Şimdi Ara

Paladin hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar paladin hakkında bir kaç sorum olacak.

1- Paladin Tank görevi üstlenebilir mi ?
    2- Eğer tank olabiliyorsa Holy mi Protection mu yoksa Retribution mu olur ?
    3- Eğer tank olabiliyorsa hangi tür item giyer(plate,mail vs.) ve özellikleri ne olmalıdır (strength,agility vs.) ?

• 1- Evet üstlenir özellikle aoe targetta çok iyi iş yapar.
    2- Protection palalar tanklık yapar.
    3- Plate item giyer strenghtten çok stamina daha önemlidir.
    Son olarak sanırım yeni başlıyacaksın sakın tanklık yapayım deme diğer insanlarında oyun zevkine engel olursun tavsiyem mage veya hunter olur benim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 9 Temmuz 2012; 19:13:19 >
  • yok hunter ve priestim var. Canım tanklık yapmak istedi. Aklıma takılan soruları sordum
  • Sen aldırma dostum bi kaç rehber oku kullanacağın skillerde kasarken çözersin zaten dg larda hata mata enson çözersin 85 olur olmazda direk main tank sen olucan raidlere dalıcan diye bi kural yok paladinle tanklık rahat rahat yaparsın ( birazda adon takviyesiyle bu iş olur ) bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerebileceğin iyi bir rehber var mı ?
  • Wow oynayıp protection kelimesinin anlamını bilmemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Wow oynayıp protection kelimesinin anlamını bilmemek

aha ayvayı yedin.şimdi toplu şekilde saldıracaklar " sen ananın karnında mı öğrendin wow oynamayı" diye

bu arada cidden 2 karakteri olup bu soruların cevabını bilmemek çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

aha ayvayı yedin.şimdi toplu şekilde saldıracaklar " sen ananın karnında mı öğrendin wow oynamayı" diye

Sadece kafama takılan soruları sordum yani sırf soru sordum diye eleştirecekseniz ohoooooooo
  • quote:

quote:

Evet iki üç de destekçi çıkar
  • quote:

quote:

Hep o saldıran ben olurdum ama ben de şaşırdım iki karakteri olup sormasına aslında
  • Sen ananın karnındamı öğrendin ingilizceyi Şaka bir yana hafiften kelime ezberi yapmanın yararı çoktur wow oynarken bilmediğin kelimelere hemen alt tab yaparwww.zargan.com gibi sitelerden bakarsan çok yararı olur... Tank palaya gelirsek en azından iyice öğrenmeden cdlerini sistemini başlama kötü healerdan çok kötü tank gıcık eder adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 10 Temmuz 2012; 0:40:41 >
  • quote:

Muhalefet olayım bari kimse üstlenmemiş,sen annenin karnından wow bilerek mi doğdun
  • Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syphorx

Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.

Hay yaşa ben hiç tanklık yapmadım ve paladin oynamadım. Sadece kafama takılan soruları sordum. Dediklerine bak
  • Sen takılma öyle yazanlara. Herşey deneye deneye. Kimse oyunu bilerek doğmuyor sonuçta.

Bu arada tank olmak istiyorsan kesin paladin aç. Kendi heal skilleri var. Aggro tutabilmesi bakımından gerçekten çok avantajlı. Buffları var estek köstek var derken oyunun "bence" en iyi tankı ortaya çkıyor :D

Ama mutlaka iyi öğren. Çünkü bir arkadaş doğru demiş yukarda. Tank iyi olmayınca o dungeon eziyet oluyor diğer oyunculara özelliklede healer'lara :D

İyi şanslar kafana takılan birşey olursa Pm de at. Her gece takılıyorum forumda 11-12 den sonra... Mutlaka cevaplarım bilgim dahilinde olanları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDusT

quote:

Ya millet yapmayın lütfen... Adam bi hunter bi priestim var demiş. Tanklığı bilmemesi çok normal... İkisini yalayıp yutsa da tanklık kavramını ne kadar öğrenebilir yanında ona öğreten olmazsa. Mecbur oynayarak öğrenecek. E oynamak için de sorular sorması lazım. Bilenler de yanıtlamalı.

Hay yaşa ben hiç tanklık yapmadım ve paladin oynamadım. Sadece kafama takılan soruları sordum. Dediklerine bak

Dostum bende sadece warrior (level 70 e kadar) ve DK oynadim ama butun klaslarin specleri nedir en azindan onu biliyorum. Kizdiklari nokta tankligi bilmemen degil pala tank olur mu hangi spec i tankdir gibi sorular sorman. Diger iki karakterle hic mi PvE yapmadin onu anlamadik sadece? Karsina pala tank cikmamis olma ihtimalin yokda o yuzden... Palada spec in adi "protection" zaten

• quote:

Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?
  • Paladin tank kolaydır sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

quote:

Hiç dungeon yaparken karşısına paladin tank da mı çıkmadı yani?

Benim mesajımdan alıntı yaptığın için yazma gereği duydum.

Sen karşına her çıkan classın tüm skillerini talentlerini filan biliyor muydun yeni bir oyuncuyken ? Ya da gördüğün her class'ı o saniye oynayabilme ve öğrenebilme gibi bir yeteneğin mi var ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.