Şimdi Ara

Paladin hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Syphorx

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.

Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?

Benim mesajımdan alıntı yaptığın için yazma gereği duydum.

Sen karşına her çıkan classın tüm skillerini talentlerini filan biliyor muydun yeni bir oyuncuyken ? Ya da gördüğün her class'ı o saniye oynayabilme ve öğrenebilme gibi bir yeteneğin mi var ?

Saçmalıyorlar ya herkesete bir laf atma yarışı yaz diye böyle herhalde...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.

Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?

Benim mesajımdan alıntı yaptığın için yazma gereği duydum.

Sen karşına her çıkan classın tüm skillerini talentlerini filan biliyor muydun yeni bir oyuncuyken ? Ya da gördüğün her class'ı o saniye oynayabilme ve öğrenebilme gibi bir yeteneğin mi var ?

Mantığım vardı yani. Proctection kelimesinin tanka holy kelimesinin heala çıkacağını tahmin edebiliyordum. Ama dil yoksa tabii yapacak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.