Şimdi Ara

Paladin Nerflendimi Bufflandımı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ressi olayı... Criti vurunca büyük olup crit vurmayınca sivrisinek ısırığı vuran sınıfları bitirdi zaten.
    Warriorda öyle adama critleyemeyince 700-800 bilemedin 1k mortal strike vuruyosun. Critleyince 2,5kdan aşşa vurmuyo tabi ressisiz adama.
    Daha öncede söyledim ressili/sl li locka 1.1k mortal strike criti vurdum şaka gibiydi.
    lcoklar alınmasın sl olduğundan lockları örnek verdim başka sınıf olsa aynı resside yine yakın vururdu.
    Nerf Buff olayınıda çıcuk oyuncağına çevirdi blizzard zaten. Nefleyince tam nerfliyo bufflayınca tam buffluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 5 Kasım 2007; 3:12:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Warriorunda Paladininden farkı yoktur.Retri paladının 2.5 saniyede attıgı heal 2000.Manası 5000. Netcek bu adam.

Warlocka rolladık kolay geldi.
    Huntere rolladık.Bot gibi (yanlis anlasşılmasın) paso ok
    Mage ye rolladık Tarzım degil milleti dondurup kaçmak.
    Shaman-Druid-Priest Sevmiyom.

Sevdigim classlar bitti.Death Knight Gelsin O dps olacakmış.Hem Fallen Paladin. Ona rollarız

Retri paladininin imbalığı attığı healda değil. Freedom gibi, protection gibi bufflara sahip olmasından geliyor. Warriorla yan yana duran bir retro paladin ikilisi CC ye karşı kısa sürede olsa immune oluyor. Ve o sürede sadece warriorun verebildiği hasar bile karşı takımı inanılmaz zorlarken, üstüne birde paladin dps yapabilse karşı takıp direk 1 kişi eksik kalır ve böyle bir ikili her takıma karşı yenilmez olur. Bu oyunda 1v1 dengesi olmasada 5v5 dengesi gayet oturmuş durumdadır.

Bu dengeyi kimse bozmayı göze almaz. üstünede dps yapabilen retro paladinler raidlerdeki arms warrior slotundan yer. Kimse o kadar buffı olan +1 class varken, raide hiçbir buffı olmayan dps warrior almaz. Yani sonuç olarak paladine dps yeteneği vermek bu oyunun hem raid hem arena dengelerini alt üst eder. Bu sebeple paladine hep küçük buffımsı şeyler veriyolar o kadar. Ve WoLK çıkına kadarda böyle devam edecek bu süreç. WoLk çıkınca zaten warrior oynamak istemeyen 2h dps meraklıları Deadknight açaçak bu tartışmada son bulacak. Hem blizzard rahatlıyacak hem biz.

Neye ağlıyorsunun anlamıyorum.. Saydığın abilitylerden kat ve kat daha iyisi feral druidde var. Paladinler, özellikle de retribution paladinler dayanıklılık olarak en zayıf classlardan biri. Casterlar zaten bir milyon dot ile ağlatıyorlar, plate'in de anlamı yok.

Freedom demişin, 25sn cooldownu olan ability ile aynı işlevi instant shapeshift ile yapıyor druidler. Yeni patch ile global cooldownda yok artık. Bu da demek oluyoruki bir druid formunu kaybetmeden aynı milisaniyede formdan cıkıp tekrar forma girebilecek. Araya potion bile sokmak mümkün macro ile. Paladin heal olarak da çok zayıf. Retri palaların flash of lightları zaten adamı gıdıklamıyor bile.. Holy light desen 2.5sn de babaneme bile söylesem klavyeye basıp interrupt eder. Divine shield, Blessing of protection, avenging wrath desen açtığın anda saniyesinde ya dispelleniyor yada spellsteal ile çalınıyor. Öyleki millet Divine shieldı artık sadece debuff temizleme aracı olarak kullanıyor başka birşey değil.

