Şimdi Ara

--PALADİN--LERDEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar paladinlerin lvl 40 oldugunda bineklerini gorevle aldiklarnii biliyorum
    AMA NASIL NERDE
    yardıma ihtiyacim anlicaniz

• arkadaslara suan ben "aszune"realm dayim ama turk cok az yardım almak icin iyi bir turkguildine ihtiyacim var ya da turklerin cok oldugu guilde ihtiyacim var hangi realm ve hangi guild dersiniz
  • burning legion türk kaynıyor
  • SW'de paladin görevlerini aldığın elemana git. O eleman Binek görevini verecek.
  • Burning Legion Sux Ötesi bırak yaa ... IF de 500 kişi ... , akşamları 600 kişi sıra bekle ... disconnect ol zırt pırt ... sırf o server yüzünden oyunu bırakan 3 arkadaşım var ... zor anlattım başka serverlar oldugunu ... Bkz: Balnazzaar - Kapımız herkeze açık .. -
  • Kimse Cvp vermemiş Nasıl alınır bari ben yardımcı olayım...

Şimdi Arkadaşım lvl 40 oluyorsun sonra stormwind de cathedrall yanlış yazmış olabilirim. Oraya gidiyorsun hatta klise gibi bir yer Priest Boss var boss un yanına yaklaşmadan hemen solda bi adam var Jackson mu idi ne idi neyse ondan Quest i alıyorsun ondan sonra gidiyorsun ironforge ye teleport oluyorsun içeriye girmeden hemen sağ arkandda satıcılar var ilk önce gidip o adamla konuşuyorsun görev tamamlanıyor sonra sana gene bir görev vermek isteyecek istersen kabul etme önemli değil.
    SW de aldığın görevde Jackson karısına iyi olduğunu söylemek için senden rica ediyor ironforge nin içine giriyorsun girdiğin zaman sol tarafı takip ederek Priest train lerin olduğu 2 katlı yere gidiyorsumn üst kata çıkıyorsun Jackson un karısı orada Duracaktır onun la iyi olduğunu konuşuyorsun ve direk SW ye Cathedrall e geri dönüyorsun Görevi aldığın adamla tekrar Konuşuyorsun...
    Adam Göverini tamamlıyor. + Senin Büyü kitabına Horse Riding Diye bir At nalı ekliyor Horse Train olduktan sonra Paşa paşa biniyorsun... Benden Bu kadar

• arkadaslar hepinize tesekkurler

Devil saol dostum aldim atimi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız Senin zaten Revive fln için oraya gitmen lazım ... Gitmedim deme şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.