Şimdi Ara

PAdventrures

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayıt olmak için TIKLA
    Siteye gitmek için TIKLA

:NOT:
    Öncelikle Diamond sunucusunda karakter oluşturun ve sonra oyunu indirip başlayın.

:BAŞLANGIÇ:
    Oyuna ilk girmemizde küçük bir adada başlıyoruz.Bu adada Pokecenter,PokeMart ve 2-3 tane NPC var.İlk önce başlarbaşlamaz yukarı doğru gidin ve ilk pokemonunuzu yakalayın
    Bölge içindeki POKEMON'lar;
    1)Oddish: [20 levelde Gloom, 40 level + Leaf stone Vileplume] Tavsiye edilir.
    2)Paras: [30 levelde Parasect] Tavsiye edilir.
    3)Pidgey: [20 levelde Pidgeotto, 60 levelde Pidgeot] Pidgeot yapmak için çok uğraşmak lazım. Tavsiye edilmez.
    4)Rattata: [25 levelde Raticate]Oyunda Hyper Beam saldırısına sahip ama güçsüz bir poke. Tavsiye edilmez.
    5)Caterpie: [10 levelde Metapod, 30 levelde Butterfree]Caterpieyi kasmak biraz zor ama Metapod yaptıktan sonra kolaylasiyor. Tavsiye Edilir
    6)Weedle: [10 levelde Kakuna, 30 levelde Beedrill]Beedril'in fazla güçlü saldırısı olmadığı için, Tavsiye edilmez.
    7)Squirtle: Ama bu yakalanmıyor nedense

Pokemonunuzu yakaladıktan sonra bi npc nin yanına ışınlanıyorsunuz.
    O size yazmanız gerekenleri Koyu harflerle gösteriyor.
    Ve şehir seçmenizi istiyecek.
    Önerim Cerulean ve Celadon diğerlerinde başlamayın.
    Şehrin ismini yazdıktan sonra o şehre ışınlanıyorsunuz.

:BİLGİLER:
    -Sizin ve pokemonlarınızın leveli ayrıdır.
    -Balık tutarak kolay level atlarsınız.
    -Pvp alanına giderek veya dışarıda gördüğünüz pokemonları pokedex'e ekleyin her pokemondan belirli exp geliyor.
    -Oyuna girmek kolaydır.
    -CTRL+O ya basarak chat kanalı penceresini açarsınız.
    -CTRL+Q oyundan çıkmak için bir yoldur.
    -Pokemon satmak için NPC vardır.Başlangıç pokeleri ve değersiz pokeler satılmaz
    -Para kasmanın yolu balık tutmak ve çıkan pokeleri yakalayıp NPC ye satmanız. (Magikarp satılmıyor)

:NPCs:
    Pokecenter'le konuşmak için
    -hi
    -heal
    -yes
    PokeMart'la konuşmak için
    -hi
    Örnek:buy 10 great ball
    -yes
    Savaşılacak npcler için
    -hi
    -duel
    -yes
    sayı sorarsa
    -hi
    -duel
    -3,4,5
    -yes
    Görev NPCleri için
    -hi
    -mission
    -yes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 19 Şubat 2011; 20:40:41 >

• Güzel olmuş. Başlangıçta Oddish ve Paras'ı görmedim bile. Oddish yakalamasını öneririm arkadaşların. Ben Diamond da Cerulean daym sanırım. Şu anda oyuna girmeye çalışıyorum. Kendi levelim, pokemonların levelinden biraz fazla. Caterpie ve Weedle sahibiyim Diamon'da yeni başladığım için böyle. Pokemonların levelle evrimleşmesini çok sevdim.
  • evet bende Diamond - Cerulean da başladım
    42.5 levelim
    Pokeler;35Lvl persian - 36lvl Weepinbell - 35lvl Gloom- 38lvl Graveler - 30lvl Sandshrew - 1boş yer var orayada 3-4 gün sonra gyarados gelcek 50lvl
  • ben pidgey seçmiştim yazık oldu horsea yakaladım safari için 300$ istiyor paramıza nereden bakacağız

ve biri beni kurtarsın. nicklerinizi yazın.belki karşılaşırız benimki idrisinho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 19 Şubat 2011; 19:42:06 >
  • Hadi bismillah açılıo :D
  • bende dün başladım 23 lvl weepinbell balık tutarak kasıyorum bide sıkıştırmaa yöntemiyle pokemonuma vurmamıyolar egemertle buluşmuştuk oyunda daha doğrusu tesadüfen karşılaşmıştık bu arada safari zone nerde biri bana gösterebilir mi?
  • Metoking, ceruleana girmek için Zubat mağarasından geçmek gerekiyor sanırım. Orada öldüm ben. Pokemonlarım hiç de iyi değil açıkcası, oynamaya pek fırsat bulamıyordum. - 9 Levelim ve 7 Level Caterpie, 7 Level Weedle sahibiyim. Dediğim gibi, hiçte iyi değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Padventures
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fuschia city gel göstereyim ama 300$istiyor
  • bardak mısırı kardeşim bende pokemonlar var geçebileceğimi düşünüyorum ama golbat gelirse yatarım
  • Arkadaşlar allahın izniyle size yarın npclerle nasıl konuşulacağını falan göstericem yarını bekleyin )
  • Pokecenter'le konuşmak için
    -hi
    -heal
    -yes
    PokeMart'la konuşmak için
    -hi
    Örnek:buy 10 great ball
    -yes
    Savaşılacak npcler için
    -hi
    -duel
    -yes
    sayı sorarsa
    -hi
    -duel
    -3,4,5
    -yes
    Görev NPCleri için
    -hi
    -mission
    -yes
  • öldüm egemert sen celadonda mısın
  • Pokemononline.com.br gibi Pokemart'a gelip, " Hi, Water gem, .. " gibi yapamıyordum. Hiç param yok şu anda. Deneyeyim tekrar, belki satabilirim.
  • deniyorum saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ILKER] -- 19 Şubat 2011; 21:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

öldüm egemert sen celadonda mısın

bende afk'ydim oyundan attı
  • Benim adım Novice Burn, aklınızda olsun. Belki karşılaşırız :)
  • egemert daha kolay bi yol var. markete gelin hi - offer deyin sağ altta bi pencere var istediğini al ve sat daha kolay ve pratik yol
  • ben celadondayım pokemon satan yerdeyim pokemonu nasıl satacağım ve pokemonların leveline nasıl bakacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisovic -- 19 Şubat 2011; 21:35:31 >
  • idrisovic, Pokemonuna sağ tıklayıp Look dersen yazar.
  • Oyunu beğendiniz mi?
    Ona göre indircez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.