Druid ise bir çok ability ile eziyor rakibini. Cyclone ve lifebloom kadar imba skiller varmı bu oyunda? Hot'u dispel ediyorsun instant heal alıyor adam. Cyclone'dan divine shield ile bile çıkamıyorsun, üstüne üstlük Divine shield açmış adamı bile cyclone a sokuyorsun.. Böyle bir mantık varmı? Adamlar tek talent ağacında hep dps hem tank oluyor. Her işi gayet güzel yapıyor. Sonra da bir paladin, druid, shaman kadar dps yapmak isteyince de sen kimsinki otur heal et diyorsunuz. Bırakın ön yargılı olmayı, çıkarıp atın at gözlüklerinizi artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Warriorunda Paladininden farkı yoktur.Retri paladının 2.5 saniyede attıgı heal 2000.Manası 5000. Netcek bu adam.

Warlocka rolladık kolay geldi.
    Huntere rolladık.Bot gibi (yanlis anlasşılmasın) paso ok
    Mage ye rolladık Tarzım degil milleti dondurup kaçmak.
    Shaman-Druid-Priest Sevmiyom.

Sevdigim classlar bitti.Death Knight Gelsin O dps olacakmış.Hem Fallen Paladin. Ona rollarız

Retri paladininin imbalığı attığı healda değil. Freedom gibi, protection gibi bufflara sahip olmasından geliyor. Warriorla yan yana duran bir retro paladin ikilisi CC ye karşı kısa sürede olsa immune oluyor. Ve o sürede sadece warriorun verebildiği hasar bile karşı takımı inanılmaz zorlarken, üstüne birde paladin dps yapabilse karşı takıp direk 1 kişi eksik kalır ve böyle bir ikili her takıma karşı yenilmez olur. Bu oyunda 1v1 dengesi olmasada 5v5 dengesi gayet oturmuş durumdadır.

Bu dengeyi kimse bozmayı göze almaz. üstünede dps yapabilen retro paladinler raidlerdeki arms warrior slotundan yer. Kimse o kadar buffı olan +1 class varken, raide hiçbir buffı olmayan dps warrior almaz. Yani sonuç olarak paladine dps yeteneği vermek bu oyunun hem raid hem arena dengelerini alt üst eder. Bu sebeple paladine hep küçük buffımsı şeyler veriyolar o kadar. Ve WoLK çıkına kadarda böyle devam edecek bu süreç. WoLk çıkınca zaten warrior oynamak istemeyen 2h dps meraklıları Deadknight açaçak bu tartışmada son bulacak. Hem blizzard rahatlıyacak hem biz.

Neye ağlıyorsunun anlamıyorum.. Saydığın abilitylerden kat ve kat daha iyisi feral druidde var. Paladinler, özellikle de retribution paladinler dayanıklılık olarak en zayıf classlardan biri. Casterlar zaten bir milyon dot ile ağlatıyorlar, plate'in de anlamı yok.

Freedom demişin, 25sn cooldownu olan ability ile aynı işlevi instant shapeshift ile yapıyor druidler. Yeni patch ile global cooldownda yok artık. Bu da demek oluyoruki bir druid formunu kaybetmeden aynı milisaniyede formdan cıkıp tekrar forma girebilecek. Araya potion bile sokmak mümkün macro ile. Paladin heal olarak da çok zayıf. Retri palaların flash of lightları zaten adamı gıdıklamıyor bile.. Holy light desen 2.5sn de babaneme bile söylesem klavyeye basıp interrupt eder. Divine shield, Blessing of protection, avenging wrath desen açtığın anda saniyesinde ya dispelleniyor yada spellsteal ile çalınıyor. Öyleki millet Divine shieldı artık sadece debuff temizleme aracı olarak kullanıyor başka birşey değil.

Druid ise bir çok ability ile eziyor rakibini. Cyclone ve lifebloom kadar imba skiller varmı bu oyunda? Hot'u dispel ediyorsun instant heal alıyor adam. Cyclone'dan divine shield ile bile çıkamıyorsun, üstüne üstlük Divine shield açmış adamı bile cyclone a sokuyorsun.. Böyle bir mantık varmı? Adamlar tek talent ağacında hep dps hem tank oluyor. Her işi gayet güzel yapıyor. Sonra da bir paladin, druid, shaman kadar dps yapmak isteyince de sen kimsinki otur heal et diyorsunuz. Bırakın ön yargılı olmayı, çıkarıp atın at gözlüklerinizi artık.

