Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 (AMD PHENOM II X4 - HD5650) KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
5
Favori
77.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğiniz özellik core i3 i5 i7 serilerinde var işlemcinin gpu sını kullanarak güç tasarrufu yapıyor amd de böyle bir özellik yok
  • Ama Hp nin g62 modelinin p 320 işlemcili modelinde var bu özellik. Ekran kartıda ati hd 5470 daha dün kullandım :)
  • Yaz beni de hocam şiparişi verdik bakalım gold'a :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

quote:

Orijinalden alıntı: skoko

notebooklardan hiç anlamadığım için 3-4 gün forumu inceledim bütçeyi zorlayarak lenova y560 almaya karar verdim ama kampanyadan tm81 aldım yarın elime geçicek inş bi sorun falan çıkmaz.

lenovo y560 ekran karti ney ? bu model guzel valla. y560 i hatirlamiyorum ama iyi secim bu makineyi tuttum ben . Asuslar super ama stoklarda kalmadi. hd 5730 kiyak gpu. bu modelin fiyati performansina gore cok cok uygun. daha 1 yil once mal mal makineleri bu fiyatlardan zar zor alabiliyordu insanlar. phenom II ve core i3 i5 ler geldi fiyatlar dustu. Ama en buyuk tesekkur kesinlikle ATI'ye. Adamlar notebook piyasasinda bilincli tuketiciye ulasmayi basardilar. HD 5650 - HD 5730 = Uygun fiyata oyun keyfi. Helal olsun tuketiciyi kolladiklari icin.

modeli bu y560

2 gündür kullanıyorum. f/p olarak olarak çok memnunum herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thefurious67

Pb tm 81-sb-103tk nın maks. ram desteği kaç acaba bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?

yokmu bunu cevaplıcayak birisi arkadaşlar?
  • Dostum aynı sistemi senin gibi yaptım ssd aldım ve makineye takılmayı bekliyor

Ama tuzluya geldi be 1684 lira ödedim kredi kartının bana tandığı yetki bu kadardı

Ama bayıldım arkadaşlar herkez almalı benide listeye yazın

Bu arada pili hiç takmadım bi sıkıntı olur mu şarja takıp sonra çıkartsamıydım acaba ?

Bimeksten sipariş ettim 2 güne geldi teşekkür ederim bu bilgisayarı önerernlere

Benimde puan 4.4 nedeni nedir acaba herşey tam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICES NMB -- 4 Ekim 2010; 22:46:39 >

• Valla bence pili kullan çünkü pilin orjinali 100 lira civarı allah göstermesin adaptör filan varda elektirikle alakalı bir sıkıntıda 100 lira için başın agrımasın ben öyle düşünüyorum sürekli pirizde takılı duruyor bana zararı yok zaten 2 yılda ölücek pil :) varsın sıkıntı oluşturmasın banada ölsün 2 senede çok canımı sıkarsa alırım diye düşündüm... Ssd zaten şu aralar lüks ama hız istiyorsan mecbursun biraz yapacak bişey yok ama keyfi bir başka o ayrı kullandıkça seveceksin :)

Grafik puanıysa ona pek takılma temayı win7 ye çevir düzeliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Dostum aynı sistemi senin gibi yaptım ssd aldım ve makineye takılmayı bekliyor

Ama tuzluya geldi be 1684 lira ödedim kredi kartının bana tandığı yetki bu kadardı

Ama bayıldım arkadaşlar herkez almalı benide listeye yazın

Bu arada pili hiç takmadım bi sıkıntı olur mu şarja takıp sonra çıkartsamıydım acaba ?

Bimeksten sipariş ettim 2 güne geldi teşekkür ederim bu bilgisayarı önerernlere

Benimde puan 4.4 nedeni nedir acaba herşey tam ?

arkadaşlar,

puanlamayı yeniden yap seçeneğine tıklayın.bir müddet bekletiyor ve puanlama bittiğinde yeni değeri görüyorsunuz.benim de 4,4 gösteriyordu puanlamayı yenileyince düzeldi

• http://bilgisayarmerkezi.com/urundetay.asp?id=4668

Arkadaşlar yukarıda ki siteyi bileniniz yada alışveriş yapanınız var mı acaba? Fiyat fena gözükmüyor ama siteyi ilk defa duyuyorum.
  • fiyat vatan fiyatı ile aynı yani gayet güzel bonusa 6 taksit seçeneğide var. ancak siteyi bende ilk defa duydum.
  • media markt da şu anda indirimde netten daha cacip fiyatı world e 10 taksit yapabilirsiniz 2 gün daha beklesem oradan alıyodum sabredemedik hayırlısı olsun
  • arkadaslar günlerdir bu laptopu arastırıyorm.kısa sürede alıcam ama iyice arastırayım istiyorum diğer modelleri de.. buna karsılık olarak sunu buldum.fikirlerinizi bekliyorm. 200 tl fazlası var.

