Şimdi Ara

Packerd Bell MB85 kullanıcıları platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
1
Favori
39.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Packerd Bell MB85-P-017 model tam olarak bu mu?

Ve bunun bataryası kaç cell?
    kamera kaç Mp?
  • bir sorum daha olacak
    PACKARD BELL MB85-P-006

den farkı nedir?

http://www.koyuncu.com.tr/ke_productdetails.asp?PID=NBPBEAMB85P006
  • sana acerı öneririm ama bulabilirsen:D
    kalmamış olabilir.
    ama yanısıra p.b de fena makina değil.eğer stokta bulamazsan p.b de alabilirsin çekinmeden.ikiside güzel makinalar.
  • stokara girince almayı düşünüyorum bu makinaya 5+1 bağlayabilirmiyim alsam CREATIVE SB AUDIGY 2 ZS takabilirmiyim?
    alınca ilk işim xp kurmak olcak sürücüleri nasıl indircem bilmiyom ama neyse
    ne zman gircek stoklara ya
  • arkadaşlar bu bilgisayardan alan başka bir arkadaşım varmı yoksa ben hala tekmiyim varsa berebar xp kuralım çünkü ben diriverleri bulamadım

hadi herkese teşekkürler....
  • alsak xp kurması kolayda stoklarda yok yaw
    ne zaman gircek stoklara acaba
  • arkadaşım nasılmış kolay olan ben iki aydır kuramadım xp tabi bu işlerde pek bilgim olmadığından da kaynklana bilir ama yardım istiyorum kaç yerde forum açtım hiç haber yok peki bana yardımcı olurmusun tabi alınca sanada herşey hazır olmuş olur teşekkürler dostum....

umarım alırsın bence harika özellikle ısınma yok ama fan biraz fazla çalışıyor fakat ısınma sıfır diyebilirimiki gün hiç kapanmadan kaldı ama ısınmadı süper bence

inşallah bulurda alırsın....

hangi ildesin bende haber veririm olmazsa sana.....

• ses imi bulamadın...yoksa başka da varmı eksik hala?
    aygıt yöneticisinin printscreen ini koyarsan bi bakarım...bide everest varsa bilgisayarında stability test yapıp enaz 10 dakika printscreen koyarmısın bi...
  • kardes slm

ben xp de vistayı açamıyordum yaa senin gönderdiğin bootsect dosyasından sonra açtım fakat şimdide xp yi açamıyorum o yazılan komutları girmeme rağmen işlemedi çalıştırlamıor gibi hatalar varşimdi sadece vista ile açılıyor xp yok partition olarak acılmıyor şimdi 4 gündür xp ye gecemedim ne yapacagımı bilmiyorum ....

aceba fomat atıp tekrar mı kursam xp yi nasıl olacak bilmiyorum bu işin içinden çıkamadım valla sence ne yapmalıyım bana bir fikir verirsen sevinirim teşekkürler ilgin için...

vista sende nasıl açılıyor bende tam anlamıyla açılması yaklasık 3-4 dakika belkide 5 dakika sürüyor yani bu gün bilgisayardan fazla anlamayanlar bile dalga geçti yani açılırken okadar para ve bu yavaşlık ta diyerek çok yavaş geliyor bana aceba vistadan mı yoksa bilgisayardan mı anlayamadım...

ama xp de açılırken baya hızlı idi tabi hiçbir program yoktu belkide ondan hızlı idi sence neden?

ya çok uzattım kusuruma bakma.....

teşekkürler dostum.....

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarcı_st

arkadaşım nasılmış kolay olan ben iki aydır kuramadım xp tabi bu işlerde pek bilgim olmadığından da kaynklana bilir ama yardım istiyorum kaç yerde forum açtım hiç haber yok peki bana yardımcı olurmusun tabi alınca sanada herşey hazır olmuş olur teşekkürler dostum....

umarım alırsın bence harika özellikle ısınma yok ama fan biraz fazla çalışıyor fakat ısınma sıfır diyebilirimiki gün hiç kapanmadan kaldı ama ısınmadı süper bence

inşallah bulurda alırsın....

hangi ildesin bende haber veririm olmazsa sana.....

kardeşim bulsam alıcam ama yok işte aramadığım yer kalmadı
    xp sürücülerinide indirmek için makinanın serialını istiyo
    makinayı yakından inceledim benim hoşuma gitti
    bide arkadaşı ikna edip xp kurdursak adam vista dio başka bişi demiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori-Seiki -- 2 Ekim 2007; 0:55:21 >

