Şimdi Ara

Paladins | Ana Konu |Free To Play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar Playstation 4 de şu aralar oynarken bayağı zevk aldığım Paladins oyununu sizlere tanıtmak istiyorum. Ben normalde Free To Play yapımlardan nefret eden biriyimdir ama Playstation 4 de ilk defa oynarken bu kadar zevk aldım.
    Oyun içi çektiğim kısa videoyu sizler için hazırladım belki merak edenler olur diye. Videoda biraz mutsuzum çünkü kayıt alırke 3 kez kayıt patladı bende bu yüzden hızlıca üstünden geçip bitirmek istedim. Umarım hoşunuza gider.

https://www.youtube.com/watch?v=qpUiyl_R384

quote:

Strateji bileşenleri ve derin karakter özelleştirmeleri içeren takım tabanlı nişancı oyunu olan Paladins'teki antik teknolojinin fantezi dünyasına gir. Eşsiz bir koleksiyon kartı sistemi ile, oyuncular bir karakterin ana yetenek setini, tam istedikleri gibi oynamak için geliştirip artırabiliyor.

Fantastik Şampiyonlar
    Paladins canlı bir fantezi dünyasında kurulu olan ve keskin nişancı insanlardan meka süren goblinlere, mistik elflere, jet sırt çantası giyinmiş ejderhalara ve bomba golemlere kadar çok çeşitli Şampiyon karakterleri içeriyor. Her Şampiyon savaşa benzersiz bir dizi yetenek ile çıkıyor ve oyunun heyecanını yüksek tutmak için Paladins'e düzenli olarak yeni Şampiyonlar ekleniyor.

Ücretsiz Oynama
    Paladins tümüyle Ücretsiz Oynanıyor. Oyunun oynanışını etkileyen her şeyin kilidi yalnızca oynanarak açılabilir, ayrıca satın alınabilecek kozmetik eşyalar da var.

Kart Ustalığı
    Players collect unique cards for each Champion and build decks that empower their personal play styles. Gamers start with a basic deck of cards and unlock additional cards as they play, opening the door to creative new decks that radically change how Champions play. Players may further tweak their decks in-game with Burn Cards, making themselves stronger or counteracting opponents’ strategies.

Seviye Atlama
    Kaç oyuncunun Paladins oynamaya karar verdiği önemli değil, oynadıkça deneyim puanı kazanacaklar. Hesaplarının seviyesi atladıkça, her şampiyonda ustalaştıkça ve günlük görevleri/başarıları tamamladıkça, oyuncular Parıldayan Sandıklar ve Altın alacak ve bunları ek kartların, kostümlerin ve silah görünümlerinin kilidini açmak için kullanabilecekler. Oyuncular ne kadar çok oynarsa, Şampiyonları da o kadar eşsiz hale gelir.

Erişilebilirlik
    Paladins birinci şahıs perspektifinden oynanıyor. Kontroller yeni başlayanlar için de nişancı gaziler kadar kolay anlaşılır nitelikte, bu da ister kumanda ister klavye-fare kombinasyonunda oyunun hemen kavranmasını sağlıyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alın overwatch oynayın şunu oynayacağınıza. Maddiyat gerekçesi yoksa cidden yüzüne bakılmayacak kadar ucuz bi overwatch çakması bu oyun. Karakterleri tamamen kopyalamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dediğin katılmıyorum free to play bir yapım ve oynaması zevkli en azından oyalıyor. Overwatch dan daha çok team fortress benzetiyorum nedense.

• Beceremedim ya bu oyunu :D anlamadım pek siz hangi hassasiyetde oynuyorsunuz ?

• güzel ve eğlenceli bir oyun bence
  • Hocam merhaba ben daha önceden bunun başlığını açmıştım haberin olsun

@Gye_Baek

https://forum.donanimhaber.com/paladins-ps4-ana-konu--124782888-2#125992377
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA World - Free to play [PC]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.