Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.
Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?
Benim mesajımdan alıntı yaptığın için yazma gereği duydum.
Sen karşına her çıkan classın tüm skillerini talentlerini filan biliyor muydun yeni bir oyuncuyken ? Ya da gördüğün her class'ı o saniye oynayabilme ve öğrenebilme gibi bir yeteneğin mi var ?
Saçmalıyorlar ya herkesete bir laf atma yarışı yaz diye böyle herhalde...
quote:
Orijinalden alıntı: Syphorx
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
quote:
Orijinalden alıntı: Syphorx
Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.
Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?
Benim mesajımdan alıntı yaptığın için yazma gereği duydum.
Sen karşına her çıkan classın tüm skillerini talentlerini filan biliyor muydun yeni bir oyuncuyken ? Ya da gördüğün her class'ı o saniye oynayabilme ve öğrenebilme gibi bir yeteneğin mi var ?
Mantığım vardı yani. Proctection kelimesinin tanka holy kelimesinin heala çıkacağını tahmin edebiliyordum. Ama dil yoksa tabii yapacak birşey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme