Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Orijinalden alıntı: jturcoman

Vay vay, şuna bakın,

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-261tk-j75-core-i5-430m-2.26ghz--4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48787

Hem i5 430 hem de 5650, 1360 yazıyor....

Bir de bu var ama yukardaki varken bu alınmaz....

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-272tk-tj75-core-i5-450m-2.40ghz-6-gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48768

Artık tm81'de alınmaz....

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269

Packard bell kullanıcıları ilk linkteki notebook için ne dersiniz?

2bin liraya asus n61jq 93v alacaktım ama sanırım 1400 liraya bunu alıcam....

Asus tabiki daha iyi ben de onu almayı düşünüyordum ama 119TK aldım 1570tl ye. Bence ilk 2 linkteki pc'lerin 2 si de çok iyi. 2. tabiki daha iyi onu almanı tavsiye ederim. Zaten 2000tl yi gözden çıkarmışsın 272TK al bence ram'i, işlemcisi ve hdd'si daha iyi 261TK dan. Ama ikisi de iyi senin tercihin hangisi olursa :)

Şimdi şöyle birşey var değecekse 2bin lira veririm ama ilk linkteki 261, 1400 lira ve i5 430+5650 yani yeterli aslında.600 lirayı sadece bir üst seviye işlemci ve bir üst seviye ekran kartına veriyor olacağım yani.....

Dolayısıyla ilk linkteki ideal gibi benim için sanırım.......

Ayrıca tj'lerde i5 430'un switchable graphics özelliği neden yok? Bir önceki sayfada okudum.Normalde i5 işlemcilerin hepsinde yok mu switchable graphics?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jturcoman -- 14 Ekim 2010; 3:53:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcun93

quote:

Vay vay, şuna bakın,

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-261tk-j75-core-i5-430m-2.26ghz--4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48787

Hem i5 430 hem de 5650, 1360 yazıyor....

Bir de bu var ama yukardaki varken bu alınmaz....

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-272tk-tj75-core-i5-450m-2.40ghz-6-gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48768

Artık tm81'de alınmaz....

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269

Packard bell kullanıcıları ilk linkteki notebook için ne dersiniz?

2bin liraya asus n61jq 93v alacaktım ama sanırım 1400 liraya bunu alıcam....

Asus tabiki daha iyi ben de onu almayı düşünüyordum ama 119TK aldım 1570tl ye. Bence ilk 2 linkteki pc'lerin 2 si de çok iyi. 2. tabiki daha iyi onu almanı tavsiye ederim. Zaten 2000tl yi gözden çıkarmışsın 272TK al bence ram'i, işlemcisi ve hdd'si daha iyi 261TK dan. Ama ikisi de iyi senin tercihin hangisi olursa :)

Şimdi şöyle birşey var değecekse 2bin lira veririm ama ilk linkteki 261, 1400 lira ve i5 430+5650 yani yeterli aslında.600 lirayı sadece bir üst seviye işlemci ve bir üst seviye ekran kartına veriyor olacağım yani.....

Dolayısıyla ilk linkteki ideal gibi benim için sanırım.......

Ayrıca tj'lerde i5 430'un switchable graphics özelliği neden yok? Bir önceki sayfada okudum.Normalde i5 işlemcilerin hepsinde yok mu switchable graphics?

Ben 272TK yı öneriyorum fazla bir fark yok arada. RAM ve işlemci daha iyi bence aradaki fiyat farkına değer bu özelliklerin daha yüksek olması. Ben de asus alacaktım ama bu son anda indirime girdi ve 1570'e aldım normalde 1850tl di o yüzden asus almayı düşünüyordum.

Switchable Graphics'e gelince de i5 lerde var mı bilmiyorum ama bir arkadaş PB'nin bunu engellediğini söylemişti. Normalde biostan değişiyormuş ama dediğim gibi PB engellemiş bunu.

• ASUS iyidirr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ASUS iyidirr..

Biz de asus'un iyi olduğunu biliyoruz ama fiyat farkına değmediğini düşünüyoruz :)
  • 272 TK elime geçti

Alet şu anlık süper ne cızırtı , ne bir donma , ne bir kapanma yaşamadım.

Orcun kardeş 2 sorum olacak

1-Ben aldım paketten çıkardım format işlerini gördüm şarj etmedim etmem gerekiyor mu?