Tek söyliyeceğim HELAL OLSUN...!!! Mükemmel açıklamışsın.

• şu anda dps paladinlerin en saçma ve nedensiz eksikliği arena sezon itemlerinde resilence olmamasıdır.

bunun mantığını nasıl açıklayabiliyor blizard aklım almıyor:(

benim dizdiğim gearı başka bir class dizmiş olsaydı 300 resilenceye sahıp olabilirdi ama bende 125 resilence var:(

birde sanki dalga geçiorlar.hiçbir arena sezon gearda resilence yokken 2 takım item giyince bonus olarak 35 resilence veriyor.ulan onun yerinede başka bişey verde adamın asabını bozma bari ;/
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

Hala inatla ağlamaktan bahsediyorsunuz, benim PvP charım paladin kardeşim ne ağlaması gerçeklerden bahsediyorum ben.

Druid olayına ayrıca çok güldüm. Ne druidi kardeşim, yazıyı doğru dürüst oku cevap vermeden önce, ben freedomun warriora atılmasından bahsediyorum. Druid yanındaki warrior sheep-CC-nowa-root yedimi ne yapıyor, mal mal bakmaktan başka. Herşeyden önemlisi, o druid o özelliklerini ayrı ayrı formlarda kullanıyor, niye kimse shadowpriestlerin healından yakınmıyor çünkü heal atmak için formdan çıkmak zorunda. Aynı sebeple druid üstünde ona çatır çatır saydıran bir warior-ench shaman-rogue varken ayı formdan çıkmayı göze bile alamıyor. Druid bu oyunun en dengeli classlarından biridir, bi nerf listesi hazırlansa sonlarda olur emin ol.

Eğer sen retri paladin olarak ölüyorsan zaten çooook uzun süre önce paladini bırakma gününü kaçırmışsın demektir. Yanlış chardasın sen bu kadar basit. Hala retri paladinle heal atmaktan bahsediyorsun, sen retri pala olarak heal atıyorsan zaten boşa oynuyorsun o talentle git holy ol. Paladin-warrior ikilisinin en rahat doğradığı ikililer caster gruplarıyken, hele bin tane dot diye konuştuğun char olan warlockun takımlarının antisi warrior-paladinken sen hala ağlıyorsan söylenecek tek söz "L2P" dir malesef. (evet sende farkındasın dimi ağlıyan sensin ben değil, ben paladini gayet imba ve yeterli buluyorum ve çokta mutluyum)

Shaman konusundada söyliyecek bişey bulamıyorum, Şu WoWda kabiliyetsiz paladinler dışında shamanlarda şikayet eden tek class kalmadı ya. Ne offical forumlarda, ne unofffical forumlarda, ne guild içi konuşmalarda, nede arena tartışmalarında shamanı imba bulan adam yok piyasada. Bu kabiliyetsiz paladinlerde taaaaa patch 1.7 öncesi PvPnin kralı olan shamanlar konusundaki efsanelerin etkisinde çıkamadılar, hala ağlıyorlar hala ağlıyorlar. Madem bu kadar imba shaman, alın yanınıza bir shaman beraber girin bakalım arenaya ne yapıyorlar sizi :D. Shaman bu oyunun druid-mage-rogue grubu ile birlikte en oturmuş charlarından, üstüne en az oynama yapılan, en küçük nerf-buffların yapıldığı, sadece ufak ayar çekilen charları.

Tıpkı warlockla oynamayı beceremeyip sürekli ağlıyan "warlock imbadır kardeşim" diyenlere, nerdeyse analarına sövecek duruma gelen adamlara benziyorsunuz. Siz retri paladinin bu haliyle bile çok iyi oynayınca fazla ölümcül olduğunu, en küçük bir dps buffının arena sitemini yerle bir edeceğini göremiyorsanız daha yemeniz gereken çok fırın ekmek var demektir.

