arkadaşlar , pal oyun satan site arıyorum yaklaşık 3 gündür ve sadece 1 tane site bulabildim oda burası . ancak bu sitede türkiyeye hiç birşey göndermiyorlar . şimdilik tek pal olarak bildiğimwww.sendit.com ilewww.ebay.co.uk . sendit de az oyun var , ebay dede bazı satıcılar türkiyeye gönderiyor bazıları göndermiyor . bide ebayde dolandırıcı fln çokmuş . o yüzden rahat rahat alış-veriş yapabileceğim bir site arıyorum ( tabi pal oyun da satması lazım ) . yardımcı olurmusunuz lütfen . mümkünse böyle birşey yazmayın " orjinal oyun alacağına git soft mod yaptır " .
Ben de tam chip taktır diyecektim sana Orjinal oyun dediğin için sana yardımcı olamayacağım ne yazik ki kopya deseydin o zaman yardımcı olabilirdim
webelectronics - FIR_Lama... ying-yang
saolun arkadaşlar hızlı cevaplarınız için :)
Arkadaşlar, bu PAL mevzuu nedir? Ne faydası vardır? PAL olmayan wii'ye ne denir Hangisinden almak gerekir?
quote:
Orijinalden alıntı: bakb
Arkadaşlar, bu PAL mevzuu nedir? Ne faydası vardır? PAL olmayan wii'ye ne denir Hangisinden almak gerekir?
PAL Nedir ? SECAM Nedir ? NTSC Nedir ? Pal, Secam ve NTSC uyumluluğu nedir? PAL : Avrupa, Avustalya, Ortadoğu ve Afrika'nın bazı kısımlarında kullanılan bir renkli televizyon sistemidir. 625 yatay tarama çizgisi ve saniyede 25 kare görüntüsü vardır.
SECAM : Sequential Couleur A'Memorie, Fransa, Rusya ve NTSC ya da PAL sistemini kullanmayan ülkelerde kullanılan bir sistemdir. 625 yatay tarama satırı vardır ve saniyede 25 kare resim görüntüler. NTSC; National Television Standarts Committee sistemindeki video kasetlerin, uyumlu PAL TV'lerde oynatılabilmesini sağlar.
NTSC : National Television Standarts Committee'nin kısaltmasıdır. NTSC uyumluluğu, ABD’de kullanıldığı şekilde, NTSC formatında olan önceden kaydedilmiş görüntü bantlarını oynatma kabiliyeti sağlar.
PAL; Avrupa, Avustralya, Ortadoğu ve Afrika'nın bazı kısımlarında kullanılan bir renkli TV sistemidir. 625 yatay tarama satırı ve saniyede 25 kare görüntüsü vardır. SECAM; Sequential Couleur A'Memorie, Fransa, Rusya ve NTSC ya da PAL sistemini kullanmayan ülkelerde kullanılan bir sistemdir. 625 yatay tarama satırı vardır ve saniyede 25 kare resim görüntüler. NTSC; National Television Standarts Committee sistemindeki video kasetlerin, uyumlu PAL TV'lerde oynatılabilmesini sağlar.
buraya yazmam tuhaf olucak ancak , wii de connection ambassador ile 500 wii puanı kazanmak isteyen var mı ? hala kimse yardımcı olmadıda bana bu konuda :/ wii kodum -> 0659 9611 9865 3048 , ilgilenenler pm atsın .
quote:
Orijinalden alıntı: webelectronics
Ben de tam chip taktır diyecektim sana Orjinal oyun dediğin için sana yardımcı olamayacağım ne yazik ki kopya deseydin o zaman yardımcı olabilirdim
uygun fiyata nerden satın alabilirim
sendit baya iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme