Şimdi Ara

Paket tip kazan verimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba internette araştırırken forumda kazanlar ile ilgili ciddi bilgiye sahip üyeler gördüm sizlere danışmak yardım almak istedim.
    Sorularımı sıralarsak;
    1- Paket tip, yarim silindirik ve silindirik kazan arasında bariz bir verim farki var midir?
    2- 125.000 kcal kapasiteli termodinamik eky silindirik kazan aldık bir sağlık tesisine eskiden 90.000lik yarım silindirik kazan vardi miadı dolmuştu. Neyse aldığımız kazan 45 dereceyi geçmiyor bunun sebepleri ne olabilir? Kullandığımız kömür 6400 kcal verime sahip eski kazan bu kömürle gayet iyi ısıtırdı vakti zamanında. Şimdiki kazanin kapasitesini artirmamıza rağmen yeterli ısınmıyor.
    3- Yarım silindirik kazanlarının seçilen kapasiteye ulaşmaları için şartların normal olmasi yeterli ancak bizim aldığımız kazanın kapasitesini kullanabilmek için en yuksek kalori değere sahip kömür en iyi yalıtım gibi optimum şartlar aranir dendi. Bu ne derece doğrudur?

Aldığımız kazanın en verimli şekilde yanmasi için ne gibi bir mudahalede bulunmamiz gerekir acil yardiminiza ihtiyacım var şimdiden teşekkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.