Paladine dps tek bir şekilde gelebilir oda "Avenging form" gibi CD si 10 dakika olan bir form getirilir. Paladin bu forma geçer geçmez attığı tüm blesingler silinmeli, aurası kapanmalı ve yeni bless atamamalı- yeni aura açamamalı, divene shild iptal olmalı. Karşılığındada %30 dps artışı kazanmalı, crusader strike ve juqgement ların CD'si 2şer saiye azalmalı gibi bişey olabilir.

Bunun dışında paladine 2.5 yıldır hala aynı teraneleri tekrarlaya tekrarlaya dps isteyenler daha çoooooook beklerler bu kadar basit. Siz istediğiniz kadar yırtının ve görmek istemeyin ama, paladine dps gelirse warlockları bile mumla ararız. Yer gök paladin olur, arenada ilk 20-30 sırayı 2xpala-3xpala-5xpala takımları kapatır. (5x pala biraz abartımı oldu ne :D, neyse işte 4xpala+1 random diyelim hehe)

• Druid bu oyunun en dengeli sınıfı diyen adamın wow bilgisinden çok büyük şüphe duyarım.Sana mı inancam gördüğümemi.Shamandan instant 4k chain lighting yedikten sonra gelip sana haklısın shamanlar dps yapamaz dememi beklemiyosun umarım.Adamlar elemental fury gibi bi talentı sadece 1 puanla alabiliyorlar daha ne olsun.Druid hakkında konuşmaya bile gerek yok.Hybrid classlar içerisinde en ağır basanı.Arenada açık ara overpowered bunu tartışmam bile.

Shamana nerf gelsin fln demiyroum bu arada.Sadece druidin biraz kırpılması lazım bana göre.Ancak blizz. oluşturduğu talentlarla bu iki sınıftan shamana 3 druide 4 farklı stilde raidde yer alma şansı verirken paladinin sadece 2 şansı var ve çoğu zaman ya bir ya da hiç paladin tank almazlar 25 menlere. Bumudur sınıf dengesi? Beni ilgilendirmez neyi nasıl yapacakları dengeyi kuracaklar.Tek mantıklı çözüm seninde bahsettiğin gibi bir formdan yada auradan geçiyor.İsteyen paladin daha çok dps ye sahip olup suuportdan feragat edebilmeli.Paladinlerde pvp yapabilmeli.Arenada healer olmayı pvp den sayar olduk.

Bu arada paladine dps verirlerse raidde nasıl tüm dps warriorların yerini alcak? Bir dps paladin tüm judgelanmış sealları refreshleyebilir.2 tane olsa ne değişecek?Magelere hunterlara blessing of light flnmı vereceksin daha çok palayla?Warriorların 300 ap buffının meele group için hiç mi önemi yok direk çıkartıp atıyorsun gruptan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer of bodom -- 5 Kasım 2007; 10:51:44 >

• Ben shaman dps yapamaz demedim. Elbette dps yapar elemantel shamnda- ench shamanda gayet güzel dps yapar. Ama dps yapmak shamanı imbe yapmaz. Shaman geyet yeterli dps yapar, ench shaman grubunu ciddi bufflarken gidipte kendisi roguedan-mageden-warlocktan-hunterdan fazla dps yapmaz. Hele uzun süren combatlarda bu dps sınıfları ile arasındaki fark dahada açılır. O shamandan instant 4k yedim dediğin 40 puan verilerek alınan ve şuan ancak %5 ihtimalle çalışan bir skilldir. Bu mageden instant 7k pyro yemeye benzer (başka bir başlıkta tartışmıştık ordan takip edebilirsin).

Druid konusuna gelince, evet druid son derece dengelidir. Kesinlikle overpower değildir. Overpower olmadığın en büyük ispatlarından biride hala ufak ufak buflanmasından anlaşılabilir. Daha yeni ssc silahlarından aldıkları AP arttırıldı, 2.3 le talentlerine ciddi AP buffı geliyor, Resto ağacı küçükte olsa bir buff alıyor, çok yakında barskin kedi formdada kullanılabilir olacak vs vs. Druid bu oyun nerdeyse tek gerçek hibrid classıdr. Her işi ayrı formda yapar ve beraberindede en önemli skillerini kullanamaz, pot çekemez hale gelir. Bu artısıyla eksisiyle en dengeli sistemlerden biridir.