• benimde ilk aldığımda çok ağırdı bilgisayar ama sonra verilen dvd den recovry yaptım...ondan sonra biraz daha iyi oldu ama dikat!!o dvd ler ile recovry yaptığında harddiskindeki bölüm değişir ve dvd lerle yüklenen sistemde noton,packard bellin programları vs. yüklenmiyor.sadece vista+driverlar.zaten makinayı ksanada norton.
    sen en iysi ilk önce harddiskten bi recovry al.(bütün harddiski temizleyerek).sonra nortonu sil nod32 fln yükle.eğer hala ağğırsa ve packard belin programları problem değil diyosan dvd den recovrt yap.eğer buda ağır gelirse sırf xp kur.ben şahsen 2 hafta içinde vistayı silip sırf xp yükliycem.vista sp çıkana kadar beklesin.
    not:harddiskten recovry yapmadan önce tüm bilgilerinin yedeğini al!!! ve bilgisayarı yeniden başlat.açılırken alt+f10 a bas sürekli.büyük ihtimalle olur.acer da böyle belki packard bell de alt+f10 yerine başka tuşlar olabilir.
  • MB85-P-026
    Ürünü dün aldim uzun zaman araştırmalar sonucu santa rosa platformunda karar kıldım alcaklarimin arasinda buna favori olarak
    HP9585ET GT648EA Ürünü vardi nette verilen celiskili bilgilerden ve biraz büyük olmasinin dezavantajları daha ön pilana aldigimdan
    PACKARD BELL'e yöneldim şu ana kadar bir sorun yok sade ve hoş görüntüye sahip istedigimde boyleydi .
    özellikle vistaya özgü bir özellik olan flash diskleri bellek olarak kullanma
    yöntemini bu pc de uygulandigini görüceksiniz fakat burda flash bellek degil intelin gelistirdigi turbo memory olarak isimlendirilmiş flasha bellege nazaran
    çok daha hızlı ve enerji tasarruflu mutlaka bunu görmenizi isterim.
    # Model:MB85-P-026 İşletim Sistemi:MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM
    # Platform:MEROM
    # İşlemci:INTEL CORE 2 DUO T7250
    # L2 Cache:2MB
    # FSB:800 MHZ
    # Clock Speed:2.0 GHZ
    # Chipset:INTEL CRESTLINE-PM 965
    # Bellek:2* 1GB DDR2 667MHZ
    # TURBO MEMORY:1 GB INTEL TURBO MEMORY
    # Grafik İşlemci:NVIDIA 8600M GS
    # Grafik Hafıza:256MB DAHİLİ 1023MB TURBOCACHE
    # Sabit Disk:SEAGATE 160GB 5400RMP 8MB SATA
    # Optik Sürücü:DVD +R9 DUAL LAYER
    # Ekran:LG-PHILIPS 15.4
    # Ekran Öz.:1280*800 WXGA DIAMOND VIEW
    # Ses:CONEXANT CX20549 HD
    # Fax-Modem:HDAUDIO SOFT DATA FAX MODEM
    # Ehernet:MARVEL YUKON 88E8039 PCI-E FAST ETH.
    # Kablosuz Erişim:INTEL 4965AGN
    # Bluetooth :CSR BLUETOOTH DEVICE
    # Dahili Kamera :VAR
    # USB 2.0:4*USB2.0
    # FireWire (IEEE 1394):VAR
    # Kart Okuyucu:4in1 SD-MMC-MS
    # Genişleme Yuvası:VAR (EXPRESS)
    # Uzaktan Kumanda:YOK
    # TV OUT:HDMI
    # VGA OUT:DVI
    # NUM-PAD:VAR
    # Parmak İzi Okuyucu:YOK
    # INFRARED RECEIVER:VAR
    # E-SATA:VAR
    # Ekstra Özellik:
    # Kısayol Tusları:EcoMode-WiFi-Light
    # Renk:SİYAH
    # Ağırlık:2.8 Kg
    # Boyutları:362*264*38 mm
    # Pil:Li-ion 4800mAh 11.1V - 6 cell[simage][/simage]
    # Adaptör:19V 3.95A
    # Kutu İçeriği:Kitapçık-Pil-Adaptor-DriverCD-MasterDVD

kamera driverini cd sinde bulamadım siteden yükledim

• arkadaşım hayırlı olsun bencede iyibir seçim yapmışsın kullandıkçada göreceksin bu makinalarda ısınma diye birşey yok harika bir alet resmini görmedim ama benimki ile aynı herhalde birinci sayfada resimleri koymuştum hayırlı olsun tekrar ....

