Arkadaşlar daha deminki sorunumu hallettim ... Ancak yeni bir sorunla yine karşınızdayım .. Eğer benim durumda da olsalardı çoğu kişi oyunu bırakırdı ama ben yılmıcam oyun yılsın .... Arkadaşlar şimdi de oyuna girerken HS hata veriyor ... Aşağıda resim var .... Yardım edin nasıl yaparım .... Lütfen yardım
valla ben 6 saat beklyerek 1299 u yükleme programını indirdim ama düzelirmi hata bilmem umut ediorumki düzelir !!yoksa delircem
bitirenadam yardımın için saol ama işte sorunum o gösterdiğin dosya boş!!
O zaman oyunu tekrar yüklemen geekiyor....
BENİM KNİGHT ONLİNE KENDİLİĞİNDEN İNDİRİYOR ALLAHTAN O SORUNUM YOK :)
beyler su anda forumda olan varsa acele yardım etsın lutfen ben oyunu yukledım ama hackshıeld dosyasında 3 tane sey var yuklemeyle ılgılı hıc bırsey yok nerden bulabılrım cevabınızı bıraz janjanlı yazın lutfen
Benim gönderdiğim resimlere baktın mı??? Eğer o dosyalar sende yoksa , oyunu yeniden yükle bence .... Sonra da arkadaşın verdiği linkten bütün yamaları teker teker indir... Sonra da onları KO nun yüklü olduğu klasörün içine kopyala ( ama ilkten aşlayarak sona doğru yap ) Kopyaladığında sağ tıkla Extact Here ( Buraya Çıkart ) de , sonra çıkan pecreye tamam de.Sıra Sıra hepsine uygula bunu.Sonra yine dene ....
quote:
Orjinalden alıntı: yellowboyy
BENİM KNİGHT ONLİNE KENDİLİĞİNDEN İNDİRİYOR ALLAHTAN O SORUNUM YOK :)
İNDİRİYOR indirmesine bizimde indiriyor ama pact atlıyor sen kaç tane pact yüklüon 10 15 biz 43 farkı da bu..
Bak kardeş bu code hatasını 1314 1315 teki hacksheild leri ko klasörüne kop/yapıştır diyecen sanırım öle hallediliyor bananda öle hata veriyordu
DEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM VE ARTIK OYUN SORUNSUZ ÇALIŞIYO HİÇ İ HATA YOK ÇOK SAOL ACAİP MUTLU OLDUM HAA
Benim Sorunum War İndirdim Pacht'leri Ama Yarar Olmadı Sorun DSL'de Olabilir mi? Resmini Atacam
At bakalım resmi soruna ona göre değerlendirme yaparız.
quote:
Orjinalden alıntı: ok919_X
Evet beyler launcerde yüklerken bazı pactleri atlıyorr ve oyunda sorun çıkıyor işte size fırsatftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan indirebilirsiniz bütün pactlar var ve Virüste yoktur launcerde pactları burdan çekiyor Zaten Başarılar.
ben açtım valla aga saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme