Şimdi Ara

pal oyun satan siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar , pal oyun satan site arıyorum yaklaşık 3 gündür ve sadece 1 tane site bulabildim oda burası . ancak bu sitede türkiyeye hiç birşey göndermiyorlar . şimdilik tek pal olarak bildiğimwww.sendit.com ilewww.ebay.co.uk . sendit de az oyun var , ebay dede bazı satıcılar türkiyeye gönderiyor bazıları göndermiyor . bide ebayde dolandırıcı fln çokmuş . o yüzden rahat rahat alış-veriş yapabileceğim bir site arıyorum ( tabi pal oyun da satması lazım ) . yardımcı olurmusunuz lütfen . mümkünse böyle birşey yazmayın " orjinal oyun alacağına git soft mod yaptır " .

• shopto - thehut- zavvi
  • www.sendit.com
    www.shopto.net
    www.zavvi.com
    www.thehut.com
    www.mymemory.co.uk

daha da mekan tanımam...

• Ben de tam chip taktır diyecektim sana Orjinal oyun dediğin için sana yardımcı olamayacağım ne yazik ki kopya deseydin o zaman yardımcı olabilirdim
  • webelectronics - FIR_Lama... ying-yang
  • saolun arkadaşlar hızlı cevaplarınız için :)
  • Arkadaşlar, bu PAL mevzuu nedir?
    Ne faydası vardır?
    PAL olmayan wii'ye ne denir
    Hangisinden almak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakb

Arkadaşlar, bu PAL mevzuu nedir?
    Ne faydası vardır?
    PAL olmayan wii'ye ne denir
    Hangisinden almak gerekir?

PAL Nedir ? SECAM Nedir ? NTSC Nedir ? Pal, Secam ve NTSC uyumluluğu nedir?
    PAL : Avrupa, Avustalya, Ortadoğu ve Afrika'nın bazı kısımlarında kullanılan bir renkli televizyon sistemidir. 625 yatay tarama çizgisi ve saniyede 25 kare görüntüsü vardır.

SECAM : Sequential Couleur A'Memorie, Fransa, Rusya ve NTSC ya da PAL sistemini kullanmayan ülkelerde kullanılan bir sistemdir. 625 yatay tarama satırı vardır ve saniyede 25 kare resim görüntüler. NTSC; National Television Standarts Committee sistemindeki video kasetlerin, uyumlu PAL TV'lerde oynatılabilmesini sağlar.

NTSC : National Television Standarts Committee'nin kısaltmasıdır. NTSC uyumluluğu, ABD’de kullanıldığı şekilde, NTSC formatında olan önceden kaydedilmiş görüntü bantlarını oynatma kabiliyeti sağlar.

PAL; Avrupa, Avustralya, Ortadoğu ve Afrika'nın bazı kısımlarında kullanılan bir renkli TV sistemidir. 625 yatay tarama satırı ve saniyede 25 kare görüntüsü vardır.
    SECAM; Sequential Couleur A'Memorie, Fransa, Rusya ve NTSC ya da PAL sistemini kullanmayan ülkelerde kullanılan bir sistemdir. 625 yatay tarama satırı vardır ve saniyede 25 kare resim görüntüler. NTSC; National Television Standarts Committee sistemindeki video kasetlerin, uyumlu PAL TV'lerde oynatılabilmesini sağlar.

• buraya yazmam tuhaf olucak ancak , wii de connection ambassador ile 500 wii puanı kazanmak isteyen var mı ? hala kimse yardımcı olmadıda bana bu konuda :/ wii kodum -> 0659 9611 9865 3048 , ilgilenenler pm atsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

Ben de tam chip taktır diyecektim sana Orjinal oyun dediğin için sana yardımcı olamayacağım ne yazik ki kopya deseydin o zaman yardımcı olabilirdim

uygun fiyata nerden satın alabilirim
  • sendit baya iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.