ohhhhhh beeeeee artık bende yalnız kalmayacağım bir mb85 kullanıcısı var artık.... hoş geldin aramıza.....
  • INTEL CORE 2 DUO T7250 bu işlemci yenimi çıktı arkdaşlar ilk defa duyuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    bu arada L2 Cache:2MB değilde 4mb olsa daha güzel olurdu ama pb alıyon bunuda unutmamak gerek
    bilgisayarcı_st kardeşim merak etme bulursam senin laptopdan alcam hemen yanlız bırakmıcam seni
    İyi Forumlar
  • evet bende şimdi bunu inceliyordum ve cache belleki görüce şaşırdım vede üzüldüm dediğin gibi keşke 4mb olsaymış...

inşallah kardeş enyakın zamanda alırsın sen hangi ildesin ben sana yardımcı olmaya çalışim benimde subwofer da bir sorun var sesi son seviyeye getirip bol baslı müzik açınca alttan patlak bir sesler geliyor sence götürmeliyimmi servise şimdi makina açılacak buna da bozuluyorum ama bilmiyorum.....
  • Bence götürmelisin en nihayetinden para ödedin sen o laptopa karşılığını alman gerek
  • quote:

arkadaşım hayırlı olsun bencede iyibir seçim yapmışsın kullandıkçada göreceksin bu makinalarda ısınma diye birşey yok harika bir alet resmini görmedim ama benimki ile aynı herhalde birinci sayfada resimleri koymuştum hayırlı olsun tekrar ....

ohhhhhh beeeeee artık bende yalnız kalmayacağım bir mb85 kullanıcısı var artık.... hoş geldin aramıza.....

Sagol kardeş bir sorum olucaktı pc de bluetooth oldugunu yazilmış fakat ben bunu daha caliştiramadim
    bluetooth aygıtlatının oldugunumu ifade etmeye calisiyor yoksa uzerine takilcak extra bir bluetooth aygitini
    destekledigimi söz konusu. yazilimi kurulmuş şekilde mevcut önceden almış oldugum bir bluetooth
    cihazini bagladim calışıyordu üzerindeki kurulmuş yazılımla kontrol edilebiliniyor bendemi bir yanlişlik var yoksa
    bir şeylermi eksik. cevabin için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmax -- 4 Ekim 2007; 19:35:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmax

quote:

arkadaşım hayırlı olsun bencede iyibir seçim yapmışsın kullandıkçada göreceksin bu makinalarda ısınma diye birşey yok harika bir alet resmini görmedim ama benimki ile aynı herhalde birinci sayfada resimleri koymuştum hayırlı olsun tekrar ....

Sagol kardeş bir sorum olucaktı pc de bluetooth oldugunu yazilmış fakat ben bunu daha caliştiramadim
    bluetooth aygıtlatının oldugunumu ifade etmeye calisiyor yoksa uzerine takilcak extra bir bluetooth aygitini
    destekledigimi söz konusu. yazilimi kurulmuş şekilde mevcut önceden almış oldugum bir bluetooth
    cihazini bagladim calışıyordu üzerindeki kurulmuş yazılımla kontrol edilebiliniyor bendemi bir yanlişlik var yoksa
    bir şeylermi eksik. cevabin için şimdiden teşekkürler

kardeş bunu bende yaşamıştım başlat menüsünden programlar IVT BlueSoleil den bluetooth u aktifleştirmen gerekiyor aktifleştirdikten sonra kullanmaya başlıyorsun

kolay gelsin...

• bigisayarcı_st cevabın icin teşekkür ederim dedigini yaptim fakat olmadi programi açtim ne kadar kullanabilinicek
    device varsa hepsini denedim yine tık yok daha sonra laptop tarzi pc lerde bu gibi donanımların kılavye tusları üzerinden acilip kapanildigini duymuştum bunda IVT BlueSoleil programini actiktan sonra sol alt kösede FN+F4 tuş kombinasyonu uygulaniyor ve sag alt kosede bluetooth icin yazilim yukleniyor uyarisi verdikten sonra blue tooth ozelligini kullanmaya basliyorsunuz acip kapamak icinde ayni sekil uygulaniyor bu konuda sıkıntı ceken arkadaslara bu yontem bilginize..

kolay gelsin
  • Aslında Pb
    Intel® CoreTM 2 Extreme X7900, 2.80 GHz işlemci
    2 Gb ddr2 800 mhz ram
    160 gb 7200 rpm hdd
    512 mb dx 10 destekli ekran kartı
    17'' diamon wiew özellikli laptop çıkarsa ne güzel olur yaw

Olmuyacağını biliyorum ama hayal işte

Bilgisayarcı_st kardeş senin laptopdan istanbulda temin edebileceğim bi yer varmı ? var ise pm den ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori-Seiki -- 5 Ekim 2007; 23:09:49 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.