Şimdi Ara

Paintball'a gidiyorum (önerisi olan?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlara Vurul Yada Direk ez daha eglenceli olur ciddiyim rekabet olmasın bi taraf yensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

ateş ederken omuz hizasını tara hs atarsın,mermin bittiği an hemen 3 e bas bıçağı al ve salla düşmana.

Arkadaş cs ye kaptırmış kendini. Hu hu? burası paintball ile ilgili bir konu
  • bayrağı alırken bunny yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

ateş ederken omuz hizasını tara hs atarsın,mermin bittiği an hemen 3 e bas bıçağı al ve salla düşmana.

biraz öyle olmuş galiba,en iyisi csye ara vermek

• sık kafalarına
  • mümkünse daha güzel bi yere gidin aydosda bende oynadım bayır öldürüyor adamı
    verdikleri kask buğulana biliyo ıslak mendil felan al cebine ben öyle yapmıştım.
    sakın kaskını çıkarma ben çıkardım dalmışım bi çıktım hop kafaya yedim bi tane biraz şişti
    ayrıca vucuda gelen mermiler çok yakından gelmediği zaman hiçde acıtmıyo ama biraz kiloluysanız morarıyo
  • Kaskı çıkarma. Uzun kollu giyersen iyi olur çok kalın olmuyor verdikleri elbiseler.

2 kişi sağımdan ve solumdan olmak üzere sıkıştırmışlardı beni ikiside 5-6 metre uzaklıkta falandı.

Yandım

• quote:

quote:

quote:

biraz öyle olmuş galiba,en iyisi csye ara vermek

Bencede yerinde bir karar olur

• kötü anılarım var paintball ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnS!

kötü anılarım var paintball ile ilgili.

Anlat bakalım neler oldu. -güzin abla mod: online-
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YnS!

kötü anılarım var paintball ile ilgili.

Anlat bakalım neler oldu. -güzin abla mod: online-

popom hala acıyor abla.5-6 metreden kıçımı vurdu hiçne kız !

• Bende gidicem haftaya arkadaşlarla. Kızlar falanda var ve işin önemli kısmı içimizden kimse daha önce paintball a gitmemiş

Sizce nasıl bi oyun olur

Bide bu mermiler anlatıldığı kadar çok acıtıyormu ya ? Kızlar falan ağlamasın sonra

Yer olarakta bursada gm paintballa gidicez belki önceden giden vardır ..
  • Kaskının buğu yapmasını istemiyosan burnunun olduğu yere peçete koyman gerekiyo böylece hava gözlüğe gitmiyor buğu da bir miktar azalıyor. Onun dışında arkadaşların dediği gibi kalın giyin yoksa mermi acıtır biraz.
  • Benim önerim, yenmek istiyorsan en atik arkadaş senin grubunda olsun zira götleri sıkışınca bullet time a geçiyorlar.

İlk el silahı yan tutup bol bol sık, mermi gitmez ama ses çıkar. Bi olasılık karşı takım yerinden çıkamaz.

Mermilerini iyi kullan, özellikle paran azsa.

Bol bol bağır, dipçikle adamların üstüne koş.

İyi yerlerdeki siperlere hemen koş, kap.

Dediklerim küçük alanlar için :D
  • sinaypır yap ..agaca çık...,
    yada en hakim söteye çöm......
  • arkadaşlar daha önce hiç gitmedim biraz anlatırmısınız nasıl oluyor yani kurallar neler 1 kez vurulunca direk çıkıyomusun oyundan.
  • Arkadaşlar, Avrupa Yakası'nda önerebileceğiniz bir yer var mı? Arkadaşlarım bir kez Park Orman'da oynamışlar ve pek memnun kalmamışlar. Yani şurası daha iyidir dediğiniz bir yer var mı?
  • EVet arkadaşlar biraz anlatır mısın kuralları bizde gidecez yaklaşık 1 yıldır konuşuyoruz bayram sonrası ekibe sölersem büyük ihtimalle gideriz bizde hiç gitmedik kurallardan bahsedermisiniz ?
  • biz randevu aldık pazar gününe aydos taki yere.

Gelince izlenimlerimi anlatırım
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.