Druid 4 şekilde raide girebiliyor diye diğer classlarada böyle bir özgürlük getirilecek anlamına gelmiyor. Ben nasılki bir mage olarak, raidlere sadece dps şeklinde alınıyorum diye ağlıyamıyorsam, nasıl bu saçma olursa. Paladininde görevi ya buffer-healerlıktır yada buffer-tanklık.

Bu arada paladan 25ler dahil süper tank oluyor hiç merak etmeyin. Sayılarının az olmasının sebepi paladinle tank olmanın çok ciddi emek istemesi. Warrior gibi bir anda 2-3 epikle karazanda boss tanklıyacak hale gelememesi. Tek kötü itemin bile ciddi sorun çıkarması. Ama inatla ve ciddi emekle en az warrior kadar iyi tank alabiliyor. Zaten yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan Hijal-BT bosslarını tanklayan paladinler bu düşüncenin doğruluğunuda destekliyor. Paladinin tanklığına wariorun tanklığı gibi bakanlar ve aynı şekilde itemler kullanmaya çalışanlar ciddi çuvallıyor. Paladinle 35-40 civarı shild block kastıktan sonra koca bir raid gecesinde ancak 1-2 crush yiyorsunuzki onu zaten 5 saniyede 3 vuruş yapan boslardan warriorlarda yiyor. Üstelik işin tuhafı siz bu tarz bosslardan crush yemiyorsunuz çünkü siz 10 saniyede 8 block yapabiliyorsunuz, warriorlar gibi 4 değil. Ve bu tarz seri bosslar sürekli redoubt etkisi altında kalmanızı sağladığı için, sürekli blocklayıp o kadar korkunç agro yaratıyorsunuzki, en agro sorunlu bosslar bile agro sorunsuz hale geliyor.

Yani işin özü PvE talenti diye bir kavram vardır. Druidlerin bu kavramın biraz dışında kalmaları onları imba yapmaz, Bu onlara sağlanmış bir ayrıcalıktır. Rogueların vanishinden, hunterların FDsinden, magelerin portalından, warlockların hs sinden, shamanların 15 dakikalık heartstonundan şikayet etmeye benzer druidlerden şikayet etmek.

Edit: Dps Warriorlar melle grubuna alınmıyor ne yazıkki melee grubu 3xrogue-1 feral druid-1 ench shamandan oluşuyor. En dengeli melle grubu bu iken orda dps warriora yer kalmıyor. Dahası dps warrior dediğimiz sınıfı bu kadar bufflanan rogueların arasına almakta agro sorunu yaratıyor. O warrior bir süre sonra auto atacta bekler oluyor. Zaten ortalama her raidde 1 tane dps warrior alınabilirken, bu slotun çok daha yararlı paladine kaydırılmasıda şüphe götürmez olur , eğer paladinimiz dps yapabilirse (Bu tarz araştırmalar için sizihttp://wowwebstats.com adresine alalım, yani sadece kendi guildimden bahsetmiyorum burda verdiğim istatistiklerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 5 Kasım 2007; 11:07:50 >

• arthas olacakları onceden sezinlemiş nerf yiyecegini anlayınca dk olmuş sanırım helal olsun paladinliginin yanında hafiften kahinligide varmış bu adamın takdir ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

arthas olacakları onceden sezinlemiş nerf yiyecegini anlayınca dk olmuş sanırım helal olsun paladinliginin yanında hafiften kahinligide varmış bu adamın takdir ettim

• Barkskin kedi formda kullanılcak diyorsun.Yuh artık diyorum nasıl dengeli olur bu sınıf kardeşim.PvP de roguedan az iş yapmıyor.MT oluyor healerda iyi bir oyuncuyla kral olabiliyor.Bumudur hybrid? Her işi yaparsın ama o işin asıl sahibinden iyi yaptığında burda bi yanlış vardır.Adamlarda 1 cc root var ondan daha imbası cyclone veriliyor birde.

