Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
1
Favori
39.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=346

kardeş bu linke bak burda stokta var gibi ama ist mi değilmi bilmiyorum inşallah işine yarar kolay gelsin........
    quote:

Orjinalden alıntı: Korsanlar15

Aslında Pb
    Intel® CoreTM 2 Extreme X7900, 2.80 GHz işlemci
    2 Gb ddr2 800 mhz ram
    160 gb 7200 rpm hdd
    512 mb dx 10 destekli ekran kartı
    17'' diamon wiew özellikli laptop çıkarsa ne güzel olur yaw

Olmuyacağını biliyorum ama hayal işte

Bilgisayarcı_st kardeş senin laptopdan istanbulda temin edebileceğim bi yer varmı ? var ise pm den ulaşabilirsin

• http://www.hepsivar.com/asp/show_stock.asp?product=NBPBEAMB85P017

birde bu adrese bak stok kritik diyor ama bilmiyorum hadi kolay gelsin bakıyormusun bunlara @korsanlar15

quote:

Orjinalden alıntı: Korsanlar15

Aslında Pb
    Intel® CoreTM 2 Extreme X7900, 2.80 GHz işlemci
    2 Gb ddr2 800 mhz ram
    160 gb 7200 rpm hdd
    512 mb dx 10 destekli ekran kartı
    17'' diamon wiew özellikli laptop çıkarsa ne güzel olur yaw

Olmuyacağını biliyorum ama hayal işte

Bilgisayarcı_st kardeş senin laptopdan istanbulda temin edebileceğim bi yer varmı ? var ise pm den ulaşabilirsin

• aslında olabilir ama bu alışveriş sitelerini ilk defa duyuyorum güvenli olup olmadığını bilmiyorum
    ama pb alıcam %100
    1280*800 değilde 1440*900 olsa daha bi güzel olurmuş
    en kısa zamanda alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori-Seiki -- 6 Ekim 2007; 17:33:50 >
  • arkadaşlar ben hala XP kurulumu tam anlamıyla yapamadım nasıl oluyor bu iş anlamadım yazılan herşeyi yaptım fakat vistada açldıktan sonra birdaha XP ile açamadım komutları yazmama rağmen hata mesajı geliyor ve seçim menüsü gelmiyor..... üstüne üstelik heryerde yazmama rağmen yardımda gelmiyor......

dost @tarikaltuncu ya teşekkür tek yardım ondan geldi zaten heryere yazmama rağmen yardım gelmedi anlamadım neden böyle oluyor insanlar neden bildiğini paylaşmaktan çekiniyor

yazılan herşeyi yapmama rağmen XP kurdum ve vistaya geçiş yaptım fakat daha sonra XPye birdaha geçemedim nasıl yapmam lazımne yapmam lazım bilmiyorum tek fark ntlite da multie uygulayacağıma single uyguladım ondan mı aceba bilmiyorum neyse bilen biri varsa yardımcı olmak isterse bana yazsın pm de gönderebilir şimdiden teşekkürler....

unutmayın bilgi paylaştıkça büyür ve değerlenir bunu aklınızdan çıkarmayın......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarcı_st -- 11 Ekim 2007; 6:09:57 >

• ben de yakında 15.4" veya 17.1" lik modelinden almayı planlıyorum, aldığımda xp, 1-2 tane linux ve vista kurarım heralde o konuda yardımcı olabilirim

