Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
1
Favori
39.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp kurulumunu ben de yaptım ancak wireless ve ses için driverlar yok aslında var da onları tanımadığı için sesi ve wireless'ı yok şu anda bilgisayarın. bu dediklerimin driverları sizde varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim ben de vista ve xp driverları uyumlu çalışmadı
  • Function tuşu var Fn ona basılı tut yukarda da parlaklık artırma var ordan arttır
    birçok yanı belki tatmin etmeyebilir maa ekranı güzel gibi

bu arada driverlar xp ile uyumsuz, teker teker driverlarını bulalım XP için
  • hocam p-006 için ses, card reader ve wireless driverları dışında hepsi oldu ama wireless ve ses olmazsa olmazlardan arıyorum ama bi sonuca da ulaşamadım.
    diğer bütün driverları packard bell'in sitesinden indirdim ve oldu ama bu driver sorununu bi şekilde halletmemiz gerek
  • http://www.des-tech.com/showdriver.aspx?prdId=NBPBEAMB85P006
    bu sitedekiler son versiyonları mı - sen hangi siteden indirdin?

olmazsa kart türünden, üreticinin sitesindne veya aynı kartları kullanan başka bi laptopun sitesindne indiririz

- wireless - saten yaygın bakarım ben
    - ses - bilemiyorum, yaygın bi ses kartı değil
    - card reader - halledilir heralde entegre çalışmıyo mu?,
    -----------------------
    edit: baktım benim verdiğim sitede varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 14 Ekim 2007; 21:58:44 >
  • bu vatandan aldığınız mb85-006 larda 1gb ram verdiler mi?Biz sorduk ama adam sadece notebook çantası var dedi bizde çıktık ama bi önceki sayfada bi arkadaşımız 1 gb ram almış acaba bidaha nasıl temin edebiliriz vatandan?
  • htt p://www.des-tech.com/download.aspx

bu linkten baktım ve bütün driverları yükledim tekrar wireless tamam oldu card reader da tamam oldu gibi başka sıkıntılar çıktı ama ses olmadı olmuyo çok ilginçtir ama nedenini de bir türlü anlayabilmiş değilim. mail atıcam birazdan bu driver acaba doğru mudur diye sizde ses çalışıyo mu xp'de yani bu driverla kurunca oldu mu
  • mrtcn_62 bu arada sen vatana git mutlaka 1 gb ram al, vermeyi unuttular ya da bilerek takmadılar diycem ama öyle bişey olmaz heralde kampanyada olan bişey bu
  • olmadı kardeş ses olmuş gibi görünüyor ama sesli birşey aaçıldığında hata veriyor .......yani anlayacan olmadı kardeş......benim bildiğim yapanda olmadı şimdilik...kolay gelsin.....

quote:

Orjinalden alıntı: ddeancher

htt p://www.des-tech.com/download.aspx

bu linkten baktım ve bütün driverları yükledim tekrar wireless tamam oldu card reader da tamam oldu gibi başka sıkıntılar çıktı ama ses olmadı olmuyo çok ilginçtir ama nedenini de bir türlü anlayabilmiş değilim. mail atıcam birazdan bu driver acaba doğru mudur diye sizde ses çalışıyo mu xp'de yani bu driverla kurunca oldu mu
  • slm arkadaşlar bende 2 gün önce tatil için gittiğim bursada kampanyayı görünce bi laptop alıp geldim makina gerçekten çok hoşuma gitti yalnız ekran kartının gücü hakkında net bir bilgim yok. Gs, gt olayları nedir ve şu an piyasada ekran kartları içinde bu gsnin yeri nasıldır? Birde kart okuyucu hangi kart tiplerini okuyabiliyor onu merak ediyorum.

Tüm pbcilere iyi günler
  • ya arkadaslar su an bisim bu makinelerde directx 10 mu kurulu bi bilgisi olan varmı? daha directx10 lu bi oyun alıp kurmadımda ondan soruyorum...
  • DX10 u bilemiyorum, kurulu değildir heralde ama kurabilirsin

1GB ram veriyolar ama hediye olarak değil de entegre gibi göstermişler sitede

bütün driverları yükledim, geriye 2 tanımsız cihaz kaldı biri audio biri de bluetooth tur heralde

audio ya kastım ama internette yok, yakında halledilir heralde adamlara da destek kısmından söyledim
  • windows u update edip audio codec i yüklemeyi deneyen var mı?

update edip yükleyince olması lazım
  • merhaba
    bende bir MB85 kullanicisiyim. bir problem im var, belki icinizde basina gelmis olaniniz vardir. aygit durduk yere acilmaz oluyor. elektrik geliyor, isiklar yaniyor hatta fan sesini duymakta mumkun. fakat o kadar goruntu yok, boot ekrani yok. daha oncede oldu aleti evriri cevirirken, pilini takayim cikartayim derken duzelmisti. bu sabah actigimda ayni sey oldu ve su ana kadar geri gelmedi henuz. bu arada durum basitce goruntu gelmemesi degil sanirim cunku ne hardiskin calistigini nede sistemin yuklendigi duyuluyor...bir tavsiyesi olan varsa sevinirim.

