Şimdi Ara

Pactlarla sorunları olanlara fırsat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela pact indirdin 1310, 1310 u aççan içindeki dosyaları buraya kopyalıcan Program Files/KnightOnline
  • Sıra sıra bunlarımı yapcam??????Hepsini dimi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 7 Ocak 2006 13:27:14 >
  • EVET sıra sıra
  • Valla saol ... Şu anda Launcher dayım vede 1299 . patchi yüklüyo ama çok yavaş .... Neyse yavaş olsunda olsun .....
  • Tesekkurler ok919 bendede vardı sorun hallettim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

Tesekkurler ok919 bendede vardı sorun hallettim...

Önemli değil.Bir gün biz de bu durumlara düşebiliriz.Bende yükledim burdan pactları launce atlıyor pactlarıVe burdan yükledikce wersion 1299 kalıyor siz bunu Program Files/KnightOnline/Server dosyası var içinde wersion yazıo indirdiğiniz pact e göre wersionu yazın.
  • Başka sorunları olan varsa yardım edebilirim.
  • linkte sorun yok normal bi şekilde çalışıyor. aslnda bunların hepsini indirip yedeklemek lzm bi kenara.. liki veren arkadaşa teşekkürler..
  • arkada_lar bi_i sölemek istiyorum
    knight1 birakmaya karar wermistim 14 tane kutum wardi kirdiriyim dedim IRON CROSSBOW , +1 i 114 lük olan BLADE AXE ç1kt1 oyuna dewam mi_ etsem ??????????

• Arkadaşlar bir sorunum daha var Ben girdim oyuna server a tıkladım ... Conneting.... yazısı çıkıyo .... Sonra kalıyo öle .... bekledim giremedim ... ne yapcam???? ne çok sorun çıkardım.... nolur yardım ....
  • ya beyler ben kafayı yicem 2 gündür louncher yapıom start diorum unknown error occurred dio hackshield çıkmıo napmam lazım????????

• Bak , tam olarak olur mu bilmiyorum ama bir dene istersen ... Ko nun yüklü olduğu klasörü bul, onun içinde HackShield diye bi klasör daha olacak.Ona tıkla.Onun içinde de update diye bi klasör olması lazım.Ona gir.Onunda içinde autoup diye bişey var.Ona tıkla.Aşağıda Start Download diye bir yazı yada ona benzer Start Update de olabilir ona tıkla.Sonra o kapansın Karşına gelen butona bas pencere kapansın.Sonra oyuna girmeyi dene.

Eğer bu olmuyorsa yapabileceğim bişi yook.

Benim sorunuma çare bulanlar varmı????????Arkadaşlar açıyorum oyunu serverı seçiyorum Please Waitte kalıyo!!!!
  • ya o dediğin doyada 3 tane klasör daha var tıkladığımdada çalıştıracak program seç dio bu dosya internet kafeden filan diskete çekilmezmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissie -- 8 Ocak 2006 8:33:47 >
  • AL bakalım yolluyorum sırası ile....

• Bu 2.cisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 8 Ocak 2006 8:45:17 >
  • Buda 3.cüsü

• quote:

Orjinalden alıntı: mako

ya beyler ben kafayı yicem 2 gündür louncher yapıom start diorum unknown error occurred dio hackshield çıkmıo napmam lazım????????

verdiğim link ten 1280ve 1282 pactlarının içinde HACKSHİELD var tam olarak.

• Bana Yamalarını Atarmısın??
  • ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/

Aha da arkadaş vermiş..Internet Explorer açmıyorsa Mozilla Firefox ile dene açılıyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/

Aha da arkadaş vermiş..Internet Explorer açmıyorsa Mozilla Firefox ile dene açılıyo....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.