Sadece Leotheras the Blind dediğin tanıma uygun bir boss.BT ve Hjyal bosslarını henüz görmedim orda kaçtane var bilmiyorum. Illidianda bu tanımda bir boss onu bir paladin tanklamış diye duydum.Videosunu arıyorum bulursam koyarım.

Daha bu iş uzar ancak paladin nerf yedi bu açık.Wotlk ile yeni düşman tekrardan Scourge olacak ve onlarla savaşmalarıyla ünlü olan paladinler hikaye açısında biraz bufflanabilirler diye düşünüyorum.

Bu arada bende bi azimle tank gearımı geliştirmeye çalışıyorum.En son bracers of green fortress yaptırdım.Yeni heroic ödülleri çok sağlam.Bi chest var yanlış hatırlamıyorsam 69 sta 3 soket def. dod.ge block. rate ve spll dmg.Ama çok pahalı 75 badge istiyorlar.Şimdiden farmlamak lazım linki bulursam koyarım.

• Sanırım badgeler ucucak 2.3 ün gelmesiyle benmi yanlış biliyorum.
  • @SINIRYOK

Eeeöööeöe nerden duydun onu ya. Yani bu konuda hiçbişey okumadım ama tırstım şimdi. Benim bildiğim badgeler kalıcak elimizdeki, yanında da karazanda-zul amanda bosslar 1-2 bagde düşürecek (işte ilk 3 boss 1 tane, sonrakiler 2 tane falan gibi, daha tam net değil) falan bunları biliyoruzda. Badgeler silinecek olayını anlamadım, tahminmi bu? yoksa gözden kaçırdığımız bir açıklama falanmı var? Yani açıklama varsa sıçtıkta o bakımdan.

quote:

Orjinalden alıntı: Killer of bodom
    Barkskin kedi formda kullanılcak diyorsun.

Valla bilader ben demiyorum adamlar diyor. orjinal post burda ama almanca türkçesi şöyle "Şu an için Dire cat formu konusunda bir çalışmamız yok. Ama barksini cat formunda ve travel formunda kullanibilir yapmak gibi bir planımız var!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 5 Kasım 2007; 19:26:54 >

• quote:

Healer olarak raid heal da en kötü tek target de en iyi genel olarakda priestların arkasında en iyi 2. healerdır bana göre.

Tank olarak hala 25 men bosslarını tanklayabileceğini pek düşünmüyorum.Eşit itemlı warriorı değişmem paladine.Ancak paladin tankın işinide başka kimse yapamaz.O da aoe tanklık.Bu yüzden paladinle dungeon yapanların ağzı açık kalıyor.Geçende SL ye arkadaşa yardım etmek için girdim 2 tane mavi itemlı lock vardı cc kullanmadan 2. bossun odasında bile full SOC attı adamlar.Wipesız bitirdik.Yeni 70 olmuş guildsiz dungeon yaparken bi çok adam ben böyle bi tankla oynamadım gel bizim guilde alalım dedi.Adamlara anlattım bizim tanklık olayı böyle az vuran çok moblarda işe yarar bosslar geçirir crushing blowları çabuk yatarız biz palalar die.

DPS ye bakarsak BC ile yeni gelen resilliance paladine en büyük nerf oldu.Vengeance açılmaz oldu nerdeyse.%15 dmg artışı az buz değil.Yukarda yazılanların aksine raidde dps yapmak artık daha kolay olacak.%30 threat düşürme ve 6 sec CS.Elinde merc. great sword 4 parça t5 li retri. paladinimizle geçende bi botanica yaptık normal.Bi command cirityle mobın yarı hp yi alıyo nerdeyse.Şu anda adam zaman ilk 5 e giriyor patchden sonra ilk 3 de olur.