bu arada bu forumun varligina sevindim. kullanşci sayisinin bu kadar az olmasi ise insanda acaba yanlismi yapmisiz hissini uyandirmiyor degil. acaba son anda vazgectigim DELL imi alsaydim demiyor degilim. herseyi ile ayni idi hatta ekran karti GT idi ve fiyati ise cok az ucuzdu. ne dersiniz, PB ile iyimi yaptik kotumu??:)
  • merhaba
    valla yine sagi solu ile oynarken alet kendine geldi. bir yerlerinde zamn zaman bas gosteren bir temassizlik var galiba. sanirim bir servis yuzu gormesi gerekecek. buda isin ayri bir krtik noktasi. packard bell nasil hizmet veriyor merak ediyorum:)
  • iyi hizmet veriyodur bence des-tech.com a bak iyi bi servis gibi,

bende de bi problem var seninki gibi önceki mesajlara bakarsan bu konuda paranoyak mesajlar atmışım, bi ara açılmadı ışık yanmadı, arada da bişeyler oluyo ama şimdi gayet normal

sen ne kadara aldın, hangi modeli bu arada?

ben de ara sıra düşünüyorum hata mı ettim diye ama iyi gibi, hp leri elleyince garip bi his veriyo kapaktan falan bununki onun yanında biraz normal ama bakıyorum da iyi yine
  • benimki p-017 galiba. valla ben 2 ay once aldim. simdi bayagi dusmus galiba fiyati onun icin fiyat konusunda dusunmemeye calsiyorum cunku moralim bozuluyor. 2 ay icindede bu kadar fiyat oynamasi yada kampanyalar yapmalarida biraz garip. hafif yollu enayi yerine konmus gibi oluyoruz. ben aslinda aletten memnunum ama bunun gercek bir memnuniyet olup olmadigini ancak basettigim DELL ide bunun yayinda kullansaydim soyleyebilirdim.

bu arada bir acilmam vs olayini bir sormak lazim, belkide bu tip bir tipik hata vardir bu aletlerde. yapilacak birsey varmi ogrenmek gerek. yani boyle her an supriz yapmaya acik bir halde olmasi aletin pek hos degil.
  • bende de p-017 var ama bende böyle birşey olmadı yani modelsel olan bir arıza değildir.....senin şansın bence

fiyat konusuna gelince bende seningibi bu işten birşey anlamadım valla sanki bizi bekliyordu diye düşünmüyor depiliim bu doların vede vatanın sanki herşey bana karşı planlanmış gibi geliyor bana ama şans işte ben se şimdi XP kurdum ama birtürlü diriverlerini tanıtamıyorum ses yok bluetott yok birde en garibi USB ler çalışmıyor kökhub hatası veriyor sürücü uyşmazlığı herhal usb den hiçbirşey bağlıyamıyorum birde vistaya geçiremedim bu bilgisayarı canım sıkılıyor valla ne yapacam bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarcı_st -- 15 Ekim 2007; 22:44:12 >

• walla ben de fedora linux pardus vista 64 bit XP gibi bir olaya girişçektim
    ama driverlar baya sorun oluyor, en iyisi yine vista ve pardus, XP de olabilirdi ama artık üzerinden bi zmaan geçsin, bütün driverlar otursun tekrar yükleriz

bi 1-2 ay sonra bütün driverlar çıkar, daha sistemler yeni

---

vista business 64 bit denedim, 8600 driverları ve birkaç driver daha sorun çıkarıyo, conexant galba yine, kötü oldu baya ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 15 Ekim 2007; 22:50:25 >
  • valla beklemekten başka da yapacak bişey yok gözüküyor. driver'ı çıkar mı ama şüpheliyim açıkçası
  • Bir cogumuzun kullandıgı modelde 1 gb turbo ram var onuda sanirim vista versiyonları kullanabiliyor su ana kadar diger işletim sistemlerini kurup bu ozellikten mahrum kalmaniz birazda paranizin hakkini alamamanız gibi bir sey degilmidir.
    sonuçta herkez istedigi işletim sistemini kurmakta ozgurdur ama ben vistada neyi yapamiyorsunuz onu anlayadim hala biraz vistaciymisim reklam yapiyo gibi bir takim fikirler oluşabilir aklinizda.
    bu yonde düşünenlere söyle bir maziye bakmakta fayda var win98 win milenium win2000 win xp gibi microsoft breysel kullanicilara ne sunduysa onu bir sekilde kabul ettirdi ne yapip edip onu kullandiriyo vistadada senaryo buyuk ihtimalle ayni olucak sanirim 98 in guncellemeleri artik kesildi diye biliyorum digerlerinin guncelleme yazilimlari kesmeye basliycaktir yavaş yavaş
    linux ve unix veya varyantlarindan da biraz bahsetmek gerekirse genel olarak bir cok yonde bu işletim sistemlerinin destekledigi program driver zenginligi yok ne cikarsa öncelik windows tabanli oluyor .

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.