canavar gibi oyun oynanıyor bunda yaw. hem mezaramı götüreceksiniz. kullanın çatır çatır...
  • eskişehir media markt kampanya yaptı bilgisayarda 1199 tl ye satılıyor. bimeksden bir hafta önce 1300 tl ye almıştım :(
  • Bu tm81 in üstünde gelen 5200 Rpm lik hdd lerini 7200 Rpm lik hdd ile değiştiren arkadaşlar bu oyunlardaki ani fps düşme sorunu sizde halloldumu acaba?
  • xp 64 bir driverlarını bulan varmı
  • Beni de yazabilirsin.Geçen sayfalarda yazmıştım ama görmedin heralde :)
  • DNS nerden değiştiriliyor ya ?
  • kısmetse bu hafta içi gidip alıcam bu modeli Vatan dan. Bu arada bu model neden Packard Bell in sitesinde yok. TM81 serisinden sadece i5 li modeli koymuşlar.

@ZinedineZidane

Win7 den bahsediyorsun muhtemelen,

Denetim masası - ağ ve internet e girin. Oradan ağ ve paylaşım merkezine girin. Orada bağlantılar bölümünde bağlantınızı göreceksiniz. Tıklayıp özelliklere girin. Özellikler altında internet protokolü 4 var. Ona tıklayıp alttan özelliklere girince DNS penceresi açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 12 Ekim 2010; 16:37:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.