2-Mafia II oyundan çıktıktan sonra ekran kararıyor. anlayamadım neden yaptığını ancak kararıyor normal tuşlarlada açamıyorum ancak oturumu kapatıp tekrar açarsam yeniden eski parlaklığına kavuşuyor bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

cevaplar için şimdiden teşekkürler

Bu arada imzanı çaldım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steafun -- 16 Ekim 2010; 23:03:17 >

• steafun pm attım bi konuşak
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventko

steafun pm attım bi konuşak

MSN açılmıyor laptoba yükleyince konuşuruz burdan buyur bir sorun var ise?
  • ilk başta hayırlı olsun güle güle kullan. pazar gunu bende alacam. yıllardır packard bell istiyodum. düşeş geldi bu makına. nası memnunmusun dizayn olsun, ekran parlaklıgı windows hızı felan filan
  • Açıkça söylemek gerekirse senin makinayı bile kıskanacağımdan alma derim gerçekten muhteşem ben internetten almadım buradaki bir satıcı vasıtası ile aldım. Ama farketmiyor çok hoş güzel bir makine 1700 e aldım 10 taksitle çok da iyi ettiğimi düşünüyorum Mafia II herşey full 1366x768 çözünürlükle (AA felan herşey açık) 30-40 fps de oynuyorum güncellemeler tam değil onları yapmaya çalışıyorum şu anda. uzun lafın kısası

DEĞER!
  • eyw. ama önemli olan wındows hızı pencereler açılınca şişiyomu makıne programlar arası geçiş nası
  • hızlı epeyce tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

272 TK elime geçti

Alet şu anlık süper ne cızırtı , ne bir donma , ne bir kapanma yaşamadım.

Orcun kardeş 2 sorum olacak

1-Ben aldım paketten çıkardım format işlerini gördüm şarj etmedim etmem gerekiyor mu?

2-Mafia II oyundan çıktıktan sonra ekran kararıyor. anlayamadım neden yaptığını ancak kararıyor normal tuşlarlada açamıyorum ancak oturumu kapatıp tekrar açarsam yeniden eski parlaklığına kavuşuyor bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

cevaplar için şimdiden teşekkürler

Bu arada imzanı çaldım kusura bakma

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan :)

Şarj konusunda bir fikrim yok ben direk takmıştım :)

Mafia 2 ye gelince de o bende de vardı sorun oyundan kaynaklanıyor galiba. Ben oyun esnasında alt+tab çekince de oluyordu sende de olur büyük ihtimalle :)

İmza konusunda da sorun yok :))

• orçun sana da bi kaç soru sorcam pm attım
  • benim bir sorum olacak recovery bolumu warya harddstkı o hasar gormus sanırım ne yapcagım ben bunun cozumu yokmu recovery cdsıde yapmamştm arkadaşta warmş aynı laptopun recovery sı 3 dvd onu kullansam olurmu aynı marka laptop kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventko

orçun sana da bi kaç soru sorcam pm attım

Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf5858
    benim bir sorum olacak recovery bolumu warya harddstkı o hasar gormus sanırım ne yapcagım ben bunun cozumu yokmu recovery cdsıde yapmamştm arkadaşta warmş aynı laptopun recovery sı 3 dvd onu kullansam olurmu aynı marka laptop kullanıyorum

Ayni marka ama ayni model mi o da fark eder belki. 118-119TK arasindaki tk fark hdd ama baska modellerde bircok ozellii degisiklik gosterebiliyor. Sen nasil bozulduguna karar verdin?
  • Orçun kardeş ben bu şarj işinden birşey anlamadım %100 dolu gösteriyor. elektriğe bağlı iken şarjdan çıkarmak zorundamıyım ? acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

Orçun kardeş ben bu şarj işinden birşey anlamadım %100 dolu gösteriyor. elektriğe bağlı iken şarjdan çıkarmak zorundamıyım ? acaba?

Hayır kardeşim çıkarmana gerek yok pil doluyken pil yokmuş gibi davranıyor yani pilden akım geçmeden direk elektrikle çalışıyor. Ben bataryayı çıkararak kullandım ilk başta sonra bunu öğrendim ve o zamandan beri çıkarmıyorum. İstersen tam doluyken şarjdan çıkar 1-2 dk sonra tekrar tak ve kontrol et "Prize takılı %99 dolmuyor" yazdığını görürsün. Hiçbir şekilde şarjdan çıkarma yani bir zararı yok.
  • Sağolasın şimdide merak ettiğim başka birşey bu HD5650'lerin en son driver sürümü kaç bilgin var mı? benimkisi 8.xxx küsür kafanı şişiriyorum ama kusura bakma
  • 261'i alıp deneyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.