Bi de şu lay on handsi unutun.1 saat cd si var.Arenadada atılmıyo zaten.Ben bi adamla kapışırken lay on hands atıyorsam o ya gnome dur yada mobdayken yarı hp fln dalken dalmış kızdırmıştır.Balon balon diyi duruyorsunuz.Bi retri pala kapışıyor seallar judgmentlar şu bu, bide açtı balonu kendini fulledi critsiz 4k ya yakın mana harcar.Critlesin hadi 2.5-3k harcasın.Sende bakma adamın suratına bas bandaj.Paladinin manası yerlerde olcak zaten heallardan sonra.Avenging wrath geldi forbereance koyuyor.Arenada açsan onu balon açamayacaksın.Wrath ı açtın hop purge.Balonu açsan onun yerine mass dispell. Ha bide mana burn var.Shaman earthshocklar, druid cyclone atar travel formda açar.Bizede angut gibi adamın suratına bakmak kalır.Sekiz oluruz LOS dan çıkalım die.Yanındaki dps yatar bu seferde.

Sonuç olarak diyeceğim millet paladin kesemedekçe, onun spelleride karşı sınıflar için sinir bozucu olduğu için o kadar ağlayıp durduki blizz. de size bundan sora pvp yok dedi.Kaldırın hunterdan deadzoneu , bırakın lock 5 secde 2.5k hp drainlesin, shaman 30 yarddan boltları kafana yağdırırken donüp 5k healı yanındaki adama koysun.Peki ya druid? İnvulnerable......

İşte demek istediğim tam bu, şuana kadar oynadığım bütün paladin tanklarla dungeonlarda(heroic denemedim daha paladinle) aoe mob kesiyorum seed of corruptionu 3 targeta atıom 3ü patlıo gene paladin tutuyor aggroyu, yani 5 manlerde tank olarak ben paladini tercih ederim, ama 25 man larda iş değişir, warrior gibi pure tank lazım ordaki bosslar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 5 Kasım 2007; 20:24:42 >

• quote:

@SINIRYOK

Eeeöööeöe nerden duydun onu ya. Yani bu konuda hiçbişey okumadım ama tırstım şimdi. Benim bildiğim badgeler kalıcak elimizdeki, yanında da karazanda-zul amanda bosslar 1-2 bagde düşürecek (işte ilk 3 boss 1 tane, sonrakiler 2 tane falan gibi, daha tam net değil) falan bunları biliyoruzda. Badgeler silinecek olayını anlamadım, tahminmi bu? yoksa gözden kaçırdığımız bir açıklama falanmı var? Yani açıklama varsa sıçtıkta o bakımdan.

quote:

Barkskin kedi formda kullanılcak diyorsun.

Valla bilader ben demiyorum adamlar diyor. orjinal post burda ama almanca türkçesi şöyle "Şu an için Dire cat formu konusunda bir çalışmamız yok. Ama barksini cat formunda ve travel formunda kullanibilir yapmak gibi bir planımız var!"

Offical forumda okumuştum ama mavi post değildi bir user yazıyordu doğruluk payını bende bilmiyorum. Belki değildir emin değilim ama bir araştırma yapmak lazım.

şimdi öyle bi baktımda herkes toplamakta sanırım sallama bişey dikkate almayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 5 Kasım 2007; 20:43:08 >

• tabiki cyrix :D

bu arada gene shaman pala ayrımına gidiyor olay :D bır pala olarak ben bıle bıktım shaman pala karsılastırmasına :D benım kanımca ısteyen oynaar ıstemeyen oynamaz palayı :) patch de gelıyor daha hızlı lvl kasılacak. buyrun reroll :) bu arada female paladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 6 Kasım 2007; 8:53:29 >
  • Patch den sonra alt kasmak lazım.Düşük lvl dungeonların düşürdükleri itemlar bufflanıyor.Mesel Mograines Might 17 sta 16 spirit yerine 17 sta 16 hit rating verecek.Robe of Arugal agi vermek yerine spell dmg verecek gibi.Exp.ın da azalmasıyla alt kasmak zevkli olacak.Bi ele shaman çok istiyorum valla =)
  • @Killer of bodom

Zaten nerdeyse herkez altlarini oldugu levelde birakti 2.3 gelsin diye bekliyor. 2.3 gelince main charlari online goremiyecez gibi :D.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.