Şimdi Ara

FIFA World - Free to play [PC] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çim detayları renk tonları yağmur kar falan güzel bence fıfa 14 ede gelse ya bunlar
  • bacaktan ne adam kaybettim ya birde tam olarak sistem oturtamadım 4-3-3 ve 3-4-3 arasında gidiyorum fakat sonu 1-2 olanlarda düşünülebilir aslında
  • Akşam üzeri kurdum oyunu 9 maç yaptım, yedisi galibiyet 1 beraberlik birde internet gitti kayebttim sayıldı. Oyuncu kalitesi gerçekten çok düşük, full altın m.city kadrosu kurmuş adam 1-2 yendim deplasmanda. Benim ovr 64 falan.
  • Arkadaşlar ben kadromu belirliyorum fakat Online maçlarda belirlediğim kadro yerine yedek oyuncular çıkıyor, bana yardım edebilecek bir arkadaş var mı nasıl çözerim bu sorunu?
  • Beta falan anlarımda adamlar koşarken çapraza gidemiyor böyle betamı olur?. Oyun içinde tam kontrol yok nasıl şeyse. Hem koşarken çapraz gidemiyor hemde çapraz giderken koşamıyor oyuncular saçmalık. Kontroller değiştirilmiyor zaten birde koşma tuşu space atamışlar . Şu kontroller düzgün olsa fıstık gibi oyunda işte....
  • oyunu oynamak istiyorum ama beceremedim kurulumu bir türlü.https://www.easportsfifaworld.com dan üyelik aldım sonra oyunu indir seçeneğine tıkladım vede EASportsFIFAWorld diye bir setup indirdim.ordan origini kurmaya çalışıyor fakat sürekli resimdeki hatayı alıyorum.söylenen linke tıklıyorum orayada girmiyor chrome.nedir sorun acaba ?
     FIFA World - Free to play [PC]

• Origin programını yüklemen lazım google amcaya yaz hemen çıkar zaten
  • arkadaşlar oyunu kurdum oynuyorum oyuncularım +64 ve üstü 80 puan adamım var ama maçta full 58 puanlı takım benden hızlı koşuyor ya

yan yana koşarken yada top la birlikte yan yana giderken benim adamlar hep yavaş koşuyor benden düşük puanlı takım bıle hızlı kostuguı ıcın benı yenıyor bu sorunu nasıl çözebilirizz
  • Dostum takımının oyuncularının kondisyon değerlerini takip etmen gerekiyor.Kondisyonları düşükse yavaş olurlar.Altın oyuncu olsa bile.O oyunculara kondisyon paketi vermelisin.Eğer o anda kondisyon paketin yoksa o oyuncuları yedeğe çekerek dinlendirip takip et.Her maç sonra değerleri yükselir.Ona göre tekrar oyuna dahil edebilirsin.
    Bu arada arkadaşlar bugün oyunu açtığımda her zaman çalışan gamepad im bugün oyunda çalışmıyor.Fakat windows ortamında aktif.Arayüzünde bir güncelleme yapmışlar acaba güncellemeden dolayı mı oldu.Eğer böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar buradan paylaşırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

Dostum takımının oyuncularının kondisyon değerlerini takip etmen gerekiyor.Kondisyonları düşükse yavaş olurlar.Altın oyuncu olsa bile.O oyunculara kondisyon paketi vermelisin.Eğer o anda kondisyon paketin yoksa o oyuncuları yedeğe çekerek dinlendirip takip et.Her maç sonra değerleri yükselir.Ona göre tekrar oyuna dahil edebilirsin.
    Bu arada arkadaşlar bugün oyunu açtığımda her zaman çalışan gamepad im bugün oyunda çalışmıyor.Fakat windows ortamında aktif.Arayüzünde bir güncelleme yapmışlar acaba güncellemeden dolayı mı oldu.Eğer böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar buradan paylaşırsa çok sevinirim.

Güncellemeden sonra aynı sorun bende de oluştu. Bilen var mı?
    Logitech profiler da çalıştığı, tuşları algıladığı görülüyor ama oyun içinde hiçbir şey yok.

• "The gamepad does not work in the menus.
    This issue will be resolved with the next patch.
    For now, you will still be able to navigate the menus using your mouse, and the gamepad will still work during matches."

** Sanırım genel bir problem oluşmuş bu konuda. Sonraki güncellemede düzeltilecekmiş.
    Menude çalışmadığı söyleniyor burada gamepadlarin, maç esnasında gamepad'i kullanabiliyormuşuz. Henüz denemedim, deneyen arkadaşlar olursa teyit edebilir.
  • Klavyede de ayni problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamak isteyen varsa iletişim kuralım. gayet güzel bir oyun.
  • lagdan oynayamıyorum varmıdır bi çözümü
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.