Şimdi Ara

Packerd bell notebook acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Packerd bellden packard bell'den bir Notebook aldık fakat Talihsiz bir olay oldu notebook ekranı nasıl olmussa Ekrana bu tarz Birşey olmus fakat Dışta bir sorun yok içteki LCD'de kesinlikle sorun.[/COLOR]

Problem ?

Notebook'a servis Yapmaya ççok para istiyor Packerd bell notebook lcd ekranı biz bulsak takabiliriz.

Lazım olan Bir Packerd ßell notebook lcd ekranı lütfen yardımcı olun. Yer istanbul bu arada

Online site tavsiyesi vs de olr lazım acil lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanDurak -- 16 Mart 2013; 21:41:35 >

• Güncell cevap yokmu ?
  • gitti gidiyor sahibinden gibi istelerden sıfır yada 2. el araştır modeli tam yazmadığın için link veremiyorum.
  • Hocam o ekran darbeli lcd değitirmen lazım 250-300 TL masraf çıkarırlar garanti dışıdır.Ya hdmı kablo ile led veya lcd tv'de kullanacaksın Ya da ekranı alacaksın .Tavsiyem servisinde değiştir başın ağrımasın .Bulmak içinde bilgisayarcılara sorman gerekecek
  • Ayrıca LCd bulacağın en düşük fiyat bildiğim kadarıyal 150-170 TL oda çıkma olacak ömrü ne kadar kullanılmıştır tamamen risk ve şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanDurak

Beyler Packerd bellden packard bell'den bir Notebook aldık fakat Talihsiz bir olay oldu notebook ekranı nasıl olmussa Ekrana bu tarz Birşey olmus fakat Dışta bir sorun yok içteki LCD'de kesinlikle sorun.[/COLOR]

Problem ?

Notebook'a servis Yapmaya ççok para istiyor Packerd bell notebook lcd ekranı biz bulsak takabiliriz.

Lazım olan Bir Packerd ßell notebook lcd ekranı lütfen yardımcı olun. Yer istanbul bu arada

Online site tavsiyesi vs de olr lazım acil lazım.

DOSTM NE 150-170 MİŞ ÇIKMA 50-75 TL ARASINA ÇOOOK RAAHT BULBLRSNZ BENCE SAKN SEVİSE YPTRMA DOSTM İSTNBULDYSAN SANA YRDMCI BİLE OLBLTRM MODELİ BELRTRSENZ

• Bende Packard bell var hdd bozuk komple satabilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Monster Laptop Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notebook zaten 600 patladı 800 e 800e laptop var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.