İşlemci Üreticisi : Intel®
    İşlemci Modeli : Core™ i5
    İşlemci Numarası : 450M
    İşlemci Hızı : 2,4 GHz
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmış : İşlemci hızı 2.40 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 2.66 GHz., 3MB Intel® Akıllı Bellek
    Bellek : 6 GB
    Disk Kapasitesi : 500 GB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Ekran Kartı : ATI 5650 Ekran Kartı (1 Gb Ayrılmış)
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Ağırlık : 2,60 kg
    Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB
    Ekran Kartı Türü : Harici
    Max. Bellek Desteği : 8 GB
    Bellek Türleri : DDR2
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    Kablosuz Ağ : 802.11b, 802.11g

ne dersiniz. kafamı kurcalayan nokta işlemci. ati phenom x4 n930 mu tercih etmeliyim i5 450 m mi.bi paket olarak hangi bilgisayarı önerirsiniz.aralarındaki fark işlemci zaten.şimdiden teşekkürler

• Bellek turu DDR3 olacak herhal. Core i5'in DDR2 bellek uyumu olmamasi lazim. yanlis yazmislar. Bu ozellikleri verdigin makine baya iyiymis. Isletim sistemi hali hazirda lisansli olacagi icin degistirmene gerek kalmaz. Sonuc olarak gayet iyi. i5 450M diyorsun bir de, 450 ve 520 islemciler cok iyi.
  • packard bell in tm81 modeline kıyasla daha iyidir diyorsun yani tercih edilir mi.pek bilgim yok cünkü laptop konusunda. ek olarak bir model daha buldum o da şu.

HP G62-b08ET

şlemci Üreticisi : Intel®
    İşlemci Modeli : Core™ i5
    İşlemci Numarası : 460M
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz
    Bellek : 4 GB
    Disk Kapasitesi : 500 GB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Kartı Belleği : 1 GB
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2714 MB'ye kadar toplam grafik belleği
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic
    Dahili Web Kamera : Evet/Var
    Ağırlık : 2,80 kg
    Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB
    Ekran Kartı Türü : Harici
    Max. Bellek Desteği : 4 GB
    Bellek Türleri : DDR3
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px

3 laptop arasında kaldım. fiyat bimexte 1433
  • Bu uyduruk bunu gec. Diger 2 si arasinda hangisini begendiysen onu al. islemcileri ayni sayilir aralarindaki farki sen hissetmezsin. benim de kafami kurcalayan nokta ekran kartlari. Koydugun islemcilerin hepsi kalburustu. Yani kaliteli. Ama yarin obur gun oyun oynayayim dersen, gidip 5470 li makineye para verirsen aldigin gibi zarar edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 9 Ekim 2010; 18:17:42 >
  • özellik olarak casper in özellikleri iyi ama forumda arastırdım casper almayın fln diyor millet ugrastırıyormus.sanırım packard bell tm81 alıcam.sorun bu laptopu bulmak.bimexten bakmıstım ama istanbulda kalmamıs sanırsam. cok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

özellik olarak casper in özellikleri iyi ama forumda arastırdım casper almayın fln diyor millet ugrastırıyormus.sanırım packard bell tm81 alıcam.sorun bu laptopu bulmak.bimexten bakmıstım ama istanbulda kalmamıs sanırsam. cok teşekkür ederim

http://bilgisayarmerkezi.com/urundetay.asp?id=4668 burada da varmış ama site vs. durumu nedeniyle alan varmı bilmiyorum

• PB TM81 i ben gold.com.tr den aldım fiyatıda gayet makul. Benim sorum alanlara sizde bu hoparlorlerin altındaki krom yüzeyin üstünde koruyucu naylon gibi birşey varmıydı? bendekinde hafif çizik gibi birşeyler var bide sanki üstünde ince naylon bir tabaka varmış gibi. Köşelerden kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı. Aklıma takıldı bu şey benim cevaplarsanız sevinirim ^^ bu arada benide liseteye ekleyebilirsiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefurious67 -- 9 Ekim 2010; 22:23:52 >
  • Samsung R580 ve R540 arasında kalmışken bugün Vatanda bu bilgisayara rastladım ve aldım.1290 liraya falan geldi indirimle birlikte.i3 lü samsung'a 1500 tl verecektim bunu görmesem.Üstüne 1 yıllık norton antivirüs , 2+1 logitech ses sistemi ve logitech kablosuz mouse ve klavye aldım hepsi 1400 tl falan tuttu.Çok karlı bir gün oldu benim için.Ayrıca benide ekleyebilirsiniz artık.

Edit : İlk şarja taktığımızda kaç saat durması gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKADAM. -- 9 Ekim 2010; 22:44:24 >
  • Şarj ışığı mavi olana kadar şarjda durması gerekiyor.Benim sorumu cevaplayabilirmisin acaba klavyenin üstündeki krom görünümlü yerde naylon koruyucu vs varmıydı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.