Şimdi Ara

paladinime hangi talenti ağırlık vermeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi geceler ben yeni başladım wowa. blood elf paladinim war ve talentlerimi kullanmak istiyorum. sizce hangi talente vermeliyim. retribution veya protectiondan birine vercem. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. bi de ben meslek olarak alchemy ve herbalism aldm. bu meslekleri nasıl kasabilirm. yardımcı olursanız sevinirim.

• level kasarken retri gitmek akıllıca

meslek olarak mining/herbalism öneririm. topladıklarını satıp para kasarsın rahat edersin. eger alchemyde ısrar edersen herbalismle yerden topladıın otlardan potion yaparak kasabilirsin.
  • lvl 60 a kadar Full retri gidebilirsin.. Ben paladinimi öyle 60 ladım.. 60 tan 70 e geçişide healer olarak dungeonlarda tamamladım.. hem bir taraftan reputationda gelmiş oluyor.
  • Ben prot gidiyorum, max. 12 tane mou aoe ile kesiyorum rahat rahat, gank sorunu da yok
    Bence prot!
  • Bak. Protection Git 60 a kadar. 70 ekadar protection git.Sonra raidde tankta olursun.Holy de. Ayrıyetten Protection Manyak para kurtarıyo. Seal of light + conc kullanacaksın.
    Full quest yapacaksın (git 10 tane kes vs vs.) 10 taneyi aynı anda keseceksin.

Meslekler = Mining/Goblin Eng. Beni dinle super bu olay.+ S4>Bs itemler oldugu için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziksibus

Bak. Protection Git 60 a kadar. 70 ekadar protection git.Sonra raidde tankta olursun.Holy de. Ayrıyetten Protection Manyak para kurtarıyo. Seal of light + conc kullanacaksın.

Meslekler = Mining/Goblin Eng. Beni dinle super bu olay.+ S4>Bs itemler oldugu için..

Ben bs kasıyorum, yalanmı olucak şimdi bs? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

quote:

Orjinalden alıntı: Ziksibus

Bak. Protection Git 60 a kadar. 70 ekadar protection git.Sonra raidde tankta olursun.Holy de. Ayrıyetten Protection Manyak para kurtarıyo. Seal of light + conc kullanacaksın.

Ben bs kasıyorum, yalanmı olucak şimdi bs? :S

Paladin için Eng daha iyi level atlarken bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mage de masterin faydası nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60-70 arası prot gidilebilir ancak 1-60 arası prot gitmek cok sacma cünkü bu levellarda spell damage+str veren item yok denecek kadar az. kesinlikle 1-60 retri gitmelisin yoksa sürünürsün.
  • ben hep retri gittim hiç de sorun olmadı.
  • Bence retri git meslek olarak bs-mining al
  • 60 a kadar retri gittim şimdi 68 im holy kasıyorum çok rahat grup buluyorum bir sürü arkadaşım oldu :D meslek olarak herb alch aldım 3500 goldum var daha nagrand bitmedi tüm haritalar bitince hem 70 olup hemde 280 lik bineği almış olacağım
  • prot ta retride cok iyidir lvl kasmak icin , ama protken daha az oturup su icersin. hatta aoe ile kesmiyorsan mobları hic içmezsin.
  • holy git sen beni dinle farklı bişi söleyeyim dedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnurJAM

60-70 arası prot gidilebilir ancak 1-60 arası prot gitmek cok sacma cünkü bu levellarda spell damage+str veren item yok denecek kadar az. kesinlikle 1-60 retri gitmelisin yoksa sürünürsün.

Prot gidiyorum hiçte dürünmüyorum, gayet te spelldmg veren güzel itemlerim var,

/grim batol
    /kaladin

armoryden bakabilirsin,

üstüne üstlük druidlerden daha hızlı level atlıyorum.!
  • Bende paladin kasıyorum ve 1 den yaklasık 30 a kadar retri geldim sonra bi arkadaşın övmesiyle prota gectim söyledigim tek şey şu oldu Prot Paladin İMBA hiç bir classın bu kadar rahat lvl kasabilecegini düşünmüyorum 4 5 6 7 tane mobu çok rahat bi şekilde aynı anda kesiyorsun manan bitse bile acıyorsun seal of wisdom u crusader olarak atıyorsun adama bide kendine aç baska skill kullanmadan 1 tane mobu kes manan nerdeyse fulleniyor canı zaten basıyosun onu söylemiyorum. Mükemmel bi rahatlık prot. Lvl 40 a kadar prot gittim stv ye gideyim dedim şimdi king bangalashı gördüm dur bi saldırayım dedim king bangalash + 4 tane panther i aynı anda kestim normalde 3 kişilik bi questin mobu. 42 de falan bi retri olayım bakayım dedim nasıl oluyo bu lvllerde bide elimde uldamanın son bossundan düşen mace vardı epey iyi onla beraber kasarım biraz dedim kastım biraz bu sefer quest olarak king bangalashı kesmem gerekti mobun canını %40 falan ancak indirdim herseyide kullandım. Birde şu var retri olursan mesela nerdeyse hiçbi kırmızı questi yapamazsın veya çok zor olur ama prot iken çok rahat kırmızı mobları kesebiliyorsun. PvP olarak düşünme protu ama şunuda belirteyim lvl 40 iken AB ye girdim 49 warrior 1v1 aldım aşşa 49 mage 1v1 aldım aşşa 46 pala 1v1 aldım aşşa bilmem anlatabiliyomuyum Sen beni dinle Prot git

• holy de ısrar ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

holy de ısrar ediyorum

O zaman sana burdan bir Omni verelim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

quote:

Orjinalden alıntı: OnurJAM

60-70 arası prot gidilebilir ancak 1-60 arası prot gitmek cok sacma cünkü bu levellarda spell damage+str veren item yok denecek kadar az. kesinlikle 1-60 retri gitmelisin yoksa sürünürsün.

Prot gidiyorum hiçte dürünmüyorum, gayet te spelldmg veren güzel itemlerim var,

/grim batol
    /kaladin

armoryden bakabilirsin,

üstüne üstlük druidlerden daha hızlı level atlıyorum.!

armoryden baktım ve karakterinde yanlızca 2 tane spell damageli parca gördüm

tabi hepsini mi topluycam diceksin ama pretbcdeki prot palye göre gear outlands gectikten sooraki gearla karsılastırılamaz bile

bence 60a kadar retri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.