teorik konuşuyorum, muhtemelen hard diski bölüp, ilk XP'yi kurduktan sonra Vista kurman gerekir. Vista XP yi tanır ama XP Vistayı tanımaz
  • alette mouse tuşları yok mu?
  • bilgisayarcı_st Bilgisayarinda XP ve Vista Bir arada kullanmak için once XP isletim sistemini kurmalisin
    daha sonra Vistayı Hardiskinde yeni bir bölüm oluşturarak kurman gerekiyor Vista kurulumda sana boyle bir secenek soruyor olması lazim .
    yada bir ikinci secenek Xp kurarken Hardiskini bölüp C Ve D bölümleri oluştura bilirsin Örnegin C:Xp D:Vista.
    Bu şekilde sorun yaşamıycagını umuyorum .
  • sanmıyorum C xp D vista olsun, denemedim ama dual boot olunca zor, en azından XP de vistayı göremezsin ama microsoft akıllılık etmeye karar vermişse vistada xp yi görebilirsin
  • Arkadaşlar ben daha dün aldım bu bilgisayarı gerçekten çok kaliteli ses görüntü işlemci bellek harika üstelik vatan da yüzde 25 indirimli.Fakat ilk defa vista kullanıyorum pek alışamadım xp kurmak istiyorum driverlerini bulabilirmiyiz.
  • nasıl %25 bindirimli abi biz de alalım
  • VATAN İNTERNET SİTESİNDE YAZMIYOR O FİYAT İNDİRİMSİZ FİYATI YAKLAŞIK 1599 DOLAR+KDV YAZAR ORADA.GERÇEKTEN TESADÜF OLDU BENİM İÇİN BAŞKA BİLGİSAYAR VARDI AKLIMDA BUNU GÖRÜNCE HİÇ KAÇIRMADIM.VATANIN MAĞAZASINA GİTMEK GEREKİYOR.İNDİRİMLİ FİYATLAR ORADA YAZIYOR.
  • FARK OLARAK BİRŞEY GÖREMEDİM AMA GALİBA HEPSİ AYNI.
  • Benimkini Vatan Computerden peşin 2000 ytl aldım MB85 P-026 İki Hafta önce
    Performans
    işlemci :4,9
    bellek :4,8
    grafikler :4,8
    oyun grafikleri :5,1
    disk veri aktarım hızı :4,6
    En Düşük Alt Puanla Belirlenir :4,6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 12 Ekim 2007; 17:04:05 >
  • MB85 006
    EN DÜŞÜK ALT PUAN;4,8
  • bende de 4.7 çıkmıştı p-017 de

arkadaşalr nasıl XP kurmayı denedinizmi

ben kuramadım da yanlışı nerde yapıyorum bulamadım belki beraber yapabiliriz...

acer as5920 platformun da 61-62-63. sayfalara bir bakın derim ben size orda anlatılıyor hadi kolay gelsin
  • ben de aldım,
    yakın zamanda denerim
    ---
    sen silip denemiş biri olarak bilirsin bu yanındaki cd lerin içeriği nedir?

mesela ben hiç yedek almadan denesem, sonra cd lerden tekrar yükleyebilir miyim herşeyi, koymuşlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 13 Ekim 2007; 15:38:58 >
  • kardeş hayırlı olsun hangisindfen aldın vede nerden kaça aldın konfigrasyonunu yazarsan sevinirim...

tekrar hayırlı olsun....iyi seçim bence...
  • sağol, ben vatandan 1700ytl ye P006 sını aldım, sizinknden farkı anladığım kadarıyla ROBSON olayı

yukardaki gönderdiğim linkteki P006 ya ek olarak 1 adet kingston 667mhz 1gb ram hediye ediyolar

bi 3DMark06 çalıştırdım 2300~ aldı, düşük sayılır, 2800 lerde olması lazımdı ama arkaplanda vista olduğundan heralde

bi xp kurup denemek lazım ben şarj olayını halledeyim bakarım, bi professional indircektim lisanslı ama hata çıkıyo artık benim home umu kurarım belki, 50 kez kurduk ama hala valid gibi

şimdi sorularıma geleyim

bunu 12 saat şarj edicem, şimdi fişten kullanıyorum, böyle fişten kullanınca sorun olur mu acaba, pilsiz?

bir de bu cd lerde ne var tam olarak?

---

ya laptop kapalıyken şarja takıyorum, ışık falan yanmıyor, msn i olan varsa bana pm atabilirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 13 Ekim 2007; 17:07:34 >
  • hocam selam ben de vatanın kampanyasından perşembe günü p006'yı aldım 2 gündür xp pro kurmak için yapmadığım nane kalmadı, en son vistayı da bi şekilde patlattım ama kutudan çıkan cd'lerle tekrar kurdum yani kutudaki cd'lerle ilk aldığınız haline geri dönebiliyorsunuz, xp kurma işine gelince de packard bell'in sitesinden bu model için xp driverlarını indirdim önce hani olurda bi kurarsam onları da yüklerim diye ama orda da bütün hepsinin driver'ı yok, internette de aradım taradım bazı driverlar eksik yapacak bişey yok artık benim 2 gün içinde pro versiyona geçiş yapmam lazım hala da uğraşıyorum olur da başarırsam hemen yazıcam buraya.

Makine oldukça iyi ama pro olarak kullanamazsam eğer çok kötü patlayacak bana...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.