Şimdi Ara

FIFA World - Free to play [PC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fifa World EA Sports'un PC için yapılan yeni bir oyunu.Oyun ücretsiz olarak indirilebiliyor.Ve FIFA serisinden bildiğimiz FUT sistemiyle Division atlayarak istediğimiz kadroyu kurarak bir bakıma lig atlıyoruz.Oyun Origin platformu üzerinde yüklenebiliyor.Ve yaklaşık 2 GB bir boyuta sahip.Eğer FIFA oyunlarına sahip değilseniz ücretsiz olması sebebiyle denemenizi öneririm.Burada yükleme ve değişik konularda yardımlaşabiliriz.

İndirme Linki:https://www.easportsfifaworld.com/download

Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 12 Ocak 2014; 16:42:07 >

• Oynayan var mı nasıl bir şey?

Konuya gameplay veya trailer tarzında birşey koysan daha iyi olur.
  • Kendi çektiğim görüntülerden birkaç tanesini ekledim.
  • Merak ettiğim şey fifa 14 le grafik oynanış vs tamamen aynı mı?Birde sadece fut tarzı mı oyun pro club yok mu içinde?
  • Seasons - Ultimate Team var şimdilik belki ileride onları da ekleyebilirler çünkü şuan oyun beta sürecinde. Fifa 14'den farkı sadece grafiklerin biraz zayıf kalması. Zaten grafikler bedava bir oyun için çok güzel diyebilirim.
  • Ben bulamadım originde?

Ayrıca oyunun çıkarılma amacı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Ben bulamadım originde?

Ayrıca oyunun çıkarılma amacı ne?

https://www.easportsfifaworld.com/download buradan indirebilirsiniz.
  • Ben biraz araştırdım resmi forumda.Oynayanı az olduğu için oyun içindeki tüm itemler aşırı derecede pahalıymış.Ayrıca klavyeyle oynuyorsanız mouse kullanmak zorundasınız keyboard only seçeneği yok.Sadece istediğimiz takımla league seasons yapabiliyoruz o güzel bence.Ama fifa 14 ünüz varsa hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesk.

Ben biraz araştırdım resmi forumda.Oynayanı az olduğu için oyun içindeki tüm itemler aşırı derecede pahalıymış.Ayrıca klavyeyle oynuyorsanız mouse kullanmak zorundasınız keyboard only seçeneği yok.Sadece istediğimiz takımla league seasons yapabiliyoruz o güzel bence.Ama fifa 14 ünüz varsa hiç gerek yok.

Zaten FIFA 14 olmayanlar için ideal. Fifa 14'de nasıl oyun ilk çıktığında itemler pahalıydı bunu da öyle düşünebilirsiniz. Eğer gamepad varsa oynayabilirsiniz.Ben Dualshock'u taktım onunla oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 12 Ocak 2014; 16:24:33 >
  • İnşallah Androidde oynadığım takımı oynayabilirim. Şuan indiriyorum.
  • Oyun ayrıca şuanda Türkçe olarak oynanabilmekte. EA Sports'un ülkemize böyle bir dil desteği vermesi gerçekten güzel...
  • Sadece klavye ile oynayamıyor muyuz?
  • Daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi gamepad ile veya mouse-klavye ile oyanyabiliyorsunuz..
  • Bundada key muhabbeti var mı yoksa direk indirip oynayabiliyormusuunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free to play yani indirip oynayabilirsiniz fakat bunun için origin hesabına sahip olmanız gerek..
  • oyunu ındırdım oynadım goruntu cok kotu
  • Origin üyelik paralımı :( cok cahilim keske ölsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin ücretsiz.bu oyun şuan beta aşamasında yani birçok yönden eksik olabilir.tavsiyem şuan oynamamanız
  • Grafikleri hemen hemen FIFA 11 seviyesinde...
  • Oyunun eksileri calim hareketleri yok denecek kadar az , bazen oyun hatalar verebiliyor; transfer listesinde kimseyi bulamiyor ya da daha buyuk hatalar olabiliyor ornek olarak gecen haftaki bir turnuva hata veriyordu , turnuvayi iptal ettiler. Oyuncular ve itemler baya pahali.
    Ama oyun basarili. Zevkle oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.