Şimdi Ara

Paintball'a gidiyorum (önerisi olan?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane arkadaşlarımla Aydosda ki Paintball sahasına gidicez.

Daha önce gitmedim Paintball'a, gidenlerden önerisi olan var mı?

• kafanı kolla
  • ne olursa olsun. silahlar yerde bile olsa o alandan çıkana kadar kaskını çıkarma. arkadaşım gözüne gelen mermi yüzünden ameliyat oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

ne olursa olsun. silahlar yerde bile olsa o alandan çıkana kadar kaskını çıkarma. arkadaşım gözüne gelen mermi yüzünden ameliyat oldu

• quote:

ne olursa olsun. silahlar yerde bile olsa o alandan çıkana kadar kaskını çıkarma. arkadaşım gözüne gelen mermi yüzünden ameliyat oldu

Ben de gitmiştim paintball'a zaten o alan içerisinde kaskını çıkaran diskalifiye oluyor (her yerde aynı mı bilmiyorum)
  • üzerine kamuflajını giyerken altındaki kıyafetlerini çıkarmamanı öneririm. zira o kamuflajlar çok kalın değil ve mermi geldiği zaman canını yakabilir. mümkünse üstünede uzun kollu giy. oyun sırasında çok pasif olma yoksa eğlenceyi kaçırırsın sonunda ölüm yok vurulabilirsin yani
  • ayakkabını bağla yoksa benim gibi takılıp düşersin ve mermilerin olduğu bölüm kırılır mermisiz kalırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malum bölgeme mermi yemiştim 10 dk çıkamadım kaleden

kalde dediğim boktan 2 çubuk arasını kaplamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

quote:

oyun bitiyordu. alandan çıkıyorduk. kaskı filan çıkartıyordu artık millet. arkadaşın biri silahta, acaba kaldı mı diye denk gele sıktı.. hastanedeydik sonra.
  • bilenle git 10 metrenin altındaki mesafeden isabet alırsan tüm oyun alanını yanıyorum allah diye dolaşırsın tavsiye kalın giyin
  • Dershane arkadaslarımla gidicem kızlar falan da var.
  • Belli kuralları zaten orada anlatıyorlar, oyun için ise şunları söyleyebilirim büyük ihtimal bayrak kapmaca oynarsınız, sakın tek başına gidip de bayrağı almaya kalkışma yoksa bütün karşı takım sana saldırıya geçiyor ve bir anda perişan oluyorsun, tabi kendi takımının da şaşırıp seni vurma şansı var. Öncelikle bayrağa ateş edip bayrağı düşürün sonra bayrağı almaya çalışın ve en az 3 kişi almaya gidin bayrağı
  • yalnız bi gözlük veriyolar hiç bir yeri göremiyosun. özellikle boya gelince.
  • Tabancayi alir almaz direk dal iman gucuyle vur ama bide vurulursam morluk 2 hafta gecmeZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

yalnız bi gözlük veriyolar hiç bir yeri göremiyosun. özellikle boya gelince.

buğulanıyormuş bi de sanırım
  • yedek kıyafet götür benim gittiğimde bize boyacı ve asker tulumu vermişlerdi gömlek filan boya olmuştu bide tam vücudu sarmıyordu her tarafın boya olmuştu normal merminin 1/2 si kadar acıtıyor diye bilirim.bize verdikleri kask cs deki counter lerinkindendibi süre sonra buhulanıp hiçbirşey görmüyordun arkadanda müzik olarak kurtlar vadisi cendere çalıyorduorası neresi diye soruyorsan Ankara Kentpark yanı Cepa
  • Sırf oyundan sonra yaşayacağım mermi acısını düşündüğüm için gitmiyorum şu paintball'a. Yoksa çok istediğim bir olay. Kışın kalın kalın giyinip gidilir belki :D
  • benim mermi izleri 2 haftada geçti üstüne bide vucudum boya kimyasalı oldu.okul çıkışı beryaz gömlek+kravatla gittim kravatın içine işlemiş boya 1 ay geçmedi bi daha tövbe gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

benim mermi izleri 2 haftada geçti üstüne bide vucudum boya kimyasalı oldu.okul çıkışı beryaz gömlek+kravatla gittim kravatın içine işlemiş boya 1 ay geçmedi bi daha tövbe gitmem

sanırım gittiğin yer pek iyi değildi
  • ateş ederken omuz hizasını tara hs atarsın,mermin bittiği an hemen 3 e bas bıçağı al ve salla düşmana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.